Представники заводу Framest розповіли про 2021 рік

2022-05-11 13:53:19 1311
Представники заводу Framest розповіли про 2021 рік

Насамперед зауважимо, що ціни на сировину та на комплектуючі різко зросли, і часто це поєднувалося із затримками постачання та дефіцитом. Діючи на випередження з нашими партнерами-постачальниками, ми змогли вирішити та пом'якшити ці труднощі.

У 2021 році обсяг замовлень зріс більш як на 30 %, що стало серйозною проблемою для компанії в умовах згаданих вище проблем, але завдяки зусиллям наших співробітників і партнерів нам вдалося виконати всі замовлення вчасно. Основою для ефективного та прискореного виробництва слугували добрі відносини з постачальниками. Наприклад, компанія AXIAL Ltd. (Угорщина) часто відігравала важливу роль у пошуку комплектуючих у складних для компанії ситуаціях.

Попит на ґрунтообробну техніку Framest на ринку значно зріс, в тому числі і в Україні. Також можна додати, що другий рік поспіль рівень рентабельності вирощування сільськогосподарських культур в аграріїв дуже добрий, оскільки вони, також відчувши труднощі та частковий дефіцит сільськогосподарської техніки, робили передзамовлення на техніку в необхідній для них комплектації.

Суттєву роль відіграє і погода, тому сільгоспвиробники шукають високопродуктивні машини, які можна використовувати у широкому діапазоні погодних умов. Якщо виникають труднощі з обробітком ґрунту через погоду, на допомогу приходять машини Framest, і проблема вирішується. Багато партнерів, які раніше вагалися, у 2021 році вибрали нашу техніку. Це добрий знак: агрономічні рішення Framest, перевірені компанією протягом двадцяти років, працюють, і наші агрегати виправдовують очікування.

Удосконалення вже на практиці

2021 року ми теж не зупинялися на досягнутому. Framest завжди чує своїх клієнтів та вносить зміни в ґрунтообробну техніку залежно від умов у конкретному регіоні, де використовуються сільськогосподарські машини. Ці модифікації були хороші ще й тим, що ми змогли протестувати окремі компоненти, які могли б стати дуже корисними та значущими елементами нової машини, підвищуючи їхню споживчу цінність.

Все більше фермерських господарств сьогодні відмовляються від оранки, тому ми плануємо створити друге покоління передпосівних комбінованих культиваторів, які зможуть працювати в умовах з великою кількістю пожнивних решток та готувати якісне посівне ложе.

Компанія  Framest розробила два сільськогосподарські агрегати виключно під потреби українського ринку: глибокорозпушувач Inverta, який створювався у комплектації, яку вимагали нинішні українські реалії, та  модифіковану версію добре впізнаваного передпосівного культиватора Frakomb  з новим компонуванням основних робочих лап та гумовим котком.

Завдяки українським аграріям та вирішенню технологічних завдань з боку фермерів останніми роками виробництво Framest працює на повну потужність. Вже виготовлені та відвантажені сільськогосподарські агрегати на весняний сезон. Поточні замовлення покривають виробничі потужності на дев'ять місяців 2022 року. Ми будемо ще більше та інтенсивніше працювати, виконувати замовлення, отримані заводом на літні та осінні позиції сільськогосподарської техніки, в такий непростий для України та українських фермерів час.

Каталог техніки Framest: astra-group.ua

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР