VERSATILE ACROS 595 Plus: під гарний врожай

2016-06-24 16:33:04 4379
VERSATILE ACROS 595 Plus: під гарний врожай

Якщо ваше хазяйство може похвалитись високою врожайністю культур у сівообігу то зернозбиральний комбайн VERSATILE ACROS 595 Plus стане у нагоді.

Продуктивність цієї машини на пшениці складає 20 т/г за врожайності 40 ц/га і агрегатуванні з 7-метровою жаткою. Але навіть на більше бідних фонах с тією ж жаткою вона показує відмінні результати: майже 19 т/ч при врожайності 28 ц/га згідно практичним даним.

Зважте: за відставання реальної врожайності від нормативної для даної машини на 30 %, різниця у продуктивності складає лише 5 %.

Універсальний зернозбиральний комбайн VERSATILE ACROS 595 Plus призначений для збирання будь яких зернових, колосових, зернобобових, круп’яних, бобових, олійних ті мілконасіннєвих культур, сіменників трав, кукурудзи, соняшника.

Технічні характеристики (продуктивність, витрати палива подані за умов збирання пшениці врожайністю 40 ц/га при агрегатуванні з жаткою 7м):

Двигун

Cummins 6LTAA 8,9 потужністю 325 к. с.

Середні витрати палива, л/га

6-8

Об’єм паливного бака, л

540

Тип молотарки

Однобарабанна з автономним пристроєм домолоту роторного типу

Параметри молотарки

діаметр барабана 800 мм, довжина 1480 мм; площа деки 1,38 кв.м

Площа решіт, м2

5,2

Робоча швидкість, км/год

до 12

Транспортна швидкість, км/год

до 20

Агрегатування

універсальні зернові жатки й приставки для рапсу 6/7/9 м, підбирачі 3,4 и 4,3 м, жатки для соняшника 8/12 рядкові, кукурудзяні 6/8 рядкові, жатка низького зрізу 7м

Варіанти роботи

пряме й двофазне комбайнування

Незернова частина

валок або розподілення по полю

Об’єм бункера, м3

9

Швидкість вивантаження, л/с

90

Швидко або повільно

З VERSATILE ACROS 595 Plus ви дійсно можете працювати на полях з різною в врожайністю, оптимізуючи завантаження молотильно-сепаруючого пристрою(МСП) за допомогою доволі простих прийомів — зміни швидкості руху та\або агрегатування з жатками різної ширини. Продумана конструкція машини дозволяє зробити це максимально ефективно.

Потужний двигун з 20-відсотковим запасом забезпечує безперервну й стабільну роботу всіх систем навіть за пікових навантажень, дозволяючи розвинути велику швидкість на низьковрожайних фонах, й подаючи необхідну кількість енергії на МСП на полях з великою врожайністю.

При цьому надійний моторний агрегат непримхливий до якості палива, витривалий, і здатний працювати буквально сутками. Крім цього, немає необхідності використовувати олію виключно однієї марки – виробник дозволяє зробити вибір з широкого списку.

Вам не доведеться турбуватись про можливе перевантаження МСП – похила камера полегшує роботу, акуратно розрівнюючи й прискорюючи хлібну масу, рівномірно подає її на молотарку. В результаті знижується навантаження на цей вузол та збільшується його пропускна здатність. Можна використовувати широкозахватні жатки на менш врожайних полях – вантажопідйомність похилої камери складає цілих 3 000 кг. При цьому система автоматичного копіювання рельєфу разом з функцією автоматичного регулювання швидкості обертання мотовила жатки запобігають зростанню втрат за жаткою на підвищених швидкостях.. Ще один плюс: похила камера не потребує переобладнання під кукурудзу.

Завжди якісне зерно

Якісний й дбайливий обмолот будь яких культур з мінімальною кількістю січки – одна з безумовних переваг ACROS 595 Plus. Підбарабання з кутом захоплення 130 градусів, барабан довжиною 1480 й діаметром 800 мм створюють велику площу обмолоту, та забезпечують 95% сепарації на даному етапі. Завдяки високій інерції важкого барабана відсутня небезпека перевантаження системи й перевитрат палива навіть при роботі з вологою або перекрученою хлібною масою. Швидкість обертання барабана складає 335–1 050 (200–450) об/хв., широкий діапазон зумовлений наявністю понижуючого редуктора.

До бункера надходить чисте зерно — домішка, як правило становить не більше 1,0 %, а колотого зерна менш ніж 1,5 %. Цьому сприяє соломотряс, який максимально інтенсивно впливає на солому і двокаскадні решета загальною площею 5,2 м2, які.  Регулювання решіт виконується з робочого місця оператора. Система реагує швидко й чітко, що дозволяє звести до мінімуму втрати зерна навіть за мінливих умов збирання.

Зібране й готове до транспортування

Жодних проблем зі зберіганням зерна. Якщо ви працюєте з мілконасіннєвими культурами або за поганих погодних умов – закрийте дах бункера прямо з кабіни.

Просте, швидке і без зайвих втрат вивантаження нехай навіть вологого зерна у будь який транспорт – просто.

Віброзбуджувач дна й запатентована система Smart Launch дозволяють спустошити бункер лише за 2 хвилини, а за необхідності – проводити вивантаження порціонно.

При цьому шнек завжди повністю спустошується, тому відсутні втрати зерна при його складанні. Довгий вивантажувальний шнек довжиною 4,7 м забезпечує можливість роботи з комбайном будь якого, навіть довгомірного транспорту без ризику пошкодження жатки.

Також у нагоді стане бортовий комп’ютер: на кольоровий 10-дюймовий монітор виводиться інформація про стан стулок бункера й шнека, при відкритих стулках\розгорнутому шнеку інформація дублюється аудіо сигналом.

Зручна робота й легке обслуговування

Двомісна кабіна Comfort Cab II з покращеною пило- й шумоізоляцією – одна з найбільш просторих та ергономічних у цьому класі зернозбиральних комбайнів.

Анатомічне крісло, рульова колонка з можливістю регулювання, панорамна скління, клімат-контроль й сучасний бортовий комп’ютер роблять робоче місце оператора насправді комфортним. Приємним додатком до цього стануть дрібниці, як то камера-холодильник для напоїв, прикурювач, підстаканник.

Чітке, інтуїтивно зрозуміле керування всіма системами проводиться з легкістю. Керування, налаштування, і відстеження поточних параметрів проводиться за допомогою багатофункціонального джойстика, панелі на правому підлокітнику крісла, і кольорового сенсорного 10-дюймового дисплея.

Бортова електроніка виводить на екран всю потрібну інформацію візуально, а при змінах у роботі систем, необхідності внесення корегувань дублює повідомлення приємним жіночим голосом. Забути провести черговий ТО неможливо – комп’ютер нагадає, а ще й покаже на проблемні вузли.

Для полегшення обслуговування машини зроблено все:

  • Заміна паливних та масляних фільтрів проста й безпечна;
  • Забезпечено доступ до всіх точок, які можуть потребувати вашої уваги;
  • Повітряний компресор з додатковим гніздом зліва під кабіною надає можливість максимально швидко і якісно провести щоденне очищення усієї машини;
  • Ресивер ємністю 100 л дозволить працювати з вимкненим двигуном до 5 хвилин.

VERSATILE ACROS 595 Plus виграє по ціні у інших моделей свого класу. При цьому слід врахувати той факт, що навіть у базовій комплектації машини є все те, що дійсно необхідне при роботі.

У базовій комплектації комбайн постачається з універсальною зерновою жаткою Power Stream. Додатково пропонується:

  • платформа-підбирач Swa Pick;
  • 6- й 8-рядкові жатки для кукурудзи ARGUS (здатні не тільки відділяти початки, але й розкидати полем листостеблеву масу);
  • 8- и 12-рядкові жатки FALСON під соняшник (дозволяють працювати з низько-, середньо- й високорослими сортами з повнотою збирання не менш ніж 98 %);
  • приставки 6/7/9 м для збирання рапсу;
  • комплект для переобладнання кукурудзяної жатки під збирання соняшника;
  • комплект для переобладнання на збирання мілконасіннєвих культур.

Також опціонально доступні системи автокерування, система картографування врожайності й вологості, автоматична централізована система змащування. Новинка серед опцій — фаркоп з автоматичним уловлювачем, який дозволяє оператору дуже швидко приєднати транспортувальний візок до комбайна без сторонньої допомоги.

З питань придбання в Україні зернозбиральних комбайнів ACROS 595 Plus та іншої техніки VERSATILE звертайтесь до представництва компанії: електронна адреса [email protected], телефон 098 675 47 11, 044 596 55 29.

Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР