Факультет Аграрного менеджменту НУБіП потрапив до рейтингу Forbes

2021-04-15 15:26:59 1329
Факультет Аграрного менеджменту НУБіП потрапив до рейтингу Forbes

Факультет Аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів та природокористування України (НУБіП), на базі якого реалізується магістерська програма «Агрокебети», потрапив до першої десятки рейтингу Forbes «100 кращих факультетів України».

Результати дослідження сотні кращих факультетів, на яких «вчать конкурувати з роботами», опубліковані у квітневому випуску українського видання.

Факультет Аграрного менеджменту НУБіП став єдиним представником аграрних закладів вищої освіти у рейтингу.

Він потрапив до Топ-10 факультетів країни, отримавши необхідну кількість балів за кількома критеріями: середній бал зовнішнього незалежного оцінювання, рейтинг закладу вищої освіти та експертна оцінка факультету.

«Команді проекту «Агрокебети» дуже приємно, що саме факультет Аграрного менеджменту НУБіП потрапив до рейтингу Forbes. Адже саме на ньому навчаються студенти нашої програми. Саме тут у 2019 році було започатковано новітню магістерську програму «Агрокебети, - прокоментував перемогу факультету Анатолій Циркун, керівник проекту «Агрокебети». – Вважаємо, що місце у першій десятці абсолютно заслужене та зароблене кропіткою щоденною працею».

Про факультет Аграрного менеджменту

Факультет Аграрного менеджменту, який було створено 1 липня 1995 року, – лідер з підготовки менеджерів та маркетологів для аграрного сектору. Тут готують проектно орієнтованих фахівців, які поєднують виконання професійних задач з глибоким знанням сучасних досягнень світової та вітчизняної науки для аграрного сектору.

На факультеті навчаються студенти з України та зарубіжних країн. Практична підготовка майбутніх спеціалістів здійснюється на базі провідних агропромислових підприємств в Україні та за кордоном. Щороку студенти проходять навчальні та виробничі практики за кордоном та навчаються в університетах-партнерах. Факультет активно розвиває міжнародні зв’язки, організовує спільні магістерські програми з провідними університетами світу, забезпечує стажування професорсько-викладацького складу, проводить міжнародні наукові конференції та реалізує міжнародні проекти.

Про програму «Агрокебети»

Удосконалена магістерська програма, створена у співпраці бізнесу і навчальних закладів. Реалізується на базі шести аграрних університетів України. Завдання програми полягає у забезпеченні українських аграрних компаній висококваліфікованими працівниками, а випускників – високооплачуваним робочим місцем одразу після отримання диплому.

Новизна програми – процес навчання. По-перше, запрошуються найкращі лектори України та світу, проходять гостьові лекції бізнесменів та науковців з усього світу. По-друге, студенти супроводжуються менторами – топ-менеджерами з найуспішніших агрокомпаній. Вони допомагають пройти виробничу практику у своїх компаніях та сприяють працевлаштуванню студентів. 

Сайт програми: www.agrokebety.com

Напомним, продать или найти новую или б/у технику вы можете в нашем разделе «Продажа техники».

А чтобы ничего не пропустить – подписывайтесь на наш канал в Telegram, Instagram, и Facebook! А также – на наш канал YouTube: https://www.youtube.com/user/agropravda/videos

Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР