«Нібулон» очолив новий директор

2022-10-18 11:26:43 774
«Нібулон» очолив новий директор

Андрій Вадатурський очолив ТОВ СП «НІБУЛОН», змінивши на посаді генерального директора засновника компанії і свого батька Олексія Вадатурського, який трагично загинув 31 липня п.р. після ракетної атаки російських окупантів.

Про це йдеться в зверненні А.Вадатурського, розміщенному 8 жовтня на офіційному сайті компанії - передає apk-inform.com. Далі наводиво звернення дослівно:

Шановні партнери, клієнти та друзі компанії «НІБУЛОН»,

упродовж 30 років компанія «НІБУЛОН» стрімко розвивалася за всіма напрямами своєї багатопрофільної діяльності. Інноваційні практики та значні інвестиції компанії в інфраструктуру транспортування зерна зробили вагомий внесок у розширення українського сільськогосподарського сектора за останні десятиліття. Високоефективна логістична система компанії «НІБУЛОН» з’єднала українських аграріїв зі світовим продовольчим ринком. Завдячуючи цьому, наша країна відома у світі як постачальник високоякісного зерна та успішний взірець розвитку надсучасної внутрішньої логістики.

Діяльність компанії «НІБУЛОН» охоплює чотирнадцять областей України, ми є власником і оператором сучасного флоту з понад 80 суден. Ми маємо торгівельні відносини з 75 країнами світу і пишаємося тим, що робимо свій внесок у боротьбу з голодом у деяких з найбідніших країн завдяки нашій співпраці зі Всесвітньою продовольчою програмою ООН.

П’ять років, що передували 24 лютому 2022 року, були найуспішнішими в історії компанії «НІБУЛОН». Війна принесла величезні випробування для економіки країни й для аграрного сектору зокрема. Але загартованість численними викликами дозволила компанії продемонструвати стійкість перед обличчям лихоліття. «НІБУЛОН» витримав економічну нестабільність 1998 року, за якою десятиліттям пізніше слідувала світова фінансова криза та рецесія 2014-2015 років. Щоразу ми ставали сильнішими.

Я змінив свого батька на посаді генерального директора компанії «НІБУЛОН» після його трагічної смерті разом із моєю матір’ю 31 липня поточного року. Війна не лише позбавила компанію її засновника, але також серйозно порушила її роботу та виконання основних завдань. Постраждало все наше виробництво, логістика та експортні можливості. 20% активів компанії знаходяться в умовах тимчасової окупації в південних та східних регіонах України, а обсяги нашого експорту різко впали у порівнянні з попередніми роками. Оскільки сьогодні компанія «НІБУЛОН» не може працювати у звичному режимі, транспортні витрати для аграріїв зросли в десять разів. Це зменшило їхні прибутки та призвело до суттєвого підвищення цін для кінцевого споживача.

Як генеральний директор, я несу відповідальність за те, щоб знайти рішення для сьогоденних викликів та забезпечити перебування компанії «НІБУЛОН» в найкращому можливому стані для продовження свого розвитку після закінчення війни.

Я радий повідомити, що ми закінчили перший етап будівництва нового терміналу компанії «НІБУЛОН» в Ізмаїлі Одеської області, який розпочав мій покійний батько. Це допоможе нам пом’якшити збій використання наших встановлених експортних маршрутів. На Конференції з відновлення України в Лугано у липні Міністр інфраструктури України приділив особливу увагу новому річковому порту в Ізмаїлі. Європейський Союз наголосив на важливості створення нових логістичних маршрутів такого типу між Україною та ринками ЄС до відновлення доступу України до чорноморських шляхів.

Ці та інші нещодавні інвестиції компанії «НІБУЛОН» допоможуть зберегти наші позиції на ринку та забезпечать стабільність нашого бізнесу і незалежність від тимчасового зернового коридору через Одесу.

Завдяки партнерам, які зберігають довіру до нашої здатності досягати поставлених цілей, рух грошових коштів залишається стабільним. Ми вдячні нашим партнерам за підтримку та гнучкість у цей скрутний час.

Компанія «НІБУЛОН» є однією з найбільших роботодавців України, і ми прагнемо підтримувати наших працівників у ці безпрецедентні часи. Збереження робочих місць та заробітних плат залишається моїм пріоритетом.

І хоча ми зосереджені на вирішенні викликів сьогодення, ми також готуємося до можливостей майбутнього. Я залучив міжнародну консультативну раду для підтримки управлінської команди, і ми запроваджуємо нові процедури корпоративного управління відповідно до найкращих міжнародних практик.

У своєму останньому «Зверненні власника» мій покійний батько Олексій Вадатурський написав: «Чим більше ти хочеш зробити для своєї країни, тим складнішими стають виклики. Чим більше ти хочеш віддати, тим більше сил маєш витратити».

Ці слова особливо актуальні сьогодні. Мій батько був титаном вітчизняного аграрного сектору, справжнім Героєм України. Його вплив і відданість Україні та компанії «НІБУЛОН» є джерелом натхнення для всіх нас. Компанія «НІБУЛОН» символізує його стійкість та стійкість України, адже його девізом було «ніколи не здавайся!».

Моя місія полягає в тому, щоб протягом наступних років компанія «НІБУЛОН» залишалася сильною і здоровою на благо українського суспільства, наших співробітників і аграріїв, яким ми служимо. Наш подальший успіх зміцнить економіку України та посилить глобальну продовольчу безпеку.

З найкращими побажаннями в цей важкий час

генеральний директор ТОВ СП «НІБУЛОН»

Андрій Вадатурський

Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР