Нове покоління Fendt Former 14055 PRO

2023-02-06 10:00:28 757
Нове покоління Fendt Former 14055 PRO

Fendt Former 14055 PRO – це найбільший чотирироторний валкувач компанії Fendt, що відрізняється особливою потужністю.

Валкувач із робочою шириною від 10,50 м до 13,80 м використовується великими фермерськими господарствами і підрядниками по всій Європі. Нині модель зазнала кардинальних змін. Завдяки оснащенню новими датчиками, новому функціональному дизайну і додатковому комплекту світлодіодних фар робочого освітлення машина ще краще відповідає вимогам великих фермерських господарств.

Fendt Former 14055 PRO був розроблений для високої робочої швидкості за незмінно високої якості корму та великої робочої ширини. Унікальна система Fendt proConnect ISOBUS складається з функцій Fendt flexHIGH, gapControl і myMemory. Добре відомі функції, такі як реактивний ефект, регульована траєкторія руху кулачків і карданна роторна підвіска, сприяють виготовленню високоякісного зеленого корму.

За допомогою ISOBUS оператори регулюють робочу ширину та ширину валка безпосередньо з кабіни трактора. Водночас ширина валка регулюється синхронно в будь-який час за допомогою задніх роторів, а робоча ширина може регулюватися як синхронно, так і незалежно для лівої та правої сторін за допомогою передніх роторів. Це має переваги у разі односторонніх перешкод, таких як дерева.

Крім того, система керування ISOBUS забезпечує індивідуальне піднімання роторів, а також високоточну роботу на поверхні та на поворотній смузі, а також значно зменшує втрати корму. До того ж передбачено регульоване піднімання на поворотній смузі. Висота піднімання роторів на поворотній смузі регулюється ​​в п’ять етапів і встановлюється через термінал. Система регулювання послідовністю обертання передніх і задніх роторів входить у стандартну комплектацію та акуратно формує валки до кінця.

У поєднанні з трактором Fendt всі функції можуть бути призначені багатофункціональному джойстику. Це підвищує рівень зручності роботи. За потреби можна доукомплектувати джойстиком. Головка ротора з болтовим кріпленням, що не потребує технічного обслуговування, та тривалі інтервали технічного обслуговування карданних валів зменшують витрати на обслуговування. Використання лічильників площі або часу роботи полегшує облік виконаних робіт.

Функціонально спроектований капот із міцного пластику має ергономічну форму і запобігає налипанню корму. Всі гідравлічні компоненти захищені кожухом. Крім того, усі деталі легкодоступні для технічного обслуговування та налаштування. У передній частині валкувача зосереджені всі важливі компоненти, такі як гідравлічний блок, робочий комп’ютер і всі діагностичні з’єднання, повний доступ до яких можна отримати без застосування інструментів.

Для досягнення оптимального валкувального результату Fendt Former регулює робочу висоту зубців залежно від швидкості руху за допомогою автоматизованої системи регулювання висоти згрібання flexHIGH. Якщо швидкість руху трактора збільшується, то чутлива до швидкості система опускає ротори та регулює відстань між зубцями та ґрунтом. Це запобігає втратам при згрібанні. Якщо швидкість руху зменшується, то система піднімає ротори, щоб запобігти потраплянню бруду. Це дозволяє значно збільшити вихід продукції з площі навіть за великої кількості корму. Автоматичне регулювання зменшує втрати корму, а також його забруднення за зростаючої швидкості.

У нерухомому стані зубці піднімаються, щоб збільшити відстань до ґрунту. Ця розумна система керування захищає грунт, зменшує забруднення та підвищує якість корму. Якщо в кожній ситуації оптимально відрегулювати висоту згрібання, то це збільшить термін служби деталей.

Оператори можуть обрати між трьома рівнями інтенсивності для Fendt flexHIGH або вимкнути функцію.

Fendt gapControl постійно контролює перекриття передніх і задніх роторів та відображає їх на дисплеї. Попереджувальний сигнал та індикатор запобігають втратам корму під час проходження поворотів, а робоча ширина агрегатавикористовується оптимально.

Вбудована система керування валкувачем myMemory зберігає такі налаштування, як робоча ширина, ширина валка та висота згрібання. Після завершення роботи машина одним натисканням кнопки переходить у своє найбільш компактне транспортне положення. На наступному полі натисканням кнопки завантажуються попередньо збережені налаштування, і машина повністю автоматично переходить до останніх налаштувань. Це значно скорочує помилки в роботі та час налаштування.

Шість нових безконтактних датчиків кута повороту встановлюються на зчіпному пристрої, передніх підіймальних важелях (регулювання ширини захоплення) та осі шасі вже в базовій комплектації. Датчик на зчіпному пристрої визначає кут зіткнення з причіпним обладнаннямі попереджає водіїв про можливі пошкодження за допомогою звукового сигналу. Датчик на передніх підіймальних важелях показує робочу ширину в режимі реального часу. Нові датчики мають ще більш тривалий термін служби і забезпечують більшу надійність роботи.

Керована задня тандемна вісь підвищує маневровість агрегату і тепер доступна з заводу постачальника. Вона захищає грунт під час проходження поворотів. При застосуванні на екстремальних схилах її можна заблокувати за допомогою болта і таким чином стабілізувати ходові характеристики агрегату.

Поєднання великогабаритних шин і пружинного розвантаження підіймальних важелів захищає ґрунт. Ще одна перевага: пружинне розвантаження збільшує довговічність за тривалого використання.

Для Fendt Former 14055 PRO відтепер додатково доступні гідравлічні муфти з плоским ущільненням. Конструкція з плоским ущільненням забезпечує високу швидкість потоку та запобігає втратам тиску. Як наслідок: рідина нагрівається менше і зменшується споживання енергії. Крім того, знижуються втрати від витоку рідини і усувається шкідливе проникнення рідини в ґрунт.

Додатково для Fendt Former 14055 PRO доступний новий комплект із п’яти високоефективних світлодіодних фар робочого освітлення. Вони оптимально освітлюють ротори та робочу зону під час тривалих днів збирання врожаю і, таким чином, підвищують безпеку роботи.

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР