Економія та якість: як оновити «зелену лінію» в своєму господарстві

2023-07-24 11:54:43 1077
Економія та якість: як оновити «зелену лінію» в своєму господарстві

Ситуація з обмеженістю ресурсів не змінилася, а українські аграрії продовжують працювати в умовах дефіциту та браку коштів.

Для тих, хто потребує оновлення парку техніки агрегатами «зеленої лінії» Тайтен Машинері Україна пропонує оптимальні рішення за кращими цінами: косарки, граблі,  прес-підбирачі.

Якщо перед вами постав складний вибір: шукати вживаний агрегат чи обрати новий серед непопулярних та неперевірених українськими полями брендів, ми маємо чудову пропозицію – надійні, якісні, нові, агрегати французької компанії KUHN, які протягом довгих років завойовували прихильність аграріїв, з кваліфікованим сервісом від Тайтен Машинері Україна. І все це за  дуже привабливими цінами, адже це техніка, яка залишилась на стоці з минулого сезону, а тому пропонується за зниженою вартістю.

Для перегляду повного переліку агрегатів переходьте за посиланням: http://surl.li/jgaur    

Косарка-плющилка KUHN FC 3161 TCR™

Це якісна високоефективна косарка-плющилка, яка забезпечить укіс культур відповідно до вимог. Завдяки центральному кріпленню тягового бруса та поворотній голівці GYRODINE вона надзвичайно маневрена і дозволяє легко працювати на невеликих полях та схилах. Продуктивність роботи збільшується на 10–15 % порівняно з косаркою з бічним кріпленням.

При цьому бувають на вибір три види плющилок :

  • DIGIDRY зі сталевими зубцями на моделях TCD для ефективної роботи в різних умовах, особливо під час скошування довго стеблових культур,
  • поліуретанові ущільнювачі SQUAREFLEX на моделях TCR для делікатних рослин,
  • сталеві ущільнювачі DOUBLE CRIMP на моделях TCS.

Напівнавісний валкувач KUHN GA 6930™

Валкоутворювачі з двома роторами GA 6930, GA 7530, GA 8030 та GA 8830 формують валок збоку машини. Рослинна маса згрібається по ширині від 6,30 м до 8,80 м. Вони ідеально підходять для інтенсивної роботи завдяки редуктору MASTERDRIVE GIII.

Завдяки бічному укладанню можна регулювати кількість рослинної маси у сформованому валку: одинарний валок або об'єднаний подвійний валок. Ви також можете налаштувати робочу ширину, щоб отримати найбільш бажаний розмір валка. Результат: оптимізація продуктивності наступних прес-підбирачів та кормозаготівельних машин. Ці моделі можуть утворювати або один валок, або два окремих. Вам точно сподобається універсальність цього агрегату, особливо при одночасному перевертанні двох валків, для прискорення сушіння рослинної маси та підвищення продуктивності укладання валків вночі.

Рулонні прес-підбирачі KUHN VB 3155™ OPTIFEED / OPTICUT

Це високопродуктивні підбирачі зі змінною камерою, що гарантує якісне ущільнення по усьому діаметру тюка та система підбирання, сконструйована для максимізації продуктивності машини. Машина з робочою шириною 210 або 230 см здатна працювати на всіх валках та не підведе вас навіть у найскладніших умовах. Прямі підбиральні пальці допомагають вивільнити рослинну масу і зменшити її намотування. Підбиральний ролик притискає масу до підбиральних зубців, зменшуючи тертя, тим самим обмежуючи втрату листя та підвищуючи ефективність прес-підбирача, вирівнюючи валок.

Модель системи підбирання 230 см з ротором стандартно має маятникову раму та опційні поворотні колеса, що дозволяють підбирачу адаптуватися до мінливих польових умов. Безкулачкові напрямні рослинної маси на підбирачах 230 см забезпечують агресивніше та ефективніше підбирання, застосовуючи зубець на більшу довжину, коли це потрібно, і відтягуючи масу від зубців, коли вона наближається до системи подачі.

Рулонний прес-підбирач KUHN FB 119™

Якщо ви шукаєте просту, легку у користуванні та надійну машину, то рулонний прес підбирач KUHN FB 119 з фіксованою камерою – це те, що вам потрібно.

Оптимальний збір врожаю. Підбирач на FB 119 максимізує повну потужність машини. Завдяки робочій ширині 167 см машина здатна працювати у всіх звичайних валках. Прямі пальці підбирача допомагають звільнити культуру та зменшити загортання культури. Кулачкова доріжка тягне зубці прямо вниз у задньому положенні, щоб уникнути замотування. Підбирач підвішений на ланцюгах і може бути додатково оснащений опорним колесом підбирача, щоб слідувати за землею.

Рослинна маса подається безпосередньо до прес-камери за допомогою 14 роликів PowerTrack. FB 119 керується за допомогою пульта керування AutoPlus, розташованого у кабіні. Після закінчення пресування рулону, для його фіксації активується система обмотки шпагатом.

Системи обв'язування шнуром розташовані в передній частині пристрою, що дає можливість спостерігати за процесом обв'язки з кабіни трактора.

Тайтен Машинері Україна, офіційний дилер KUHN в Україні, має вказану техніку в наявності на складі. Техніка готова до перегляду та відвантаження у найкоротший термін, щоб виконувати важливі завдання у Вашому господарстві. Не зволікайте, звертайтеся до нас за номером 0 800 50 80 80 або залишайте заявку на сайті

Щоб завжди бути в курсі новинок та цікавих подій аграрної спільноти, долучайтеся до сторінки дилера у соцмережах: https://www.facebook.com/titanmachinery.ua 

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР