Оприлюднено результати конкурсу кращої сільгосптехніки Farm Machine 2023

2022-11-07 11:37:11 1121
Оприлюднено результати конкурсу кращої сільгосптехніки Farm Machine 2023

На виставці Sima, що проходить у Франції, оприлюднили результати конкурсу кращих сільськогосподарських машин Farm Machine 2023.

Конкурс нагороджує найбільш інноваційні машини, які пропонують реальні переваги фермерам. Вони поділені на 17 категорій, і для обрання кращих сільськогосподарських машин серед 56 кандидатів було підраховано 29 тисяч голосів.

1- Приз глядацьких симпатій: Maschio Gaspardo Toro IsoTronic

Maschio Gaspardo є першим виробником, який представив ротаційну борону Isobus, характеристики якої дозволяють зберегти обладнання завдяки інформації, що надсилається датчиками безпосередньо на термінал у кабіні. Саме цю машину схвалили читачі під час онлайн-голосування.

2- XL трактор (понад 280 к.с.): Case IH Quadtrac AFS Connect

Case IH запускає версію AFS Connect свого гусеничного трактора Quadtrac. Завдяки інформації, яку можна переглядати з планшета, керівник операцій стежить за поточною роботою та знає положення GPS своїх машин на даний момент.

3- Трактор L (від 180 до 280 к.с.): Fendt 700 Vario Gen 7

Сьоме покоління трактора Fendt 700 Vario щойно вийшло на ринок.

4- Трактор S (менше 120 к.с.): Massey Ferguson MF 5S

Минулого року в Німеччині «старший брат» MF 8S отримав нагороду. Цього разу перемагає Massey Ferguson MF5S.

5- Спеціальний трактор: New Holland T4F

Італійці полюбляють спеціалізовані трактори. І це видно й по новому T4F від New Holland, який перемагає в номінації.

6- Зернозбиральний комбайн: Claas Lexion і Cemos Dialog

Навіть якщо Claas Lexion версії 2023 не має серйозних технічних нововведень, функції Cemos Dialog роблять його цікавим якомога більшій кількості аграріїв. Не кажучи вже про здобутки щодо продуктивності та якості роботи.

7- Кормозбиральний комбайн: John Deere серії 8000

Кормозбиральні комбайни John Deere серій 8000 і 9000 мають велику потужність, і зменшене споживання двигуна.

8- Зелена лінійка: Pöttinger Mergento

Pöttinger підвищує продуктивність тваринників, і гарантує якість корму та його чистоту завдяки своїм стрічковим граблям Mergento VT9220. Це ще не враховуючи комфорт оператора.

9- Прес-підбирач: Kuhn VBP 7190

У компанії Kuhn комбінація прес-підбирач-обмотувач VBP 7190 забезпечує широку універсальність машини.

10- Обробка ґрунту: Maschio Gaspardo Toro IsoTronic

Maschio Gaspardo пропонує свою борону Toro у версії Isobus для захисту обладнання шляхом відображення важливої інформації для оператора безпосередньо на терміналі трактора. І фермери, і журналісти були підкорені версією Isobus ротаційної борони Toro Maschio Gaspardo.

11- Плуг: Grégoire Besson Voyager S70

Новий плуг Voyager S70 Grégoire Besson перевертає все на своєму шляху – кажуть в компаныъ.

12- Сівалка: Väderstad Proceed

Väderstad оголошує про міліметричну точність у своїй сівалці Proceed, що дозволяє економити насіння без зменшення потенціалу врожайності.

13- Сівалка: Monosem ValoTera Ultimate

З моменту появи електричного розподілу швидкість роботи сівалок продовжує зростати без погіршення точності розміщення кожного насіння. Monosem демонструє це своєю версією ValoTera Ultimate. Версія Ultimate сівалки ValoTera від Monosem обіцяє більшу точність завдяки 100% електричному приводу.

14- Обприскувач: France Pulvé Spectre

Група France Pulvé відкриває завісу над своєю останньою концепцією самохідного обприскувача, оснащеного передньою штангою. Кодова назва серії: Spectre .

15- Навантажувач: Weidemann 1190 E

Агронавантажувач з бортовим поворотом Weidemann працює повністю на електриці. Економія енергії, тиша, відсутність забруднюючих викидів, комфорт користувача – і це ще не всі переваги машини.

16- Електроніка: Amazone GPS Scenario Control

Amazone GPS Scenario Control дозволяє працівнику, навіть недосвідченому, ефективно працювати завдяки автоматизації, яка виконує кожен крок без втручання людини. Мінімізований ризик помилки, підвищена безпека для сільгоспкультури, навколишнього середовища та обладнання.

17- Робот: Lemken/Krone Combined Powers

Для двох сімейних підприємств, які спеціалізуються на виготовленні техніки, ідея проста. Об’єднання досвіду з метою розробки тягового робота з урахуванням основних характеристик, необхідних для того, щоб гарантувати якість роботи. Krone і Lemken зробили це та оприлюднюють результати своєї роботи на Sima 2022: Combined Powers .

18- Механічна прополка: Lemken/Steketee SprayHub IC-Weeder

Steketee доповнює свою механічну систему видалення бур’янів ультралокалізованим обприскуванням, яке контролює простір між рослинами. Два комбінованих рішення створюють SprayHub IC-Weeder і зменшують кількість використовуваного продукту, не залишаючи місця для бур’янів.

19- Приз журі: серія Valtra Q

Серія Q від Valtra привернула увагу журі своєю універсальністю та орієнтацією на «підрядника сільськогосподарських робіт». Європейські журналісти, які входять до складу журі, закохалися в трактор Valtra серії Q.

Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР