Українці відвідали завод Bednar в Чехії

2021-10-20 16:33:33 802
Українці відвідали завод Bednar в Чехії

В період з 11 по 13 жовтня українська група після майже дворічної перерви відвідала завод BEDNAR в Чехії.

На запрошення «BEDNAR Україна» взяти участь в поїздці, відгукнулись 13 представників дилерів – компаній «АМАКО», «АГРОРЕСУРС», «НФМ-АГРО», «TITAN MACHINERY UKRAINE».

І саме під час таких подій – керівництво брендів зазвичай ділиться найцікавішою інформацією. Так сталося і цього разу.

В перший же день у м. Рихнов-над-Кнєжноу (Чехія), де власне і розташований завод BEDNAR FMT, дилери разом з директором по маркетингу BEDNAR Давідом Ричлом обговорили чеський та український досвід ведення агробізнесу, результати року що минув, та плани на майбутнє.

Наступного дня директор з виробництва Войтех Беднар (молодший син засновника компанії Ладіслава Беднара) презентував досягнення в сфері виробничих потужностей у 2021 році та плани з розбудови заводу на найближчі роки. Найбільшим досягненням цього року, не дивлячись на всі складнощі з пандемією, стало збільшення виробництва майже на 25% порівняно з попереднім роком.

Давід Ричл у своїй презентації продемонстрував позиції BEDNAR на всіх ринках, де представлен бренд (на сьогодні BEDNAR охоплює 38 країн на всіх континентах).

У 2021 маркетинговому році Україна зайняла друге місце за об’ємами замовлень і продажів. А у наступному році є всі передумови для того, щоб стати першим ринком.

Також українську команду ознайомили з новинками 2022 року та інноваціями, що будуть застосовані до існуючих агрегатів. На завершення – показали тестовий прототип нової сівалки MATADOR, що незабаром очікується на всіх ринках світу. Агрегат має концепцію Strip-Till технології, що об’єднує в собі одночасне внесення добрив за допомогою лап, та посіву різних культур (ріпаку, зернових, а в подальшому – і пропашних).

Українську делегацію в празькому адміністративному офісі привітав Ян Беднар, який поділився своїм баченням щодо подальшого розвитку компанії в сучасних умовах. Тоді ж були нагороджені окремі дилери/представники дилерів за досягнення у 2021 маркетинговому році.

Так, вже втретє поспіль, компанія «Агроресурс» була нагороджена відзнакою «Кращий Дилер України». Компанія «АМАКО УКРАЇНА» отримала нагороду «Прогрес року» за найбільший прогрес в продажах агрегатів BEDNAR в Україні. Дмитро Хоменко («АМАКО») отримав нагороду кращого бренд-менеджера техніки BEDNAR.

«Компанія BEDNAR - це виробник, який в змозі задовольнити побажання кожного клієнта, особливо на етапі вибору техніки. І вочевидь пересвідчившись, як створюється техніка BEDNAR, ми, як представники компанії АМАКО, зробимо все, щоб у кожного клієнта не залишилось жодних вагань щодо правильного вибору» - Васютинський Сергій, менеджер з продажів компанії «АМАКО».

«Поїздка цікава і насичена. Поєднує як розважальну частину, так і пізнавальну. Завод динамічно розвивається, впроваджує сучасні підходи до виробництва. Професійна команда розробляє сучасну техніку» - Сергій Бураков, директор з продажів «НФМ-АГРО».

«Вражає постійний розвиток заводу  та бажання власників вдосконалюватись. Дуже сподобалась презентація заводу - історія , показ динаміки в кількості виробленої техніки за рік, сама екскурсія  по заводу з показом автоматизованих систем, процесу складання агрегатів та особливостей роботи працівників. У майбутньому хотілося б відвідати фермера в Чехії, який користується технікою BEDNAR і дізнатися про особливості їх умов роботи в аграрній сфері» - Володимир Салапонов, менеджер з продажу в «TITAN MACHINERY UKRAINE».

Детальніше про техніку Bednar читайте на офіційному сайті bednar.com

Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР