Генрік Гілстрінг обійматиме посаду генерального директора Väderstad

2020-10-22 15:10:48 1747
Генрік Гілстрінг обійматиме посаду генерального директора Väderstad

Väderstad, одна з провідних світових компаній-виробників техніки для обробітку ґрунту та сівби, готується до зміни генерального директора.

У лютому 2022 року Генрік Гілстрінг обійме посаду Президента та Генерального директора. Генрік представляє третє покоління сім'ї власників і в даний час входить до складу управління компанії.

Послідовність, стабільність та інноваційність були основними принципами для Väderstad з часу заснування компанії, а це майже 60 років. Зараз рада директорів компанії заздалегідь забезпечила правонаступництво генерального директора і розпочали підготовку до відставки нинішнього генерального директора Матса Баверуда.

– Рада директорів та управління компанії чітко визначили напрямок руху вперед завдяки добре спланованій послідовній зміні генерального директора, керуючись цінностями Väderstad, - говорить Крістер Старк, голова правління Väderstad Group.

– Завдяки багаторічному володінню, відданості компанії як власників, так і співробітників, ми продовжуємо створювати інновації, задавати напрямок та утримувати стабільність. Це рішення створює гарні умови для ефективної, поступової передачі та омолодження посади генерального директора, - говорить Крістер Старк, голова правління Väderstad Group.

Генрік Гілстрінг обіймає посаду заступника генерального директора Väderstad Group, а з лютого 2022 року буде призначений на посаду генерального директора.

– Я готовий й на далі розвивати компанію Väderstad і забезпечувати, щоб ми, як компанія, гідно приймали майбутні виклики та використовували можливості, як в розвитку сільського господарства загалом, так і в політичних та глобальних змінах, - говорить Генрік.

– Väderstad має сталу історію інновацій, міцні відносини з клієнтами та постійний розвиток. Це захоплююча подорож до нових цілей. Ми маємо всі можливості для продовження розвитку як компанія, як партнер і як роботодавець.

Генріку Гілстрінгу 35 років і він представляє третє покоління родини-власників. Він син Крістіни Старк, власниці з другого покоління, та Герта Гілстрінга, старшого інженера-конструктора Väderstad. Крім усього іншого, Герт Гілстрінг - винахідник висівного пристрою «Gilstring Seed Meter» - унікальної системи дозування насіння в сівалках точного висіву Tempo Väderstad, яка є одною із складових частин успіху світових продажів Tempo.

Генрік Гілстрінг працює у Väderstad з 2012 року, в даний час виконує обов'язки віце-президента з розвитку бізнесу та є членом правління компаній. Генрік має диплом економіста Стокгольмської Школи Економіки. До теперешньої посади у Väderstad він працював керівником з виробництва, продажу, збуту та розробки продуктів. Також приймав участь у вирішенні питаннь пов'язаних з стратегією та управлінням компанії. До роботи у Väderstad, Генрік працював у Boston Consulting Group в Стокгольмі.

– Я з нетерпінням чекаю передачі обовязків Генріку, який завдяки знанням бізнесу компанії, продукції і ринків, а також великому досвіду та розумінню операційних процесів компанії, стане зразковим лідером Väderstad, - каже генеральний директор Матс Баверуд. – Він повністю готовий і його підтримує дуже компетентна команда правління.

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР