Добридень! Останнім часом часто чую психологічний термін про вміння відчувати чужі емоції. Хотілося б детальніше розібратися, чи є це вродженою якістю, чи цю здатність можна якось розвинути у собі для кращого спілкування з людьми?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Повідомлення користувача Dralde
Добридень! Останнім часом часто чую психологічний термін про вміння відчувати чужі емоції. Хотілося б детальніше розібратися, чи є це вродженою якістю, чи цю здатність можна якось розвинути у собі для кращого спілкування з людьми?
Одинадцять-дванадцять років — це такий цікавий вік, коли дівчатка вже хочуть здаватися дорослими. Я минулого місяця теж ламала голову над текстом для своєї іменинниці. Мене тоді дуже виручив портал COMA, на якому я знайшла чудові привітання внучці від бабусі https://coma.in.ua/53700 . Там зібрані дуже ніжні, щирі та правильні слова про майбутнє, мрії та підтримку. Моя дівчинка навіть розчулилася, коли читала листівку. Зазирніть на цей сайт, ви обов'язково підберете там влучні слова, які покажуть вашу безмежну любов і залишаться в її пам'яті надовго.
Треба терміново зробити нормальний в'їзд до нового будинку, бо зараз там просто ґрунтова стежка. Після кожного дощу починається суцільне болото, заїхати машиною неможливо. Підкажіть, до кого звернутися в Київській області?
Ми на своєму підприємстві вирішили цю проблему комплексним встановленням потужних ДБЖ із висококласними промисловими батареями. Шукали компанію, яка працює офіційно та забезпечує сервіс. У підсумку уклали договір з великим дистриб'ютором ТОВ «АМЕЛ.ЮА». Вони приємно вразили своїм підходом до клієнтів та оперативністю. До речі, вся інформація про акумулятори для автомобілів, електротранспорту та техніки доступна на https://amel.ua/ua/ тому ви зможете заздалегідь вивчити всі технічні характеристики пристроїв на їхньому порталі. Вони допомогли нам повністю закрити питання з резервним копіюванням даних під час стрибків напруги. Обладнання працює ідеально, сервісна підтримка завжди на зв'язку.
Хотим перевести наш старый цеховой мостовой кран с кабельного пульта на дистанционное радиоуправление, чтобы убрать привязку оператора к балке. Подкажите, насколько это сложно реализовать на практике? Какие комплекты блоков и пультов стоит покупать в Украине для такой переделки?
Для важливих партнерів ми завжди купуємо гастрономічні преміум-набори, це безпрограшна класика ділового етикету. Останні два роки ми постійно співпрацюємо з компанією «Смачний Кошик». Вони роблять розкішні індивідуальні подарунки під ключ. Я зазвичай прошу зібрати бокси з європейськими делікатесами. Туди кладуть швейцарські сири, справжній іспанський хамон, преміальну каву та елітний алкоголь. Виглядає такий презент дуже дорого та вишукано. Ми оплачуємо в цьому магазині корпоративні замовлення європейських продуктів , і вони самі везуть усе по Києву своєю доставкою. Партнери потім завжди дзвонять і дякують за такий вияв уваги. Дуже рекомендую цей сервіс для бізнесу.
Здравствуйте, форумчане. Цены растут каждый день, и приходится жестко оптимизировать свой бюджет. Какие у вас есть рабочие фишки по сохранению денег в кризис? Может, используете какие-то неочевидные финансовые инструменты или сервисы для минимизации потерь при обменах? Подкиньте идей.
Для ремонту електроніки вам обов'язково потрібен апарат із точним регулюванням та захистом від короткого замикання. Без цього можна просто спалити плату при першому тесті. Для старту цілком вистачить моделі на 30 Вольт і 5 Ампер. Я для своєї роботи замовляв обладнання в магазині Техно Базар. Там якраз був у наявності чудовий блок живлення лабораторний за цілком адекватною ціною. Він видає дуже стабільний струм і має зручну цифрову індикацію. Користуюся ним майже щодня, охолодження працює тихо, корпус не гріється. Прилад показує себе чудово під час будь-яких тестів. Подивіться у них в асортименті, там є хороші та надійні варінти під різний бюджет.
Почала барахлити сівалка, треба терміново міняти висівні апарати, сошники та ланцюги. Порадьте нормальний магазин або склад, де можна швидко підібрати комплектуючі. Дуже важливо, щоб деталі були якісними, бо не хочеться через пропуски потім пересівати половину поля. Наперед дякую за допомогу.
Великому виробництву потрібен серйозний 3PL-оператор, який закриє абсолютно весь ланцюжок поставок. Ми для своєї мережі магазинів теж довго шукали партнера і врешті обрали професіоналів. Зараз усі наші процеси супроводжує транспортно-логістична компанія TVL. Вони повністю забрали на себе доставку, митне оформлення та складські послуги https://www.tvl.net.ua/nashi-poslugi/ko … i-poslugi/ на своїх терміналах. Тепер ми взагалі не переживаємо за збереження вантажу чи правильність заповнення декларацій. У них усе автоматизовано, інформацію про рух товару ми отримуємо миттєво. Нам це допомогло повністю ліквідувати простої та значно знизити витрати. Раджу зателефонувати їм та обговорити інтеграцію у ваші процеси. Залишитеся задоволені результатом.
Переїхала сюди зовсім нещодавно через роботу, ще погано знаю місто. Підкажіть, будь ласка, де ви зазвичай дивитеся свіжі новини, якісь оголошення чи корисні міські зміни? Хочеться бути в курсі всього, що тут відбувається щодня, і швидше адаптуватися на новому місці. Дякую!
Не панікуйте, зараз усе можна вирішити за п'ять хвилин в онлайні. Я сама нещодавно опинилася в такій ситуації і мене дуже виручив магазин Смачний Кошик. Вони мають свій склад під Києвом і дуже швидко відправляють замовлення Новою Поштою по всій країні. Я просто зайшла до них на сайт, обрала готові подарункові набори у красивих коробках і оформила доставку. Дизайнерське пакування у них просто бомбічне, усе робиться дуже акуратно та з душею. Усередині кожної коробочки лежать оригінальні продукти з Європи: дорогий шоколад Cachet, ароматна зернова кава, елітні сири та м'ясні вишуканості.
Hey folks! I have a lot of expensive electronics and some antique furniture that I’m terrified to put in a moving truck. How do you find a team you can actually trust not to break your most valuable possessions during a move across the city?
Стояк капітальний! У мене 100 мг працювало 4 години без передиху. Все супер, задоволений результатом.
Усім привіт! Хочу нарешті підписати декларацію, але не до кінця розумію, що саме я зможу отримати безкоштовно в приватній клініці. Чи входять туди якісь аналізи, чи це просто консультації терапевта? Поділіться, будь ласка, досвідом, хто вже користується такими послугами.
Травневий спінінг — це справжня насолода, але риба зараз може бути вибагливою до подачі. Я зазвичай починаю з невеликого силікону на легких вагах, але воблери-суспендери теж творять дива на паузах. Нещодавно шукав свіжу інфу і знайшов у журналі IceFishing чудовий гайд. Там описувалися найкращі спінінгові приманки https://icefishing.com.ua/prymanky-dlya … rybolovli/ та секрети їхньої анімації для максимального результату. У IceFishing розповідають, як правильно підбирати розмір під активність щуки чи окуня саме навесні. Журнал IceFishing допоміг мені зрозуміти роль шумових ефектів та частоти коливань хвоста віброхвоста. Я спробував кілька порад звідти, і результати стали набагато стабільнішими.
Хочу цього літа вперше спробувати спінінг, бо раніше ловив тільки на поплавок. Підкажіть, будь ласка, який мінімальний набір речей мені знадобиться для старту? Не хочеться купувати купу зайвого, але й без важливих дрібниць на березі теж бути не хочеться.
Травень — підступний місяць, бо риба готується до нересту і її настрій змінюється по кілька разів на добу. Буває так, що навіть ідеальна насадка мовчить через неправильну презентацію або зайвий шум на березі. Нещодавно читав у журналі CarpFishingClub про те, чому часто не клює трофейний короп https://carpfishingclub.com.ua/shho-zav … -unyknuty/ та як виправити ці помилки. У CarpFishingClub дуже влучно пишуть про важливість маскування снасті та правильний вибір ароматики в холодній воді. Я завдяки їхнім порадам зрозумів, що іноді краще взагалі не підгодовувати багато, а працювати з ПВА-стіками прямо під гачок. Журнал CarpFishingClub навчив мене аналізувати напрямок вітру та зміну тиску.
Хоча зараз весна в розпалі, я вже планую свій наступний сезон. Минулої зими у мене було багато порожніх виїздів, тому хочу підготуватися заздалегідь. Хто може поділитися досвідом щодо вибору місць на великих водоймах, коли все скуто кригою? Які стратегії пошуку хижака працюють найкраще?
Купівля техніки з рук — це завжди трохи лотерея, тому ваша пильність цілком виправдана. Я сама нещодавно змінювала телефон і теж розбиралася в усіх цих нюансах, щоб не витратити гроші на вітер. Насправді все досить просто, якщо знати, куди дивитися. Я знайшла дуже зрозуміле пояснення на сайті Джерело, там якраз розбирали тему Неверлок — це що https://dzhereloua.com/6989/ і чим він відрізняється від інших версій. Якщо коротко, то такий телефон не прив'язаний до жодного оператора і буде працювати з будь-якою сім-картою по всьому світу без жодних «милиць» чи перепрошивок. На порталі також описували, як перевірити пристрій перед покупкою, щоб переконатися в його оригінальності. Я раджу вам обов'язково почитати цю статтю, бо знання таких технічних дрібниць вбереже вас від шахраїв. Особисто я тепер беру тільки такі моделі, бо це позбавляє зайвого клопоту в майбутньому.
Не хвилюйтеся, міжнародні відправлення часто «зависають» на митниці, це нормально. Я теж часто замовляю речі з іноземних сайтів і завжди користуюся спеціальними агрегаторами. Нещодавно натрапила на порталі Trendy на чудовий огляд різних сервісів. Там детально описані способи відстеження посилок в Україні та за кордоном https://trendy.org.ua/lajfstajl/yak-diz … -kordonom/ . Це дуже зручно, бо можна побачити кожен крок вашого пакунка. Я зазвичай користуюся кількома сайтами паралельно для перевірки. Зайдіть на Тренди, там є прямі посилання на надійні ресурси. Сподіваюся, ваша посилка приїде якнайшвидше і в повному порядку. Головне — мати правильний номер і трохи терпіння!
Скоро у мого чоловіка день народження, і я знову в пошуках правильних слів. Подарунок уже підготувала, але хочеться сказати щось таке, щоб справді зачепило за душу, без банальностей про «щастя-здоров’я». Де ви берете ідеї для щирих привітань, які приємно читати та слухати дорослому чоловіку?
Усім привіт! Купив на ринку цілу купу кукурудзи, але кожен раз вона у мене виходить або надто твердою, або якоюсь несмачною. Може, є якісь секрети в самому процесі приготування? Скільки її взагалі треба тримати в окропі, щоб вона була соковитою? Поділіться своїм досвідом, будь ласка!
Знаєте, я раніше теж думала, що сонце не страшне, поки не помітила першу пігментацію та дрібні зморшки. Зараз я переконана на власному досвіді, що ультрафіолет діє навіть через вікна офісу, тому захист — це база. Я тепер постійно купую професійні сонцезахисні креми з SPF https://profistyle.in.ua/ua/category/kr … _solnca-ua в магазині Profistyle. Там дуже крутий вибір засобів, які не просто захищають, а ще й доглядають за обличчям. В інтернет-магазині Profistyle я знайшла легкі текстури, які зовсім не відчуваються на шкірі та не провокують висипання. Якщо хочете зберегти молодість якомога довше, краще не нехтувати цим етапом. Моя шкіра стала набагато спокійнішою та рівнішою, відколи я почала користуватися якісними фільтрами щодня.
Доброго дня всем участникам форума! Хочу спросить совета по поводу безопасности. Как вы вообще выбираете обменники? Сейчас их на каждом углу полно, но страшно нарваться на мошенников или получить фальшивые купюры. На что вы в первую очередь смотрите, когда заходите внутрь? Буду благодарен за подсказки.
Агро Правда Форум » Повідомлення користувача Dralde