Моторні оливи для сучасної агротехніки

2023-05-31 14:00:55 7019
Моторні оливи для сучасної агротехніки

Будучи пріоритетним постачальником для деяких конвеєрів всесвітньо відомих виробників с\г техніки, Opet пропонує широку лінійку моторних олив і для післяпродажного обслуговування сучасної сільгосп техніки.

Високоякісний асортимент виробництва новітнього підприємства Opet Fuchs представлений офіційним імпортером компанією «Фукс Мастила Україна».

Opet випускає також мастильні матеріали та технічні рідини під оригінальними брендами виробників аграрної, комерційної та іншої техніки (Case, New Holland, Ford Trucks, Otokar, Fiat) для післяпродажного обслуговування підприємств ринку Туреччини. На теренах нашої держави повний перелік олив та сервісних продуктів для агротехніки надають opetні дистриб’ютори. Спеціально у червні діє акційна пропозиція на лінійку флагманських моторних олив Opet серії Fullpro HT (в’язкості 5W-… та 10W-…) для аграрної та комерційної техніки, до пари 205 л якої додається якісний насос для накачування оливи.

Оливи Opet Fullpro HT замінюють практично усі оригінальні оливи сільгосптехніки та забезпечують надзвичайні рівні продуктивності, що перевершують вимоги галузевих стандартів. Завдяки використанню виключно високоякісних базових олив та комплексних пакетів легувальних додатків на ультрасучасному заводі Opet Fuchs, моторні оливи Fullpro HT (Hight Technology – високотехнологічні, ред.) володіють рядом офіційних схвалень виробників сучасної техніки та двигунів, що за комплексного підходу створюють вигідні пропозиції та рішення для власників різноманітної агротехніки.

Забезпечення надійного захисту ДВЗ (двигунів внутрішнього згорання) потужних сільськогосподарських тракторів, комбайнів, навантажувачів та інших машин за важких умов та подовжених міжзмінних інтервалів є виразною характеристикою серії мастильних матеріалів Opet Fullpro HT. Разом з цим спеціалізовані композиції моторних олив Fullpro HT MSPS додатково створюють умови для підтримання високоефективної роботи та подовженого строку служби систем очищення відпрацьованих газів дизельних двигунів агротехніки стандартів Tier 3-4 / Stage III-IV.

Трійка олив лінійки Opet Fullmaster розроблена для двигунів рядових сільгоспмашин конструкцій попередніх поколінь. Разом із Fullmaster Turbo 15W-40 можливе застосування високо сірчаного дизельного палива (ДП), мастильний матеріал Fullmaster 10W-40 сумісний з оснащеними EGR ДВЗ, а Fullmaster 15W-40 ефективно замінює оливи категорії ГОСТ.

Звертайтеся до дистриб’юторів та партнерів Opet і отримуйте вигідні пропозиції для власного парку техніки.

Для особистих потреб замовляйте ТУТ

Слідкуйте за новинами Opet у Viber та Facebook.

 

Інформація про компанію-виробника:

Opet Fuchs Madeni Yağ A. Ş. – одна з найбільших промислових компаній Туреччини, є частиною найбільшої в Туреччині індустріальної та сервісної групи Koç Holding (Коч Холдинг) та Німецького і всесвітньо відомого виробника змащувальних матеріалів преміум класу FUCHS (Фукс).

Виробляє та реалізує автомобільні та промислові мастильні матеріали, засоби з догляду за автомобілями, а також надає післяпродажні послуги. Виробничі потужності обсягом 60 000 тон готової продукції в рік розташовані в індустріальному регіоні İzmir, м. Aliağa.

Система менеджменту Компанії та її виробничих активів відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 14064, ISO 16949, OHSAS 18001, TSE EN ISO/IEC 17025.

Компанія постійно співпрацює з багатьма виробниками техніки, серед яких Ford, Turk Traktor, Renault, MAN та багато інших, з метою вдосконалення рецептур мастильних матеріалів.

Кваліфікований персонал сучасної власної лабораторії, оснащеної всім необхідним обладнанням та акредитованої Турецькою Акредитаційною Агенцію TÜRKAK за стандартом TS EN ISO/IEC 17025, проводить більше 300 тис. тестів на рік, які включають вхідний контроль якості сировини, контроль якості готової продукції, тестування упаковки, науково-дослідницькі роботи по створенню нових рецептур та аналіз відпрацьованих олив в межах сервісу Fullcheck LAB.

Мастильні матеріали виробництва Компанії є продукцією первинної заливки в техніку Ford Trucks, Fiat, Case, New Holland, Otokar та мають допуски провідних виробників техніки: MAN, Volvo, Volkswagen, Mercedes-Benz, Ford і т.д.

В Україну мастильні матеріали поставляються напряму з заводу на центральний склад в Києві і далі на склади офіційних дистриб’юторів, тим самим гарантується збереження якості продукції на всіх етапах постачання до кінцевого споживача.

Лінійка продукції Opet містить у собі широкий асортимент моторних та трансмісійних олив, антифризу, консистентних мастил та гальмівної рідини для обслуговування легкових та вантажних автомобілів, сільськогосподарської техніки, мотоциклів та водяного транспорту. Це дозволяє повністю задовольнити потреби приватних та корпоративних споживачів.

Акціонери Opet Fuchs Madeni Yağ San. Tic. A.Ş.

  • Opet Petrolcülük A.Ş. (Опет Петрольджюлюк А.Ш):

Компанія Opet Petrolcülük A.Ş займається роздрібною торгівлею комерційними і промисловими видами паливно-мастильних матеріалів та їхнім зберіганням, а також здійснює діяльність в області міжнародної торгівлі. Opet, 50% акцій якої було придбано компанією Koç Holding Energy Group в 2012 році, являється другою за величиною паливною дистриб’юторською компанією в Туреччині та має понад 1600 станцій в цілому разом з належним їй брендом SUNPET.

  • Koç Holding (Коч Холдинг) 

Заснований в 1926 році, став не тільки однією з найбільших і найбільш успішних груп компаній в Туреччині, але і в Європі, залишаючись на крок попереду змін протягом всієї більш ніж 90-річної подорожі. Неухильно дотримуючись принципів та етичних цінностей, соціальної відповідальності та забезпечення охорони навколишнього середовища за міжнародними стандартами, Koç Group є глобальним гравцем, постійно просувається до своєї мети досягнення в глобальному масштабі. Koç Holding займає лідируючі позиції в різних секторах, таких як енергетика (Tüpraş / Opet / Aygaz / Entek), автомобілебудування (Ford Otosan / Tofaş / TürkTraktör / Otokar / Otokoç, Ford Motor Co. / Fiat Chrysler Automobiles / Case New Holland  споживчі товари тривалого користування (Arçelik / LG Electronics) і фінанси (Yapı Kredi Bankası / UniCredit).

  • FUCHS Group (Група Фукс) 

Заснована у 1931 році у м. Мангайм в Німеччині глобальна група компаній, яка вже понад 90 років займається розробленням, виробництвом і збутом мастильних матеріалів практично для всіх сфер застосування та галузей промисловості. У складі групи FUCHS налічується приблизно 58 компаній і майже 5700 співробітників у всьому світі, а сама група FUCHS є провідним незалежним постачальником мастильних матеріалів.

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР