Інновації Väderstad стали технічним проривом і збільшили продуктивність роботи в полі

2020-03-16 09:39:31 1618
Інновації Väderstad стали технічним проривом і збільшили продуктивність роботи в полі

Упроваджені компанією Väderstad інновації, що стали технічним проривом і значно збільшили продуктивність роботи в полі.

За період своєї діяльності компанія Väderstad створила п’ять машин, кожна із яких стала інноваційним проривом у сільськогосподарській галузі. Важкий коток, передвисівний культиватор NZ, зернова сівалка Rapid, дисковий культиватор Carrier і сівалки точного висіву Tempo — це п’ять інноваційних розробок із точки зору технології машинобудування, яким вдалося повністю змінити наше уявлення про методи ведення сільського господарства. Завдяки постійному впровадженню нових технологій, інноваційна техніка Väderstad здатна повністю розкрити потенціал поля за мінімальних затрат праці та часу, за що її високо цінують аграрії.

«Історія функціонування компанії Väderstad налічує 55 років. Я працюю в ній із 17 років і був залучений до розробки нашої техніки протягом декількох десятиліть. Із кожним наступним роком у компанії я бачу все більше розвитку й перспектив», — говорить Крістер Старк, голова ради правління компанії Väderstad.

Революція в агротехнологіях

Нові технології іноді виникають через низку поступових, невеликих і часом ледь помітних кроків. А інколи це відбувається раптовими стрибками, які змінюють життя практично за одну ніч. Так, поступово рухаючись маленькими кроками, Väderstad уже п’ять разів піднімала агротехнології на абсолютно новий рівень завдяки своїм новим розробкам: котка HV, борони NZ, сівалки Rapid, дискового культиватора Carrier і сівалки точного висіву Tempo. Компанія подвоїла сільськогосподарську ефективність шляхом спрощення операцій, подвоєння робочої швидкості руху або проведення кількох різних операцій за один прохід. Це подвоєння потенціалу також сприяло покращенню кінцевого результату порівняно з тим, що можна було досягти до появи таких машин.

Переворот у сільському господарстві

Компанія Väderstad вивела технології на новий якісний рівень і створила новий тип стандарту. Швидка сівба сівалкою Rapid стала стандартом, із яким порівнювали інші способи висіву. Кожна з машин стала технічним переворотом. Раніше не було можливості проводити декілька операцій за один прохід або виконувати цю саму роботу, але вдвічі швидше. Після появи цих машин агроіндустрія суттєво змінилася, що стало потужним стимулом прогресу всієї промисловості. Ось як розвивається інновація!

Фокус на інноваціях

Наше кредо — постійне вдосконалення. Ми також хочемо бути першими. Це потребує напруженої роботи з розробки й пошуку ефективних рішень, однак не менш важливо, що компанія Väderstad — зосереджена на інноваціях. За допомогою нововведень ми можемо запропонувати сільському господарству швидкі та ефективні рішення. Ми приділяємо велике значення новим ідеям, розробкам, тестуванням і випробуванням. Конструкторська робота іноді заходить у глухий кут. Коли стається так, ми робимо крок назад і поновлюємо наші ресурси та продовжуємо пошуки. Навіть поганий досвід є хорошим досвідом для тих, хто хоче навчитися та приносити щось нове й корисне для сільського господарства.

У проблемі приховане рішення

Ми отримуємо цінні відгуки та ідеї від аграріїв на всіх ринках, де працюємо. Це те, за що ми справді вдячні нашим клієнтам, адже дуже зацікавлені в підтримці цих важливих взаємозв’язків – виробника техніки та її користувача. Коли ви повідомляєте нам про проблему, ми починаємо процес її технічного рішення. Іноді речі можуть бути вирішені швидко, а інколи це займає більше часу. Наприклад, для сівалки точного висіву Tempo це зайняло 15 років, але кінцевий результат був, безумовно, цього вартий. Ми дуже пишаємося результатами нашого найбільшого всебічного проєкту розвитку: Tempo, так само як і Rapid, Carrier та решта наших машин, приносять користь нашим клієнтам, і це — найголовніше для компанії Väderstad!

Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР