826

(5 відповідей, залишених у Удобрения)

Роботу в інтернеті та офлайн можна навіть суміщати.

827

(11 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Коллеги, а что вы покупаете не из аптеки для лечения? Может что-то из народной медицины?

828

(4 відповідей, залишених у Удобрения)

Рекомендую еще обратить внимание на вебинары по Soft Skills, для ознакомления перейдите по ссылке https://www.staff.ua/ru/trainings/vebinary . И думаю, что вас также может заинтересовать такое предложение от Golden Staff. Эффективное управление всегда выводит любой бизнес на новый качественный уровень.

829

В команде очень важен командный дух.

830

(5 відповідей, залишених у Агробизнес в России)

Любой перевод  требует определенных навыков.

831

(11 відповідей, залишених у Удобрения)

Я пока не знаю, нужна будет новая запчасть или ремонт турбин - цены смотрю на сайте Турбо Сервис. Мне порекомендовали эту компанию. И да, учитывая тот факт, что они уже 20 лет на рынке, думаю, что таким специалистам можно смело доверять. У них основная деятельность - ремонт, и как дополнительная услуга - продажа турбин.

832

(11 відповідей, залишених у Удобрения)

Правильно подобрать запчасти - это очень важный момент.

833

(3 відповідей, залишених у Удобрения)

Наприклад, відвідайте ADAM - Маркетплейс агромайбутнього, ваш надійний помічник . Тут є пропозиції по різних товарах від продавців по агротехніці, запчастинах та комплектуючих. Також тут шини https://adam.ua/shyny-dysky/shina-315-8 … d-veducha/ підбирали. Дуже зручно, що у сайту є мобільний додаток та можна одразу сплатити за товар, знаючи, що це абсолютно безпечно.

834

(3 відповідей, залишених у Удобрения)

Треба дивитись в магазинах, де різні запчастини продають до с/г техніки.

835

(5 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Купить Айфон Одесса можно по лучшей цене в магазине Fopi, тут лучший ассортимент и выбор. Есть новые модели и модели прошлых выпусков. Выбирайте, какой вам нужен телефон, чтобы им было приятно и комфортно пользоваться. И удобный вариант оплаты своей новой покупки.

836

(5 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

А не хотите новый телефон купить?

837

(3 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

На Scanbe є база пошуку людей і тут по імені та прізвищу можна дізнатися його адресу, наявність нерухомості, борги та багато іншої інформації. Тому ви можете скористатися цією послугою. Це дуже зручно, після введення даних людини результати пошуку будуть отримані швидко.

838

(5 відповідей, залишених у Удобрения)

Якщо вам треба зробити якісь заплановані покупки, краще дочекатись хороших знижок. Коли Чорна п’ятниця 2023? Дізналась про це в блозі Комфі та змогла придбати потрібні товари зі знижками.  Вигоду отримала суттєву. Рекомендую всім в такий спосіб планувати витрачання бюджету на потрібні речі.

839

Власника обов'язково перевіряйте!

840

А я також шукала допомогу. Потрібно було пісні Highway to Hell переклад українською , але знайшла її на сайті xflame.info. Тут можна замовити переклад будь-яких пісень. Це буде професійно виконана робота. Найкраще за перекладом звертатись сюди.

841

(2 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Дякую вам за пораду, обов'язково загляну в цей магазин.

842

(4 відповідей, залишених у Ремонт техники)

В інтернет-магазині«Майстер Плюс» замовляла запчастини для ремонту мікрохвильовки master-plus.com.ua/ua/mikrovolnovka/slyuda/ та пральної машини. Круто, що в одному місці є все необхідне. Якщо у вас є потреба в тому, щоб відремонтувати будь-яку побутову техніку, сюди заглядайте за запчастинами по кращих цінах.

843

(4 відповідей, залишених у Новости проекта)

Любые неполадки - это плохо и лучше не допускать таких ситуаций. Мы сейчас проводку полностью меняем во избежание замыканий. Хочу купить силовой автомат https://e-server.com.ua/avtomaty-zashhity-dvigatelei - вот, кстати, отличный магазин с широким выбором товаров для обеспечения безопасности.

844

(4 відповідей, залишених у Новости проекта)

Самое страшное - это пожар наверно

845

И хочу добавить. Обратите внимание на воду, которую пьете. Можно дополнительно очищать ее Коралл Майн и Корал Детокс Плюс: 30 дней очищения организма читать здесь - отличная методика для общего оздоровления. Здоровому организму лекарства не нужны.

846

Мені більше подобається самій купувати продукти. Якщо чесно, то цей процес не забирає в мене багато часу. Я бачу що купую, такий варіант мені підходить найбільше.

847

Як на мене, то сухий корм це найзручніший спосіб годувати домашнього улюбленця якісною та збалансованою їжею.

848

(2 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Доброго дня. Цікавить питання покупки спец одягу для медичних працівників? Хто в курсі, дек можна придбати цікаві моделі?

849

(0 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Доброго дня. Цікавить питання покупки спец одягу для медичних працівників? Хто в курсі, дек можна придбати цікаві моделі?

850

(6 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

А підкажіть де можна якісний спортивний костюм придбати? Цікавить утеплоений варіант, щоб зимою було тепло.