Fendt модернізував новітні комбайни IDEAL

2022-09-02 12:40:15 1209
Fendt модернізував новітні комбайни IDEAL

Для модельного року 2023 доступні численні новинки для великих зернозбиральних комбайнів серії Fendt IDEAL.

Оптимізований розворот для Fendt IDEAL

Через стислі терміни збирання врожаю та зростаючі вимоги щодо скорочення витрат площі мають оброблятися дедалі ефективніше. У той же час збільшення ширини жниварок висуває підвищені вимоги до водіїв. Оптимізоване й повністю автоматизоване керування поворотною смугою розвантажує водія, економить дорогоцінний час і сприяє ще більшій загальній ефективності обробки поверхні. Для Fendt IDEAL тепер доступна система Fendt VariotronicTI Turn Assistant.

Завдяки Fendt VariotronicTI Turn Assistant зернозбиральний комбайн повертає самостійно відповідно до попередньо розрахованих і заданих процесів повороту. В режимі «bed» комбайн обробляє поле невеликими ділянками, а розвантажувальний шнек завжди знаходиться з того боку, де вже зібраний урожай. Це полегшує розвантаження під час руху. Для використання з вузькою робочою шириною або для кукурудзи доступний поворот «keyhole». Якщо на одній ділянці працюють кілька комбайнів, то розвороти U-Turn підтримують робочі процеси.

Завдяки Fendt VariotronicTI Turn Assistant можна уникнути неточних поворотів, а, отже, заощадити дорогоцінний час та розвантажити водія. Зайві переїзди та маневрування усуваються. Збір врожаю здійснюється ефективно та з високою точністю. Це захищає ґрунт та зменшує споживання пального.

Ідеальне розвантаження за будь-яких умов

Віднині компанія Fendt пропонує різні довжини розвантажувального шнеку Fendt IDEAL: 7 м (S), 8,40 м (M) та 9,90 м (L). Вони приходять на зміну існуючим шнекам довжиною 7,60 м, 9,15 м та 10,60 м. Таким чином, висота для розвантаження становить 4,55 м, 4,95 м або 5,35 м. Залежно від жниварки та довжини шнека, трактор може проїжджати над смугою захоплення або поруч із нею, а високі причепи завантажуються точно і швидко навіть на горбистій місцевості. Нові довжини розвантажувального шнека доступні для Streamer 140 і 210. Нова висота розвантажувального шнека використовується виключно на Streamer 210.

Щоб забезпечити максимальну тягу та потужність приводу навіть на горбистій місцевості та на високих швидкостях руху, з 2023 модельного року для зернозбирального комбайна на гусеничному ходу буде доступний потужний ходовий привід. Поєднання більш потужного гідронасоса та більш потужного гідромотора забезпечує більшу потужність приводу навіть на горбистій місцевості або на високих швидкостях, особливо під час роботи трактора з навісними жниварками. Потужний ходовий привід доступний для моделей Fendt IDEAL 8T, 9T та 10T.

Спокійна та ергономічна робота

Покращена шумоізоляція, нові можливості зберігання та новий холодильний бокс – це лише деякі аспекти, які були змінені у добре відомій кабіні Fendt VisionCab. Покращена ізоляція кабіни знижує рівень шуму на 3 децибели до лідируючих у галузі 74 дБ при роботі з повним навантаженням. Нові відділення на задній стінці кабіни розширюють можливості зберігання. На підлокітнику тепер доступні два USB-роз’єми для зарядки та другий тримач терміналу. Новий робочий холодильний бокс зберігає їжу та напої холодними протягом усього дня, навіть за високих зовнішніх температур, і за потреби може охолоджувати їх до 0° за Цельсієм.

Нові варіанти шин

Для Fendt IDEAL тепер доступні нові комбінації гусеничних пасів та шин. У майбутньому гусеничний пас шириною 30"/76 см або передні шини розміром 800/70R38 будуть доступні з задніми шинами розміром 520/85R30. Ця комбінація забезпечує зовнішню ширину 3,49 м. Співвідношення між діаметром і шириною шини збільшує площу контакту. Це зменшує тиск на ґрунт і підвищує маневровість завдяки більшому куту повороту коліс.

Правильна швидкість на кукурудзяному полі

Привод жниварки для змінних швидкостей, відомий за моделями Fendt IDEAL 9 і 10, тепер також можна замовити для моделей Fendt IDEAL 7, 7T, 8 і Fendt IDEAL 8T.

Новий корпус вихлопної системи входить до стандартної комплектації в моделях Fendt IDEAL 8, 9 і IDEAL 10 з двигунами MAN. Нова конструкція забезпечує ще кращий захист від пилу та бруду і, таким чином, зводить до мінімуму витрати на обслуговування та очищення.

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР