Bednar розширює асортимент широкозахватних агрегатів новим посівним комплексом

2020-11-24 11:27:01 2749
Bednar розширює асортимент широкозахватних агрегатів новим посівним комплексом

Бренд BEDNAR вже давно зосереджується на розробці та виробництві широкозахватних агрегатів для посіву та обробки ґрунту. Цього року компанія розширює свій асортимент широкозахватних агрегатів за допомогою посівного комплексу EFECTA CE шириною 12 метрів.

Завдяки виведенню цієї сівалки на ринок, BEDNAR може забезпечити повну технологічну лінію для великих сільськогосподарських підприємств, включаючи ті, що використовують систему CTF (Controlled Traffic Farming).

«Головною причиною розробки цієї сівалки були вимоги фермерів, які обробляють великі площі та часто не можуть вирощувати врожаї відповідно до своїх очікувань. Такі сільськогосподарські підприємства використовують специфічні системи обробітку ґрунту, з якими вони мали хороший досвід, і вони не готові це змінювати. Тому у них лише обмежений період часу для посіву. Сівалка BEDNAR EFECTA CE 12000 приносить нові тенденції у сфері високої добової продуктивності, до 200 га на день, з низьким споживанням палива, високою робочою швидкістю та низькою вимогою до тягового зусилля трактора, лише 300 к. с.», – розповідає про розвиток сівалки EFECTA CE  Ян Беднар, бізнес-директор BEDNAR.

Нове визначення сівалки для високого добового виробітку

«У порівнянні з аналогами подібної конструкції, сівалка EFECTA CE досить сильно відрізняється і є набагато універсальнішою. Передня робоча секція перед сошниками може бути обладнана вирівнюючою гідравлічною планкою Crushbar, дуже популярними колтерами PROFI або TURBO. Коли потрібне додаткове міжрядкове підживлення, ви можете використовувати сошники FERTI, призначені для внесення добрив. Жоден інший виробник не пропонує таких варіацій опції при подібній ширині захвату», – розповідає Ян Беднар про опції.

Точне розміщення насіння по всій робочій ширині

Точне розміщення насіння у ґрунтовому профілі, як правило, є основною вимогою фермерів. Тому, проектуючи механізм висіву та висівну секцію, ми використовували перевірені властивості сівалок OMEGA. На EFECTA CE дисковий сошник може бути встановлений на двох міжряддях на відстані 12,5 або 16,7 сантиметрів. Розміщення насіння на однакову глибину по всій робочій ширині забезпечується добре перевіреним паралелограмним кріпленням сошників із максимальним тиском до на диск сошника.

Варто зазначити, що EFECTA CE водночас продовжує вдосконалюватись, зі слів Яна Беднара: «Тестування показало, що на такій робочій ширині простого встановлення сошників на одному паралелограмі недостатньо. Тому ми реалізували паралелограм на обох бокових рамах. Результат роботи чудовий, як підтверджують багато фермерів, які протестували агрегат».

Рівномірний розподіл насіння забезпечується також чотирма механізмами висіву та розподільчою головкою з можливістю управління секцією (ввімкнення та вимкнення 4 секцій (кожна по 3 метри) для уникнення пересівів та на клинах).

Нове програмне забезпечення, розроблене на основі побажань аграріїв

Агрегат управляється власним програмним забезпеченням BEDNAR. Воно було розроблене групою фахівців на основі нових вимог фермерів. Сівалка EFECTA CE відповідає всім умовам сучасних тенденцій, наприклад, посіву через рядок, або  контролю секцій. Сівалкою можна легко керувати завдяки підключенню сівалки за допомогою технології ISO BUS або управління на моніторах BEDNAR.

Перші підтверджені замовлення на 2021 рік

«Ми очікуємо, що нова широкозахватна сівалка EFECTA CE 12000 матиме успіх, особливо на європейських ринках, для яких сівалка розроблена та сконструйована відповідно до норм ЄС. Навесні 2021 року ми плануємо поставити три сівалки EFECTA CE до датських фермерських господарства. Мені приємно, що перші виготовлені сівалки будуть експортовані туди завдяки зустрічам з місцевими фермерами та їхній співпраці у розробці агрегата. Датчани - чудові фермери», - додає Ян Беднар, бізнес-директор BEDNAR.

 
Компанія BEDNAR спеціалізується на агрегатах для обробітку ґрунту, посіву, внесення добрив та мульчування. Тісний зв’язок із сільськогосподарською практикою робить Компанію одним з найбільш інноваційних виробників сільськогосподарських агрегатів, що розробляє та виробляє агрегати з високою доданою вартістю для кінцевого споживача. Ви можете знайти більше інформації про BEDNAR на https://www.bednar.com/.

 

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР