Case IH показав майбутнє автономії та автоматизації сільського господарства

2022-12-19 16:54:57 1390
Case IH показав майбутнє автономії та автоматизації сільського господарства

Case IH представив визначні інновації в портфоліо технологій, які допомагають фермерам долати виклики в сільськогосподарській галузі за допомогою автономності та автоматизації.

Для сектору сільського господарства настав переломний момент, населення світу перевищило 8 мільярдів. Case IH, світовий лідер у виробництві сільськогосподарського обладнання, усвідомлює свою життєво важливу роль у підвищенні продуктивності фермерів, які продовжують годувати світ. З меншою кількістю гектарів, ресурсів і працівників виконання даного завдання є критично важливим. Зростаюче портфоліо технологічних рішень Case IH для сільського господарства забезпечує автономність і автоматизацію для повного сільськогосподарського циклу.

7 і 8 грудня 2022 року на заході CNH Industrial Tech Days у Феніксі, штат Арізона (США), компанія Case IH представила визначні інновації в портфоліо технологій, що розвивається.

«Case IH є і продовжуватиме поєднувати найкращу в світі техніку з провідною в галузі передовою технологією, що виконує обіцянку нашого бренду — полегшити життя фермерів, зробити їх продуктивнішими та допомогти їм процвітати у своїй місії — прогодувати населення, яке постійно зростає», — сказав Скотт Харріс, президент бренду Case IH у світі..

На заході Tech Days прозвучали два основних повідомлення щодо рішень автономності та автоматизації, та анонс стосовно прототипу нового електричного трактора:

  • Рішення для безпілотного обробітку ґрунту — Case IH створює на основі своїх тракторів і ґрунтообробних платформ Raven Autonomy. Технологія Raven Autonomy має вдосконалену систему сприйняття та сенсорів. Крім того, це рішення для обробітку ґрунту без водія використовує систему автоматизації обробітку ґрунту AFS Soil Command для максимального агротехнічного контролю та керування машиною. Він надає рекомендації щодо обробки ґрунту для конкретної ділянки, щоб забезпечити правильну практику обробки ґрунту для кожного дюйма ґрунту. Результатом є підвищена продуктивність із стабільною агрономічною продуктивністю та більшим об'ємом даних.
  • Рішення для підтримки водія при збиранні — Case IH підвищує продуктивність за допомогою рішення для допомоги водієві при збиранні врожаю, яке синхронізує функції комбайна та трактора. Завдяки технології Raven Autonomy ця комбінація технологій дозволяє фермеру координувати шлях і швидкість трактора під час операції «розвантаження на ходу», одночасно зберігаючи ідеальну синхронізацію трактора з комбайном під час розвантаження. Переваги фермерів включають більш ефективні операції, автоматизовані процеси, що зменшують потребу в кваліфікованій робочій силі, менше втоми та менше розсипаного зерна.
  • CNH Industrial також представила прототип електричного трактора, який буде представлений моделлю Case IH в комерційних цілях. Це рішення для сільського господарства з нульовими викидами та з автономними функціями є результатом співпраці з нашим стратегічним партнером електрифікованим новатором сільського господарства Monarch Tractor.

Про комерціалізацію цих рішень буде оголошено пізніше.

Case IH має потужну, визнану спадщину інновацій у системах точного землеробства (AFS). Нещодавні розробки, як аплікатор Case IH Trident 5550 з технологією Raven Autonomy, AFS Soil Command, вдосконаленою технологією обприскування AIM Command FLEX, технологією автоматизації комбайнів AFS Harvest Command та прес-підбирачів. Case IH має та продовжуватиме розробляти автоматизовані й автономні рішення для всіх сегментів сільського господарстві та стадій виробництва у всьому світі.

Докладніше про техніку Case IH в Україні – читайте на сайті виробника: www.caseih.com, а також дивіться на каналі youtube.com

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР