New Holland святкує 20-ту річницю з початку виробництва флагманської серії комбайнів

2023-02-15 17:10:35 2396
New Holland святкує 20-ту річницю з початку виробництва флагманської серії комбайнів

Компанія New Holland розпочала святкування 20-ї річниці з дня народження своєї флагманської серії зернозбиральних комбайнів CX, які згодом здобули неперевершено високу репутацію в сегменті машин клавішного типу.

З початку своєї появи на ринку ці машини постійно піднімали планку пропускної здатності, універсальності та якості збирання врожаю на вищий рівень. Як справжні технологічні лідери, зернозбиральні комбайни CX значно розширили горизонти інновацій, отримавши за це 33 престижні галузеві нагороди за час свого існування. І понад 20 000 проданих машин цієї серії є переконливим свідченням успіху. З нагоди святкування цієї визначної віхи в історії компанії New Holland представила комбайн CX у незвичному ювілейному виконанні на міжнародній виставці сільськогосподарської техніки SIMA у Парижі.

Керівник відділу збиральної техніки Ларс Соренсен прокоментував цю подію так: "Коли ми розпочали випуск комбайнів серії CX у 2002 році, вони одразу ж справили величезне враження плавними лініями свого дизайну, бо в той час зернозбиральним комбайнам традиційно були властиві кутасті форми. І це стало лише початком у низці подальших новаторських рішень, завдяки яким машини цієї серії змогли отримати найбільше нагород серед зернозбиральних комбайнів цього класу у світі.

Це історія про інноваційні рішення, що спираються на багатий досвід

Комбайни флагманської серії CX від компанії New Holland поєднують у собі багаторічний досвід, неперевершені експлуатаційні характеристики та різноманітні передові рішення, такі як роторний сепаратор, розроблений нами у 1972 році, вбудований багатофункціональний підлокітник (1993 рік) і найбільший молотильний барабан у галузі діаметром 750 мм (2001 рік).

За свою 20-річну історію комбайни CX були відзначені найпрестижнішими нагородами в галузі, зокрема отримали титул «Машина року» на виставці Agritechnica та нагороди за інновації на виставці SIMA. Ці машини, які стали першими зернозбиральними комбайнами, конструкційно розрахованими на оснащення системами точного землеробства, є винятково універсальними та продуктивними, адже за останні 10 років їхня пропускна здатність збільшилася на 17 %.

Інновації завжди супроводжували цю серію комбайнів, і в 2020 році компанія представила молотильний барабан із сегментованими билами Ultra-FlowTM — першу насправді нову концепцію барабана в галузі з моменту початку виробництва самохідних комбайнів в 1952 році. Унікальна конструкція барабана зменшує енергоємність системи обмолоту на 16 %, завдяки чому знижується витрата пального, а пропускна здатність зростає в межах 15 %. На міжнародній виставці Agritechnica 2019 ця розробка отримала срібну медаль у номінації «За інновації». Комбайни серії CX є справжніми лідерами у галузі технологій завдяки провідним рішенням, таким як система NutriSense™, призначена для аналізу вмісту поживних речовин у збираній культурі, яка допомагає фермерам приймати обґрунтовані рішення для максимально прибуткового збуту своєї продукції. За цю розробку компанія додала до своєї колекції нагород ще одну срібну медаль за інновації з виставки SIMA 2021.

Сьогодні комбайни CX як незмінні лідери у своєму сегменті пропонують клієнтам найкращі в галузі технології: соломотряс Opti-Speed™ з регулюванням швидкості роботи клавіш, напівгусеничне шасі SmartTrax™, систему автоматичного регулювання частоти обертання вентилятора вітрорешітного очищення Opti-Fan™, решітний стан Opti-Clean™ і систему розкидання незернової частини врожаю Opti-Spread™ — і все це разом з найкомфортабельнішою серед комбайнів цього класу кабіною Harvest SuiteTM Ultra та потужним двигуном HI-eSCR ECOBLUE 2.0™ FPT з підвищеною ефективністю споживання палива. Серед їхніх основних переваг — надзвичайна потужність, відмінна якість збирання врожаю, знижені експлуатаційні витрати та надзвичайна легкість у керуванні.

Високошвидкісне збирання врожаю з новими жатками FD2 FlexDraper®

Комбайни CX тепер доступні із абсолютно новими стрічковими зерновими жатками FD2 Flex Draper з різальним апаратом гнучкої конструкції, які доповнили портфоліо продукції компанії New Holland із початком партнерства з компанією MacDon Industries. Вони відрізняються унікальною копіювальною спроможністю, більш гнучкою конструкцією жатки та максимальною якістю зрізання, завдяки чому забезпечують якнайкращі результати збирання врожаю. Розроблені з метою полегшити збирання врожаю, жатки FD2 Flex Draper мінімізують навантаження на оператора завдяки простоті в налаштуванні та експлуатації.

Жатки FD2 Flex Draper оснащено фірмовою системою активного копіювання поверхні поля MacDon Active Float®, з якою вони копіюють поверхню поля на 70 % точніше. Високошвидкісний різальний апарат MacDon ClearCut™ завдяки високому крутному моменту та високій надійності якісно зрізає стеблостій навіть у найскладніших умовах. Завдяки технології MacDon Active Crop Flow, рослинна маса подається верхівками уздовж бічних полотен жатки до системи примусової подачі скошеної маси FeedMax™, що означає максимально ефективну подачу рослинного матеріалу та покращену продуктивність роботи системи обмолоту.

Партнерство між компаніями New Holland та MacDon Industries, про яке було оголошено в 2021 році, почалося зі спільної мети: створення збиральної техніки, яка допомагає фермерам підвищити продуктивність і знизити експлуатаційні витрати. Це лише перший крок, і компанії продовжать співпрацю над розробкою кращої у своєму класі техніки для збирання врожаю.

Йост Ваннівенборг, бізнес-менеджер відділу техніки New Holland, додав: "Сучасні зернозбиральні комбайни серії CX — це нове покоління високопродуктивних клавішних зернозбиральних комбайнів, виробництво яких розпочалася ще у 2001 році. З того часу їх супроводжують постійні інновації та передові технології. Нова серії успадкувала наші кращі традиції: це найпродуктивніші комбайни у світі, в яких реалізовано найкращі технології компанії New Holland."

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР