Компанія VERSATILE демонструє техніку в польових умовах

2018-07-13 15:05:31 2510
Компанія VERSATILE демонструє техніку в польових умовах

У гарячу пору для сільського господарства особливо гостро стоїть питання вибору техніки, яка б стала справжнім помічником для аграрія. Адже для якісного збору врожаю важливо мати в арсеналі сучасні технічні засоби, здатні обробити наявні площі в обмежені терміни.

Компанія VERSATILE спільно з дилерами відкрила серію літніх демонстрацій техніки одразу в п'яти областях України - Київській, Миколаївській, Дніпропетровській, Харківській та Вінницькій. Такі демонстрації дозволяють фермерським господарствам побачити роботу техніки VERSATILE в польових умовах, задати питання представникам компанії - все це допомагає скласти власну думку і прийняти правильне рішення при виборі техніки.

Відкрив серію демонстрацій показ універсального трактора VERSATILE MFWD 340, оснащеного двигуном Cummins QSC 9.0 номінальною потужністю 340 к.с., в смт. Дослідницьке Київської області під час проведення Міжнародного дня поля 20-22 липня. А вже 25 липня VERSATILE MFWD 340 зі спаркою, агрегатований дисковою бороною Amazone Catros + 8003 2TX, демонструвався на базі фермерського господарства «Діонісій - Агро» в Миколаївській області.

Далі пройшли покази зернозбирального комбайна VERSATILE RSM 161, призначеного для збирання всіх традиційних зернових культур - колосових, бобових, олійних, круп'яних і просапних. Ефективна машина з продуктивністю близько 45 т/год здатна обробити за сезон до 2000 Га. Фермерські господарства Дніпропетровської області дали високу оцінку роботі ультрапродуктивного комбайна VERSATILE RSM 161 в полі на підприємстві ТОВ «Маяк» у селі Криничувате.

Вже традиційно техніку VERSATILE представляли на базі фермерського господарства «Зелені кошари» в Миколаївській області, де, крім комбайна VERSATILE RSM 161, був продемонстрований і трактор VERSATILE 340 MFWD з ​​Amazone Catros + 8003 2TX. А у Вінницькій області на базі ФГ «Агро Дар» в Слободі-Шаргородській для відвідувачів демонстрації працював трактор VERSATILE 340 MFWD + Horsch (5м) та комбайн VERSATILE RSM 161.

Знайомий багатьом аграріям трактор VERSATILE 2375 з шарнірно-зчленованою рамою демонструвався господарствам на полі сільськогосподарського підприємства «Ягідне» в Харківській області. Трактор працював з глибокорозпушувачем ER.MO RIP.7/HI. Машина належить до 6-го тягового класу і призначена для агрегатування зі знаряддям шириною захвату до 15 м, що дозволяє обробляти до 4 000 га в сезон, вкладаючись в агротерміни.

Оцінивши всі переваги техніки VERSATILE на демо-показах, фермерські господарства мають можливість скористатися вигідними фінансовими програмами, які компанія VERSATILE пропонує в партнерстві з кредитними та лізинговими компаніями, а саме:

  1. Придбати техніку за програмою фінансування з терміном виплати 18 місяців, під 0% річних.
  2. Придбати техніку за програмою - оренда з подальшим викупом.
  3. Обміняти свою стару техніку на нову.

З усіх питань придбання техніки VERSATILE звертайтеся за телефонами: +38 098 675 47 11, +38044 596 55 29 або до офіційних дилерів, зазначених на сайті www.versatile.ua/purchase/dealers

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР