Väderstad придбала лінійку міжрядних культиваторів у датської компанії Thyregod A/S

2023-02-13 12:20:21 1105
Väderstad придбала лінійку міжрядних культиваторів у датської компанії Thyregod A/S

Компанія Väderstad, одна зі світових лідерів у галузі виробництва ґрунтообробної та посівної техніки, придбала частину датської компанії Thyregod. Таким чином, до поточного асортименту продукції Väderstad додається повна лінійка міжрядних культиваторів.

Thyregod A/S - датський бренд сільськогосподарської техніки, який заснований у 1918 році. Понад 25 років компанія Thyregod займається розробкою, виробництвом та продажем міжрядних культиваторів.

Придбання включає всі права інтелектуальної власності на міжрядні культиватори Thyregod; лінійку TRV, включаючи Swingking. Весна 2023 року буде перехідним періодом, а з 1 червня Väderstad візьме на себе відповідальність за бізнес з виробництва міжрядних культиваторів.

- Це чудова можливість для бізнесу. Міжрядні культиватори Thyregod ідеально поєднуються з нашим поточним модельним рядом сівалок Tempo і нашими новими технологіями для сівби в рамках концепції Proceed та для майбутнього сталого та ефективного землеробства. Завдяки цьому придбанню ми значно скорочуємо час виходу на ринок у цьому сегменті. Використовуючи нашу розгалужену і добре налагоджену мережу дилерів та імпортерів, ми незабаром зможемо запропонувати ці високопродуктивні машини багатьом новим та існуючим клієнтам на різних ринках. Ми бачимо потенціал для дуже позитивного розвитку цього нового сегменту продукції, - говорить Хенрік Гілстрінг, генеральний директор Väderstad Group.

Компанія Väderstad завжди пишалася своєю історією розробки техніки, яка відповідає високим стандартам якості, ефективності, зручності для користувача та різним агрономічним завданням. Лінійка продуктів TRV ідеально відповідає цим стандартам.

Протягом багатьох років технологія Thyregod TRV була оптимізована до найдрібніших деталей: запатентований підіймач секцій, велика кількість регулювання та перший у світі міжрядний культиватор з окремими рамами, кожна з яких контролюється камерою.

TRV Swingking має унікальну конструкцію рами, яка дозволяє утримувати дві рами в одній основній рамі, таким чином підвищуючи ефективність і заощаджуючи час для фермера. Ще однією перевагою є висока основна рама разом із запатентованим рішенням для підйому секцій, що дозволяє уникнути пошкодження рослин, одночасно збільшуючи часовий проміжок між проходами культиватора.

- Ми побачили велику потребу в додаванні міжрядних культиваторів до нашого асортименту продукції, поспілкувавшись з нашими Tempo-фермерами і зазирнувши в майбутнє, ми побачили перехід до більш механічних рішень у боротьбі з бур'янами. Оскільки зазвичай існує проблема підбору культиватора до сівалки, Väderstad тепер може запропонувати фермерам комплексне рішення. Додаючи міжрядний культиватор, ми також оптимізуємо нашу майбутню концепцію Proceed, яка може бути використана для зернових культур", - говорить Вольфрам Хастольц, директор з управління продукцією для обробітку ґрунту компанії Väderstad.

На початковому етапі поглинання компанії міжрядні культиватори продаватимуться під брендом Thyregod і виготовлятимуться на виробничих потужностях Thyregod у Данії. З червня 2024 року вони будуть продаватися під брендом Väderstad, більш детальна інформація про це буде оголошена до виставки Agritechnica 2023.

- Такий широкий асортимент продукції має бути представлений у світі за допомогою більш потужної дистриб'юторської мережі, ніж наша. Команда Thyregod розробила та вдосконалила технологію у тісній співпраці з нашими клієнтами. Ми можемо пишатися цим і водночас радіти, що тепер техніка Thyregod допоможе зменшити використання пестицидів у значній частині світу", - говорить Пітер Ерік Хансен, голова правління Thyregod A/S.

Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР