New Holland представив флагманський комбайн нового покоління – CR11

2023-11-12 15:48:04 2871
New Holland представив флагманський комбайн нового покоління – CR11

На виставці Agritechnica 2023 компанія New Holland Agriculture представила радикально нову конструкцію високопродуктивного комбайна, яка включає в себе найновіші технології.

CR11 було перероблено для забезпечення вищої продуктивності з мінімальними втратами зерна, покращеним управлінням рештками та більшою автоматизацією. Ці особливості спрямовані на зниження загальних витрат на збирання зерна.

Новий комбайн був розроблений і буде вироблятися в центрі New Holland Harvesting Excellence в Зедельгемі, Бельгія. Завдяки досконалим функціям автоматизації він запропонує новий рівень продуктивності.

Новий CR11 ґрунтується на успіхі нинішньої флагманської серії комбайнів New Holland, яку очолює CR10.90, який утримував світовий рекорд із найбільшої кількості пшениці, зібраної за вісім годин – 797,656 тонн – протягом майже десятиліття, починаючи з 15 серпня 2014 р.

Завдяки технології подвійного ротора новий CR може запропонувати високу продуктивність із мінімальним розтріскуванням зерна.

Завдяки двигуну C16 потужністю 775 к.с., роторам 2x24 дюйма, зерновому бункеру об’ємом 20 000 літрів і швидкості розвантаження 210 л/с CR11 значно підвищує продуктивність.

Новий очисний башмак Twin Clean поставляється з двома очисними системами одна за одною, з 2 верхніми ситами, 2 нижніми ситами, 2 чистими зерновими шнеками та 2 комплектами датчиків тиску для вимірювання навантаження очисного башмака. Новий Twin Clean повністю автоматизований.

Абсолютно нова система обробки решток включає нову систему подрібнення та розкидання полови. Нагороджена радарна система Intellispread, яка отримала срібну медаль Agritechnica Innovation 2022 року, автоматизує контроль розкидання, щоб забезпечити повне та рівномірне покриття решток позаду комбайна.

Нова автоматизована процедура відключення була розроблена, щоб скоротити час простою.

Автоматизований реверс допомагає оператору та заохочує його використовувати весь потенціал потужності комбайна, не боячись блокування.

Запобігання простою додатково сприяє оновлена трансмісія комбайна з використанням на 25% менше компонентів приводу та усунення всіх ланцюгових передач.

CR11 буде оснащено новим дисплеєм Intelliview 12 і системою навігації IntelliSteer разом з іншими важливими функціями точного землеробства, такими як телематика та віддалений перегляд екрана.

Крім того, NutriSense поставляється з датчиком NIR, який контролює якість врожаю за допомогою інфрачервоного світла для аналізу таких поживних речовин, як вміст протеїну, крохмалю та олії, а також рівнів вологості, і може створювати їх карти для подальшого агрономічного аналізу.

Нова 15-метрова жатка , виготовлена компанією MacDon для New Holland, підвищує загальну продуктивність і ефективність роботи.

Як розповів Ларс Соренсен , керівник відділу комбайнів і жаток у New Holland Agriculture: «Консолідація ферм, підвищення врожайності та короткі періоди збирання спонукають до необхідності продовжувати розвиток потужності комбайна з меншими втратами зерна та найкращою якістю. Цей новий комбайн кардинально змінює правила ринку, розроблений, щоб запропонувати наступний рівень продуктивності. Це було визнано DLG, коли вони присудили нашому новому CR найважливішу нагороду за інновації в нашій галузі, Золоту медаль Agritechnica Innovation. У асортименті моделей CR ми вже мали конструкцію, перевірену в цьому відношенні, на чолі з моделлю CR10.90, яка запропонувала остаточний доказ своєї претензії на забезпечення найвищої продуктивності в світі. Ми досягли подальших успіхів у розвитку технологій та автоматизації, і сильний відгук від перших фермерських випробувань означає, що ми дуже раді запуску цих нових машин».

Карло Ламбро, президент бренду New Holland Agriculture, сказав: «Ця демонстрація нашого нового CR11 підкреслює готовність New Holland до майбутнього та здатність адаптуватися до мінливих потреб наших клієнтів у всьому світі. Під радикально новим дизайном від нашої команди на чолі з Девідом Вілкі стоїть дуже особливий дизайн комбайнів, який додасть абсолютно новий рівень продуктивності на додаток до поточної пропозиції. Вся наша команда виконала фантастичну роботу, розробивши наш світовий рекордсмен, і створивши щось ще краще, і ми раді представити це світові».

 

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР