Обприскувач Kuhn Metris 2 Autospray: інвестиція в перспективу

2023-03-28 18:00:41 1082
Обприскувач Kuhn Metris 2 Autospray: інвестиція в перспективу

Точність – основа економії та запорука кращого результату. Досвід українських аграріїв, які демонструють вміння витискати з технологій максимальний результат в умовах нестачі ключових ресурсів, стає дорожньою картою для сільгоспвиробників світу на шляху збільшення ефективності виробництва.

В важких умовах використання причіпного обприскувача з технологією AUTOSPRAY, що забезпечує диференційне внесення з регулюванням розміру краплі, стає інвестицією у ефективність.

Чим обприскувач зацікавив українських аграріїв?

Звичайні обприскувачі в залежності від погодних умов мають ефективність в межах 16%. Усе інше – втрати. Особливо це стає помітним на краях поля, де обприскувач змушений зменшити швидкість для підготовки та здійснення розвороту. Компанія KUHN розробила систему AUTOSPRAY, яка на обприскувачі Metris отримала найвищу нагороду «Машина року» на європейській аграрній виставці Sima 2019. Особливість – це використання імпульсної модуляції PWM, що дозволяє формувати якісні краплини в широкому діапазоні швидкостей – від 4 до 16 км\год та на розворотах. Польові тести в США показали ріст як ефективності обробки, так і продуктивності обприскувача, що дозволило обробляти 185 гектарів за зміну. Українські аграрії перевірили цей на власних полях.

  • Випробувати обприскувач на своїх полях у Львівській області нам запропонував постачальник засобів захисту рослин, компанія Syngenta – розповідає Андрій Турчик, агроном ТОВ Транс Інвест Агро. – Обприскувач було надано компанією Тайтен Машинері Україна. Для моніторингу посівів ми використовуємо Cropio. На основі даних створили карту внесення та завантажили в KUHN Metris 2 AUTOSPRAY з форсунками Lechler. Нам потрібно було провести десикацію сої, щоб зібрати її в потрібний нам часовий проміжок. Результати роботи нас повністю задовольнили, вилив було зроблено по зазначеним нормам, продуктивність роботи надзвичайна в порівнянні з іншими причіпними обприскувачами. Це справді високоточне внесення. При нагоді, було б дуже добре мати таку машину в господарстві!

Під час обприскування оператор господарства відмітив стійкість та керованість причіпного оприскувача. Такі властивості вдалося забезпечити завдяки чотирьом рівням підвіски та компенсації на поворотах. Завдяки інтелектуальним тримачам форсунок, які керують часом їх відкривання та новому додатку для обприскувачів Kuhn Isobus, оператор міг би з легкістю налаштувати розмір краплі під час роботи, але цього не довелося робити, тому що машина працювала чітко, згідно карти технічного завдання.

Нова система точного розпилення Kuhn Autospray забезпечує неперервну електричну циркуляцію, яка включає поступове вимкнення форсунок через GPS. AUTOSPRAY доступний на обприскувачах Altis 2, Lexis, Metris 2 та Oceanis.  Основною перевагою системи AUTOSPRAY є контроль та регулювання розміру краплі при розпиленні, незалежно від умов. Кожна форсунка має інший розмір краплі, які відповідають стандартам ISO.

Тайтен Машинері Україна – компанія з американським корінням, яка має 10-річну історію успіху на теренах України. День за днем ми вдосконалюємо свої навички та розширюємо портфоліо, щоб підтримати місцевих фермерів інноваційним та сучасним обладнанням, мережею оригінальних запасних частин по всій країні, а також професійно обладнаними майстернями та сервісними автомобілями.

Міжнародні принципи ведення бізнесу та надвисокі стандарти є додатковими перевагами роботи з нами. Тайтен Машинері Україна - це найкраще рішення для сільського господарства та найбільш кваліфіковані працівники, які забезпечать якісний сервіс для Вашого бізнесу.

Дізнайтеся більше інформації на сайті офіційному дилера KUHN в Україні, компанії Тайтен Машинері Україна: https://www.titanmachinery.ua/brand/kuhn.html

Щоб завжди бути в курсі новинок та цікавих подій аграрної спільноти, долучайтеся до сторінки дилера у соцмережах: https://www.facebook.com/titanmachinery.ua

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР