Agro Vinnitsya відбудеться вдруге

2022-02-22 17:30:06 1275
Agro Vinnitsya відбудеться вдруге

Після успішного минулорічного старту AGRO VINNITSYA має всі шанси стати щорічною головною виставковою подією в АПК регіону

З 6 по 8 вересня 2022 року за підтримки Вінницької міської ради та Вінницької обласної ради вже вдруге проходитиме сільськогосподарська виставка «АГРО-Вінниця». Місце проведення не змінилося – аеропорт «Вінниця». Виставкова площа AGRO VINNITSYA збільшиться до 40 000 м2.

На виставці буде представлена потужна і сучасна техніка від найвідоміших світових брендів, таких як: New Holland, John Deere, Claas, Massey Ferguson, Fendt та багато інших. AGRO VINNITSYA порадує і прихильників вітчизняної техніки. Загалом, планується, що у події візьме участь понад 200 виробників та дилерів сільськогосподарської техніки та устаткування.

Виставка стане майданчиком для довгоочікуваних презентацій техніки, для представлення нових технологічних рішень з метою оптимізації і вдосконалення виробничих процесів в АПК.

AGRO VINNITSYA є унікальною виставкою в плані інтерактивності та проведення видовищних тест-драйвів. Так, на демо-показах усі відвідувачі зможуть оцінити техніку на 100%. Менеджери компаній продемонструють роботу техніки в реальних польових умовах, розкажуть про всі технічні нововведення та деталі, а також зможуть відповісти на всі запитання. На польовій демонстрації можна буде побачити  роботу близько 30 одиниць різної техніки. Кращого місця і часу для вибору і купівлі техніки просто не знайти!

Зокрема, минулого року на демо показах виставки “АГРО ВІННИЦЯ” усі відвідувачі могли побачити в роботі: трактор року MASSEY FERGUSON 8S.265, потужний трактор CLAAS AXION 950, надсучасний дрон DJI Agras T30, найпопулярніший в Україні плуг LEMKEN Diamant 16 7+1, долотоподібний плуг BEDNAR TERRALAND TN 4000 M7R, плуг MASCHIO GASPARDO MIRCO, плуг оборотний напівнавісний New Holland PSHS8, високотехнологічний обприскувач Condor, широкозахватну сівалку MASCHIO GASPARDO CHRONO 916/70, гусеничний екскаватор Hidromek HMK 310 LC серії H4, дискову борону MASCHIO GASPARDO UFO 400, культиватори, дискатори та багато інших одиниць потужної й необхідної для аграрної справи техніки. Цього року демо показ обіцяє бути ще більш видовищним!

Вінницька виставка в черговий раз об’єднає усіх тих, хто працює в аграрному секторі та дбає про розвиток всього Вінницького регіону та й країни загалом. Традиційно виставку планують відвідати представники місцевої влади, профільних міністерств, асоціацій, бізнес об’єднань та міжнародні експерти.  

Вже сьогодні організатори виставки AGRO VINNITSYA, а це вже відома «команда AGRO» - організатор найбільшої агропромислової виставки в Україні «АГРО», яка проходить в Києві, готують спеціальні сюрпризи до вересневої виставки у Вінниці. Це стосується не лише експозицій виставки і демо-показів, а й розважальної та кулінарної програм. Тобто, відвідати виставку AGRO VINNITSYA можна буде і з користю, і з приємністю!

«Наші маркетингові дослідження показали, що Вінницький регіон є дуже динамічним у плані економічного розвитку  та надпотужним в аграрному секторі. Тож, заручившись підтримкою місцевої влади, минулого року ми провели перший аграрний захід у Вінниці. Велика кількість позитивних відгуків від учасників і відвідувачів про минулорічну подію запевнили нас у тому, що ми прийняли правильне рішення і відтепер  AGRO VINNITSYA має всі шанси стати щорічною головною виставковою подією в АПК регіону», - зауважив організатор агровиставки Олександр Погребний.

Дізнатися про деталі виставки та зареєструватися для участі можна за посиланням: https://agroexpo.vn.ua/

Тел.: +380 44 529 11 45, +38 07000 4 999

Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР