Як обрати альтернативні запчастини для техніки Claas

2022-09-19 11:53:02 4431
Як обрати альтернативні запчастини для техніки Claas

Ми вже розповідали чим оригінальні запчастини відрізняються від альтернативних. В цьому матеріалі – звернемо увагу на запчастини Claas.

Нагадаємо, як ми вже розповідали, оригінальні запчастини це ті, які виробник виготовив на своїх потужностях, або замовив конкретним виробникам для свого складального конвеєру та для подальшої реалізації (OEM-запчастини). І тут треба зазначити: цей зовнішній завод-виробник, що забезпечує конвеєр, має технічну можливість виробляти аналоги запчастин. І найчастіше так і робить, реалізуючи їх під власним брендом і через власну мережу трохи дешевше.

До того ж є несертифіковані аналоги (або просто – неоригінальні запчастини) – це продукція компаній, ніяк не пов’язаних з виробником техніки (називаються NAM-запчастини). Ця продукція може мати як «заводську» якість, так і бути підробкою – все залежить від сумлінності виробника.

В обох випадках (і сертифікованих, і несертифікованих запчастин) – пересічному громадянину досить важко визначитись з вибором виробника, а також не помилитись у співвідношенні «ціна/якість». Тож є сенс звернутись до фахівців.

Нагадаємо, таким фахівцем на ринку запчастин наразі є компанія АБА «Астра», яка є офіційним дилером всесвітньо відомих виробників сільгосптехніки, та надає гарантійне/післягарантійне обслуговування і постачає запасні частини для цієї техніки вже більше як чверть століття.

З появою попиту на альтернативні запчастини з боку аграріїв, компанія провела ряд досліджень та опитувань технічних фахівців господарств, на базі чого були визначені кілька виробників запчастин із найкращими показниками: ціна/якість, рівень довіри та впізнаваність бренду. Потім були визначені найкращі, з якими і розпочалась робота. Вже скоро був розширений асортимент, та отримані перші відгуки від клієнтів.

З того часу АБА «Астра» за рахунок якісних альтернативних та OEM-запчастин значно розширила свій асортимент. Наразі серед постачальників альтернативних запчастин – близько 40 європейських, американських і китайських компаній; більше 5 тисяч найменувань запчастин, які є в наявності вже в Україні.

А за 7 років в компанії накопичено досвід, який дозволяє підібрати запчастини виходячи з потреб і можливостей клієнта таким чином, щоб допомогти йому зекономити і при цьому не наробити помилок.

А тепер звернемось до запчастин Claas.

Наразі в компанії пропонують широкий вибір альтернативних запчастин до комбайнів, жаток та прес-підбирачів Claas. А кілька років тому був відкритий навіть інтернет-магазин запчастин https://shop.astra-group.ua.

Найпопулярніші запчастини, які є на складах вже в Україні:

підшипник роликовий, підшипник опорний, підшипник дерев’яний, паси, ланцюг привода, ланцюг похилої камери, ланцюг елеваторний, ланцюг мисовий, зірка приводна, зірка похилої камери, зірка елеваторна, зірка мисового ланцюга, шестерня приводна, палець різального апарата, палець шнека, втулка, варіатор ходу, варіатор барабана, варіатор мотовила, вал приводний, вал соломотряса, вал проміжний, редуктор, шків, сайлентблок, елеватор зерновий, елеватор колосовий, соломотряс, решітний стан, корпус елеватора, ніж жатки, ніж подрібнювача, ніж бильний, ніж соломорізки, шнек навантажувальний, шнек вивантажувальний, шнек зерновий, шнек колосовий, бичі, підбарабання для зернових та кормозбиральних комбайнів, сегмент, решето жалюзійне, тощо.

Звернувшись до АБА «Астра», крім запчастин і фахових консультацій, ви отримаєте також перевагу швидкої доставки замовлення, оскільки компанія має широку присутність в регіонах.

Тож шукайте запчастини Claas у інтернет-магазині https://shop.astra-group.ua. А якщо ви не знайшли потрібної запчастини, або виникли будь-які питання стосовно пропозицій, телефонуйте менеджеру у вашому регіоні https://shop.astra-group.ua/ru/contacts.

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР