Поділюся власним досвідом, бо тема підвищення авторитету домену для мене стала актуальною ще минулого року. Сайт був «живий», контент нормальний, але відчувалося, що пошуковики не дуже йому довіряють: нові сторінки індексувалися повільно, ріст був млявий. Я зрозумів, що без правильної зовнішньої підтримки далі не поїде, але купувати сумнівні посилання зовсім не хотілося.
У результаті вирішив спробувати крауд маркетинг і звернувся до сервісу CrowdLove. Мені сподобався підхід: не просто «наставити лінків», а логічно вписати згадки про сайт у живі обговорення. Коментарі виглядали адекватно, без спаму, з нормальним текстом і по темі. Це важливо, бо саме такі посилання реально працюють на авторитет домену, а не тягнуть його вниз.
Через кілька місяців побачив, що сайт почав частіше з’являтися у видачі, швидше заходили нові сторінки, а старі позиції стали стабільнішими. Для мене це чіткий сигнал, що довіра до домену зросла. Тому якщо хтось шукає розумний і безпечний спосіб підвищення авторитету домену без «чорних» схем, можу сміливо порадити цей сервіс на власному досвіді.