Компанія Agrovision надає знижку 20 000 € на нові комбайни New Holland

2024-05-24 17:14:50 2456
Компанія Agrovision надає знижку 20 000 € на нові комбайни New Holland

Компанія Agrovision пропонує придбати якісну сучасну техніку за безпрецедентними цінами!

Вже 17 років компанія є одним з лідерів ринку сільськогосподарської техніки, але, щоб ще більше відповідати сучасному темпу життя, у поточному році провела суттєвий ребрендінг.

«Ми завжди пропонуємо нашим клієнтам повну підтримку та найякіснійший сервіс в Україні. Попри ребрендінг, основні принципи Agrovision залишаться незмінними. Ми уважно дослухаємось до потреб клієнтів, та сподіваємося на те, що зможемо ще краще виконувати їх побажання. Ми сконцентровані на одному основному бренді, на який направлена уся наша увага та 17-річний досвід. Довготривале партнерство — це основа нашого бізнесу, саме тому ми зацікавлені у кожному клієнті» – кажуть в компанії.

На честь змін, компанія Agrovision оголосила акційну пропозицію на модельний ряд комбайнів New Holland з дуже вигідними умовами фінансування.

В наявності є моделі на будь-який смак і для будь-якого призначення, які допоможуть максимально оперативно виконувати збирання й мінімізувати витрати агровиробника.

New Holland є одним із лідерів з виробництва сільськогосподарських машин і устаткування. Не останню роль в цьому зіграла широка лінійка зернозбиральних комбайнів, які однаково добре справляються з різними культурами в різних умовах.

New Holland ТС5.90

Комбайн ТС5.90 вважається як комбайни малого класу, відрізняється простою конструкцією та спеціально створений для тих, кому потрібна проста та надійна техніка, де вартість та співвідношення «ціна/якість» є основними критеріями при виборі.

New Holland СХ6.90

CX6.90 – комбайн, що підійде насамперед середнім господарствам із банком землі від 700 гектар. Відносно недорога модель забезпечує високу продуктивність і виняткову якість зібраного зерна. New Holland СХ6.90 в будь-яких умовах збирання врожаю демонструють високу надійність і продуктивність, технічну досконалість і дбайливий обмолот.

New Holland СХ8.80

Зернозбиральний комбайн New Holland CХ8.80 – один із прикладів лідерства компанії New Holland в комбайнобудування, найнадійніший і найпродуктивніший у своєму класі. Молотильний апарат, відокремлює до 92% зерна із соломи, роторний сепаратор ще відділяє 3-4% зерна, таким чином, на соломотряс надходить менше ніж 5% зерна в соломі.

New Holland СR7.90

Комбайн New Holland CR 7.90 – високопродуктивний комбайн роторної серії CR. Основні характеристики цієї серії: висока якість зерна і соломи та найбільша пропускна здатність у світі. Цей високотехнологічний комбайн здатний на багато що. Модель CR 7.90 підходить для господарств із земельним банком від 1100 гектар і більше.

Також компанія Agrovision пропонує спеціальні умови фінансування від банків партнерів за держпрограмою 5-7-9 та гранти ЄБРР з відшкодуванням 10% від суми фінансування.

Не гайте часу! Оновіть свій парк агротехніки з Agrovision і отримайте максимальну продуктивність та ефективність робіт у вашому господарстві під час сезону!

Телефонуйте та отримайте докладну інформацію щодо умов фінансування для вашого бізнесу: +38 067 568 74 22

Ще інформація на сторінках: agrovision.tilda.ws та agrovision.com.ua

 

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР