В Україні відбулась прем’єра на ринку спецтехніки

2022-07-28 11:20:02 1538
В Україні відбулась прем’єра на ринку спецтехніки

Новий екскаватор-навантажувач ACE виробництва Індії вперше поставила на український ринок компанія «АГСОЛКО Україна».

ACE - це ще один іноземний бренд високоякісної техніки, що стає гідною альтернативою високовартісній техніці відомих світових брендів, і який для європейського ринку відкрила АГСОЛКО. На сьогоднішній день екскаватор-навантажувач ACE AX 124 є оптимальним рішенням в своєму класі за співвідношенням «ціна-якість».

Компанія «АГСОЛКО Україна» спеціалізується на постачанні високоякісної техніки за доступними цінами та технічних рішень, що дозволяють оптимізувати капіталовкладення та збільшити ефективність бізнесу. В більшості випадків це була продукція виробництва Китаю. Але в теперішніх умовах невпинного зростання цін на морські перевезення та значні логістичні складнощі, компанія спрямувала зусилля на пошук нових джерел постачання якісної техніки в Україну.

Сьогодні вартість доставки вантажів із Індії в 3-4 рази нижче, ніж з Китаю. Завдяки цьому цінова політика індійського бренду ACE робить гідний виклик китайським брендам! Крім того, терміни доставки значно коротші, ніж з Китаю.

Action Construction Equipment Limited (ACE) є одним з найпотужніших виробників будівельної та іншої спецтехніки в Індії. На заводі компанії, розташованому неподалік від Делі, випускаються баштові крани, екскаватори, вилкові навантажувачі, колісні фронтальні навантажувачі, навантажувачі зі зворотною лопатою, сільськогосподарські трактори тощо.

Продукція індійського бренду ACE вже зарекомендувала себе в країнах Aзії. Але на замовлення спеціалістів АГСОЛКО, базова модель екскаватора-навантажувача ACE AX 124 спеціально була адаптована під умови експлуатації та вимоги безпеки європейських країн. Зокрема, на машині встановлено оригінальний британський двигун PERKINS, трансмісія і ведучі мости Carraro італійського виробництва. Також екскаватор забезпечений додатковими опціями комфорту, звичними для європейських користувачів – кондиціонер/обігрівач, зумер заднього ходу, світловідбивачі. Кабіна оператора обладнана всім необхідним для комфортної роботи.

Екскаватор-навантажувач ACE AX 124 відзначається високою універсальністю та здатен працювати з вантажами до 1900 кг. Місткість ківша при цьому становить 1,1 м3. Машина може успішно використовуватися як у якості екскаватора, так і навантажувача. Глибина копання ACE AX 124 досягає 4,25 м, а висота завантаження – 3,34 см. Машина укомплектована 100-сильним двигуном Perkins, гідравлічною трансмісією Carraro та 4-ступеневою коробкою передач. Розвиває швидкість до 40 км/год. За своїми техніко-експлуатаційними характеристиками ACE AX 124 є повноцінним аналогом відомої моделі JCB 3CX.

Перший в Європі екскаватор-навантажувач ACEотримав вінницьку прописку. Техніка вже пройшла випробовування на комунальному підприємстві, де в подальшому буде працювати.

Купити екскаватор-навантажувач ACE AX 124 в Україні можна в компанії «АГСОЛКО Україна», що є офіційним імпортером техніки ACE. З питань придбання екскаватора-навантажувача ACE AX 124 та іншої спецтехніки звертайтесь за телефонами: (044) 290-76-26, (095) 271-70-15 або електронною поштою [email protected].

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР