Як обрати альтернативні запчастини без помилок

2022-09-12 10:00:14 4161
Як обрати альтернативні запчастини без помилок

Після закінчення гарантійного терміну власник техніки постає перед одвічним питанням: де її вигідніше обслуговувати, і які запчастини використовувати. В цьому матеріалі – торкнемося питання запчастин.

Виробники техніки цілком справедливо заявляють, що для їхньої техніки найкращим вибором будуть запчастини, що пропонуються під їх же брендом.

Саме так і є. Але ж чи можна трохи зекономити, і при цьому не дуже втратити у якості? Так! Це теж можливо.

Почнемо з того, що запчастини умовно можна розділити на:

  1. оригінальні;
  2. альтернативні (сертифіковані та несертифіковані аналоги).

Під оригінальними запчастинами ми розуміємо ті деталі, які виробник виготовив на своїх потужностях або замовив конкретним виробникам – для свого складального конвеєру та для подальшої реалізації (OEM-запчастини).

І от тут криється нюанс: заводи-виробники найчастіше здійснюють тільки збірку складної техніки, а більшість вузлів і агрегатів вони замовляють спеціалізованим підприємствам.

Тож завод-виробник запчастин, який забезпечує конвеєр, має технічну можливість виробляти аналоги цих запчастин. І в тому разі, коли і виробник запчастин, і виробник техніки досягли згоди – перший може ці ж деталі реалізовувати під власним брендом і через власну мережу.

Так ми отримуємо сертифіковані аналоги, які на 100% тотожні оригінальним запчастинам, але пропонуються на ринку трохи дешевше. Не завжди одразу можна знайти інформацію про такі деталі, тож тут є сенс звернутися за консультацією до спеціалістів.

Несертифіковані аналоги (або просто – неоригінальні запчастини) – це вироби незалежних компаній-виробників (NAM). І отут можна зіштовхнутись з дуже широким діапазоном якості: від «заводської» до підробок.

Яким же чином можна обрати альтернативні запчастини і не помилитись? А дуже просто: треба звернутись до професіоналів, як от до компанії АБА «Астра», яка є офіційним дилером всесвітньо відомих виробників сільгосптехніки, та надає гарантійне/післягарантійне обслуговування і постачає запасні частини для цієї техніки вже більше як чверть століття.

З появою попиту на альтернативні запчастини з боку аграріїв, компанія провела ряд досліджень та опитувань технічних фахівців господарств, на базі чого були визначені кілька виробників запчастин із найкращими показниками: ціна/якість, рівень довіри та впізнаваність бренду. Потім були визначені найкращі, з якими і розпочалась робота. Вже скоро був розширений асортимент, та отримані перші відгуки від клієнтів.

З того часу АБА «Астра» за рахунок якісних альтернативних та OEM-запчастин значно розширила свій асортимент. Наразі серед постачальників альтернативних запчастин – близько 40 європейських, американських і китайських компаній; більше 5 тисяч найменувань запчастин, які є в наявності вже в Україні.

А за 7 років в компанії накопичено досвід, який дозволяє підібрати запчастини виходячи з потреб і можливостей клієнта таким чином, щоб допомогти йому зекономити і при цьому не наробити помилок.

На стороні фермера також швидка доставка запчастин, яку забезпечує АБА «Астра», присутність в регіонах.

Великий асортимент запчастин до Claas (та інших брендів) пропонується у інтернет-магазині https://shop.astra-group.ua.

Якщо ж ви не знайшли потрібної запчастини, її можна замовити, зателефонувавши менеджеру у вашому регіоні https://shop.astra-group.ua/ru/contacts.

Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР