Компанія «Астра» відзначає 25 років роботи на українському агроринку

2023-07-10 12:32:10 1283
Компанія «Астра» відзначає 25 років роботи на українському агроринку

Сьогодні особливий день! Компанія «Астра» відзначає ювілей компанії – чверть століття роботи на українському агроринку. Далі – пряма мова ювіляра.

За цей час було все: підйоми і спади, виклики і  досягнення, стабільність і розвиток. Одне залишається незмінним — наше прагнення слугувати провідником сучасних рішень для українських аграріїв. Так, ми про інновації та новітні технології – і про те, як все це змусити ефективно працювати на землі кожного господарства. За перші 25 років ми добре цьому навчились!

Що далі? Настав час змінювати підходи в сільському господарстві. Перший виклик — це війна та її наслідки. Після нашої Перемоги ми докладемо всіх зусиль, щоб допомогти сільськогосподарській галузі відновитись. Другий виклик — це ефективність у вирощуванні культур та користуванні землею. Ми працюємо над тим, щоб наші аграрії мали весь необхідний комплекс для створення системи точного землеробства та автоматизації. Третій виклик — це екологія. Щоб забезпечити сталість, гармонізацію землі, культур і виробників, та зрештою досягти екологічно чистого землеробства, потрібні відповідні умови, знання та підходи. Ми будемо не тільки постачальниками, а й менторами та коучами для кожного, хто цього потребує. Це хороший план на наступні 25 років!

Пройдений нами шлях означає, що нам довіряють, до нас дослуховуються, за нами йдуть. Це відповідальність, що надихає нас рухатись уперед, сміливо змінюватись та щедро ділитися всім найкращим, що ми маємо!

Ми вдячні нашим партнерам, що працюють поряд!

Ми вдячні аграріям, що виходять в поля незважаючи ні на що!

Ми вдячні клієнтам, що довіряють нам та обирають для співпраці!

Ми вдячні Силам Оборони України, що дають нам змогу вільно працювати кожного дня!

Разом з аграріями для української землі!

 

P.S.

Як би важко не було, нам своє робити. Тому ми запускаємо проєкт допомоги українському народу — Support Ukrainian People. Запрошуємо вас долучитись до цієї благодійної справи. Всі деталі згодом в наших соцмережах та на сайті.

 
Компанія «Агробудівельний альянс «Астра» є одним з найбільших постачальників і сервісних операторів сільськогосподарської техніки в Україні. Основні напрямки діяльності компанії — це продаж нової та вживаної сільгосптехніки техніки; гарантійний сервіс та продаж запасних частин.
«Астра» пропонує своїм клієнтам широкий асортимент техніки для виконання практично всіх видів сільськогосподарських робіт: Fendt, Valtra, Manitou, Berthoud і Horsch, Framest, Bogballe, Valley, Trimble, Oros. Компанія постачає замовникам найширший спектр оригінальних запасних частин для підтримки всіх моделей сільськогосподарської техніки всесвітньо відомих виробників. Ключову позицію в діяльності компанії посідає сервісне обслуговування сільгосптехніки, що розповсюджується на майже всю територію України і забезпечує швидке реагування на запити від аграріїв.
Компанія «Астра» вже 25 років працює на аграрному ринку України та забезпечує сільгоспвиробників якісною сільгосптехнікою, інноваційними агротехнологіями та незмінно високим рівнем сервісу.
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР