Які новинки виходять на ринок сільгосптехніки України попри війну

2023-04-07 17:10:06 1453
Які новинки виходять на ринок сільгосптехніки України попри війну

Ми вже розповідали про плани і очікування від ринку сільгосптехніки України виробників і дилерів у 2023 році. Тепер пора розказати, які новинки сільгосптехніки вони представлять в Україні попри війну.

New Holland

Як розповів AgroPravda.com Олександр Суханов, менеджер з роботи з ключовими клієнтами New Holland Agriculture, в цьому році компанія виводить на ринок моделі тракторів з двигунами Stage V (Т7, T7 Heavy Duty) та флагманських комбайнів, щоб відповідати найжорсткішим нормам викидів за Європейськими стандартами.

Case IH

Як розповів AgroPravda.com Віталій Курочкін, маркетинг менеджер Case IH в Україні та Молдові, компанії є що запропонувати нашому ринку з новинок цього року.

По перше, у лінійці тракторів отримали трактор Farmall M 110 виробництва Турції, який у повній мірі задовольнить попит ринку маленьких та середніх господарств.

Крім того, 2023-й – це останній рік для легендарного Patriot. Цього року вийде два нових сімейства: на заміну американської моделі вийде нова генерація 50-серії, а саме моделі 3250/4350/4450, а також в лінійці самохідних обприскувачів добавиться бразильська модель Patriot 350. Тим самим Case IH задовільнить 100% потреб у самохідних обприскувачах.

«Дуже багато ведеться роботи з перспективою на 2024 рік, тому новинок буде значно більше, але це вже після нашої перемоги. Чекаємо на неї та робимо все можливе, щоб її пришвидшити» - розповів Віталій Курочкін.

Vaderstad

На питання AgroPravda.com відповіли Віталій Філатов, генеральний директор Väderstad Україна та Валерій Кремсал, інженер з впровадження нової техніки і технології.

Як розказали в компанії, найближчим часом в Україні представлять сівалку Väderstad Тempo із центральним завантаженням добрив і насіння. Машина буде привабливою для холдингів і великих господарств.

Влітку та восени планується також презентація нової 12-метрової зернової сівалки Inspire 1200 C.

Lemken

Як розповіли AgroPravda.com в компанії Lemken-Ukraina, із новинок для українського ринку перспективними є посівний комплекс Solitair DT та інтенсивний культиватор Karat 10.

Сівалка вже на слуху в аграріїв, а оскільки до неї додані затребувані опції, такі як внесення добрив в зерновий сошник, бункер під тиском, оновлена дискова борона, – агрегат заслуговує на увагу, а дилери ведуть переговори з клієнтами про замовлення на осінь.

Культиватор Карат 10 стане у пригоді тим, хто хоче працювати в більш широкому діапазоні швидкостей та глибин, аніж з дисковою бороною. Адже дискова борона не зрівняється із культиватором, що працює від 5 до 30 см на швидкості від 8 до 15 км/год.

Але про ще більшу кількість новинок стане відомо вже після довгоочікуваної Агрітехніки.

Bednar

Як розповіли кореспондентам AgroPravda.com в представництві Bednar в Україні, цього року головною новинкою, яку планують показати в Україні, буде нова 12-метрова сівалка Efecta CM12000, з 12-кубовим бункером, в досить популярній в Україні конфігурації. Якщо все буде добре, то з нею буде організований демо-тур.

Також, традиційно на виставку в Гановері, яка планується на осінь 23-го, буде представлено ряд новинок, але про них розкажуть вже на виставці.

Група компаній «Техноторг»

Як розповів кореспондентам AgroPravda.com директор департаменту з продажу Групи компаній «Техноторг» Олександр Конон, головна мета компанії - сприяти агровиробнику. Тому за період військового стану збільшено поставки рукавів для зберігання зерна та обладнання для їх завантаження та розвантаження. В цьому компанія активно співпрацює з давніми друзями та партнерами «Заводом Кобзаренко». Також «Техноторг» завозить генератори (від побутових, до промислових), збільшили асортимент запасних частин по таким виробникам як Gaspardo, Tecnoma, Berthoud, John Deere, Claas, SKF, Great Plains.

Крім того компанія продовжує працювати над власною лінійкою ЗЗР.

Titan Machinery

В компанії Titan Machinery Ukraine розповіли, що в 2023 році взимку презентували малі трактори Сase IH Farmall 110M (потужність 110 к.с.), а також восени є в планах провести презентацію оновленого самохідного обприскувача Case IH.

«Далі працюємо над можливістю презентації інших новинок від наших ключових постачальників техніки: Bednar, Kuhn та MacDon» - кажуть в компанії.

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР