Техніка New Holland отримала престижні нагороди AE50 2023

2023-02-17 17:10:58 1119
Техніка New Holland отримала престижні нагороди AE50 2023

Самохідний обприскувач New Holland Guardian™ із фронтальним розташуванням штанги та інтегрованою системою точного землеробства PLM Intelligence і рулонні прес-підбирачі з пресувальною камерою змінюваного діаметру New Holland Pro-Belt™ отримали престижну нагороду AE50 2023.

Американське товариство інженерів сільського господарства та біології (ASABE) визначило самохідні обприскувачі New Holland Guardian™ із фронтальним розташуванням штанги та інтегрованою системою точного землеробства PLM Intelligence і рулонні прес-підбирачі з пресувальною камерою змінюваного діаметру New Holland Pro-Belt™ переможцями свого конкурсу AE50 2023.

AE50 — щорічна нагорода, яка присуджується за найбільш інноваційні рішення в розробці техніки чи систем, призначених для харчової промисловості та сільського господарства. Програма нагород AE50 має на меті підкреслити важливу роль нової продукції та систем у виведенні на ринок провідних технологій. Новітні інженерні розробки допомагають фермерам, підприємствам харчової промисловості та виробникам обладнання збільшувати прибутковість бізнесу шляхом підвищення ефективності, якості та безпеки праці.

У щорічному конкурсі AE50 беруть участь компанії з усього світу, а міжнародне журі, до складу якого входять провідні спеціалісти з галузі машинобудування, визначає до 50 переможців. Судді вибирають інноваційні вироби, які є втіленням найкращих високотехнологічних рішень для харчової промисловості та сільського господарства.

Карло Ламбро, бренд-президент компанії New Holland Agriculture, зазначив: "Для нас велика честь здобути цю престижну нагороду, яка, безумовно, є однією з найважливіших у нашій галузі. Ми приділяємо велику увагу інноваціям і технологіям, і це визнання свідчить, що ми на правильному шляху. Вітаємо увесь міжнародний колектив наших співробітників, які працювали над створенням цих двох машин, та дякуємо їм за старання."

Новий модельний ряд обприскувачів Guardian 2023 року вперше був представлений на виставці Farm Progress Show на початку року. Вони мають повністю оновлене електронне управління та оснащені сучасними системами зв'язку та обміну даними. Оновлення охоплює елементи управління системою обприскування в кабіні та на заправному блоці, спеціальний підлокітник для управління основними функціями обприскувача і повну інтеграцію з інтелектуальною інфраструктурою систем точного землеробства PLM за допомогою телематичної системи New Holland PLM Сonnect та інтерфейсів системи бездротового доступу Raven Slingshot.

Вдосконалення системи обприскування включає в себе великий, простий у користуванні дисплей на заправному блоці та нові функції, серед яких автоматичне заправлення, автоматичне змішування й декілька режимів автоматичного промивання. Оператор має повний контроль над машиною завдяки управлінню за допомогою нового монітора Intelliview 12 та багатофункціонального підлокітника сидіння. Інтегрована система точного землеробства PLM Intelligence може надсилати всю діагностичну та сервісну інформацію разом із агрономічними даними на телефон, планшет чи робочий комп'ютер користувача.

Обприскувач Guardian 2023 модельного року оснащений системою точного управління форсунками нового покоління IntelliSpray™ II від компанії Raven. Вона в 2,5 рази точніша за аналоги й забезпечує автоматичне увімкнення/вимкнення кожної окремої форсунки на ділянках з перекриттям, що знижує загальні витрати на засоби захисту рослин. Крім того, ця провідна технологія управління форсунками сприяє зменшенню споживання потужності та має додаткові діагностичні можливості, що робить її просто неперевершеною.

Рулонні прес-підбирачі Pro-Belt™ із пресувальною камерою змінюваного діаметра були розроблені з урахуванням відгуків клієнтів, отриманих компанією New Holland в ході численних тест-драйвів, проведених по всьому світу від Північної Америки до Австралії, Нової Зеландії та Європи, у процесі проведення яких було виготовлено 150 000 тюків. Учасники чітко окреслили робочі характеристики, які вони вважали основними: широкий спектр збираних культур, пропускна здатність, а також щільність і зовнішній вигляд тюків. І новий прес-підбирач New Holland Pro-Belt™ демонструє відмінні результати роботи за всіма згаданими параметрами.

Ротор в його системі подачі має відкидне днище (система ActiveDrop™), що забезпечує високу продуктивність роботи та підвищує довговічність машини, що вкрай необхідно професійним підрядникам і фермерським господарствам, які експлуатують свої прес-підбирачі інтенсивно. Контроль потоку скошеної маси через ротор здійснюється за допомогою монітора управління прес-підбирача — відповідна інформація подається на його екран. Датчики, встановлені на відкидному днищі ActiveDrop, одразу сигналізують, коли навантаження на ротор наближається до максимально дозволеного. Це дозволяє оператору вчасно регулювати швидкість руху машини в полі, щоб уникнути забивання ротора рослинною масою та підтримувати максимально високу продуктивність роботи. Завдяки моніторингу положення відкидного днища оператор також отримує інформацію про відносне положення ножів ротора в потоці рослинної маси, що дає змогу досягти максимально якісного її подрібнення.

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР