Яку новітню техніку New Holland представив на Agritechnica-2023

2023-11-23 16:00:21 513
Яку новітню техніку New Holland представив на Agritechnica-2023

Продовжуємо розповідати про найцікавіші новинки Agritechnica-2023. В цьому матеріалі – розкажемо про кілька цікавинок стенду New Holland.

На виставці Agritechnica 2023 компанія New Holland Agriculture представила радикально нову конструкцію високопродуктивного комбайна, яка включає в себе найновіші технології. 

CR11 було перероблено для забезпечення вищої продуктивності з мінімальними втратами зерна, покращеним управлінням рештками та більшою автоматизацією. Ці особливості спрямовані на зниження загальних витрат на збирання зерна.

Новий комбайн був розроблений і буде вироблятися в центрі New Holland Harvesting Excellence в Зедельгемі, Бельгія. Завдяки досконалим функціям автоматизації він запропонує новий рівень продуктивності.

Новий CR11 ґрунтується на успіхі нинішньої флагманської серії комбайнів New Holland, яку очолює CR10.90, який утримував світовий рекорд із найбільшої кількості пшениці, зібраної за вісім годин – 797,656 тонн – протягом майже десятиліття, починаючи з 15 серпня 2014 р.

Завдяки технології подвійного ротора новий CR може запропонувати високу продуктивність із мінімальним розтріскуванням зерна.

Завдяки двигуну C16 потужністю 775 к.с., роторам 2x24 дюйма, зерновому бункеру об’ємом 20 000 літрів і швидкості розвантаження 210 л/с CR11 значно підвищує продуктивність.

Новий очисний башмак Twin Clean поставляється з двома очисними системами одна за одною, з 2 верхніми ситами, 2 нижніми ситами, 2 чистими зерновими шнеками та 2 комплектами датчиків тиску для вимірювання навантаження очисного башмака. Новий Twin Clean повністю автоматизований.

Абсолютно нова система обробки решток включає нову систему подрібнення та розкидання полови. Нагороджена радарна система Intellispread, яка отримала срібну медаль Agritechnica Innovation 2022 року, автоматизує контроль розкидання, щоб забезпечити повне та рівномірне покриття решток позаду комбайна.

Нова автоматизована процедура відключення була розроблена, щоб скоротити час простою.

Автоматизований реверс допомагає оператору та заохочує його використовувати весь потенціал потужності комбайна, не боячись блокування.

Запобігання простою додатково сприяє оновлена трансмісія комбайна з використанням на 25% менше компонентів приводу та усунення всіх ланцюгових передач.

CR11 буде оснащено новим дисплеєм Intelliview 12 і системою навігації IntelliSteer разом з іншими важливими функціями точного землеробства, такими як телематика та віддалений перегляд екрана.

Крім того, NutriSense поставляється з датчиком NIR, який контролює якість врожаю за допомогою інфрачервоного світла для аналізу таких поживних речовин, як вміст протеїну, крохмалю та олії, а також рівнів вологості, і може створювати їх карти для подальшого агрономічного аналізу.

Нова 15-метрова жатка , виготовлена компанією MacDon для New Holland, підвищує загальну продуктивність і ефективність роботи.

Як розповів Ларс Соренсен , керівник відділу комбайнів і жаток у New Holland Agriculture: «Консолідація ферм, підвищення врожайності та короткі періоди збирання спонукають до необхідності продовжувати розвиток потужності комбайна з меншими втратами зерна та найкращою якістю. Цей новий комбайн кардинально змінює правила ринку, розроблений, щоб запропонувати наступний рівень продуктивності. Це було визнано DLG, коли вони присудили нашому новому CR найважливішу нагороду за інновації в нашій галузі, Золоту медаль Agritechnica Innovation. У асортименті моделей CR ми вже мали конструкцію, перевірену в цьому відношенні, на чолі з моделлю CR10.90, яка запропонувала остаточний доказ своєї претензії на забезпечення найвищої продуктивності в світі. Ми досягли подальших успіхів у розвитку технологій та автоматизації, і сильний відгук від перших фермерських випробувань означає, що ми дуже раді запуску цих нових машин».

Карло Ламбро, президент бренду New Holland Agriculture, сказав: «Ця демонстрація нашого нового CR11 підкреслює готовність New Holland до майбутнього та здатність адаптуватися до мінливих потреб наших клієнтів у всьому світі. Під радикально новим дизайном від нашої команди на чолі з Девідом Вілкі стоїть дуже особливий дизайн комбайнів, який додасть абсолютно новий рівень продуктивності на додаток до поточної пропозиції. Вся наша команда виконала фантастичну роботу, розробивши наш світовий рекордсмен, і створивши щось ще краще, і ми раді представити це світові».

New Holland представив повністю електричний трактор T4 Electric Power.

New Holland T4 Electric Power має новий дизайн, виконаний в яскраво-синьому кольорі (трохи темнішому, ніж традиційні кольори бренду New Holland). На тракторі підсвічується емблема, встановлені нові передні і задні світлодіодні фари нової конфігурації.

Трактор оснащений повністю електричним приводом, акумуляторною батареєю та силовою установкою, яка розвиває потужність до 120 к.с. з крутним моментом до 440 Нм.

Акумуляторна батарея має достатню ємність для роботи протягом одного повного світлового дня, залежно від профілю використання. З системою швидкого заряджання батарея буде повністю заряджена до 100% всього за 1 годину. Трактор також здатний забезпечувати живлення для зовнішніх доданків. Електрику можна застосовувати для приводу навісного обладнання, хоча трактор, як і раніше, оснащений звичайною гідравлікою і ВВП.

Електротрактор став на 90% тихіше, ніж його дизельний побратим, крім того, суттєво знижено рівень вібрації. При цьому машина не тільки не втратила в ефективності, а й отримала найкращий контроль тяги, порівняно з дизельним варіантом.

Трактор вже відзначений срібною медаллю Agritechnica Innovation Awards 2023.

На виставці Agritechnica у Ганновері New Holland представив концепт метанового трактора T7 Methane Power LNG. Це перший у світі трактор, що працює на скрапленому природньому газі (СПГ/LNG). 

Трактор New Holland T7 Methane Power LNG спирається на спадщину серійної моделі T6 Methane Power, що працює на стисненому природному газі, але нова модель більш ніж удвічі перевищує показники автономності існуючих машин New Holland, які використовують метан у якості пального.

Завдяки паливній автономності протягом робочого дня та потужністі 270 к.с. немає різниці в продуктивності між LNG та дизельним трактором.

Але: двигун LNG забезпечує на 80% менше викидів чадного газу, на 90% менше неметанових вуглеводнів, на 98% менше твердих частинок і на 62% менше закису азоту.

Ще з технічних та дизайнерських новинок: кабіна трактора має куполоподібний дах на всю довжину для покращення оглядовості та відчуття простору. Елементи управління всередині кабіни включають у себе багатофункціональний підлокітник SideWinder Ulta, новий монітор IntelliView 12 з кольоровим сенсорним екраном та дисплей CentreView, встановлений безпосередньо на кермі, які роблять керування машиною простим та інтуїтивно зрозумілим. Сидіння ергономічної форми з оздобленням зі шкіри та алькантари, з контрастною смугою та вишитим логотипом, виглядають «спортивно», але при цьому забезпечують необхідні оператору комфорт та підтримку.

Трактор вже відзначений срібною медаллю Agritechnica Innovation Awards 2023.

New Holland розширив пропозицію серійних метанових тракторів. Трактор T7.270 Methane Power CNG – це нова позиція в асортименті тракторів New Holland на альтернативному паливі, що додали потужності.

На виставці Agritechnica 2023 компанія New Holland Agriculture не лише представляє наступну розробку сімейства тракторів T7, але водночас оголошує про розширення портфоліо продуктів бренду на альтернативних видах палива.

Новий трактор T7.270 Methane Power CNG (стиснений природний газ) дебютує на міжнародному ярмарку. Метановий трактор базований на T7 з платформою PLM Intelligence, має новітню кабіну Horizon Ultra. Трактор оснащений перевіреним 6,7-літровим метановим двигуном NEF, який уже встановлено в тракторі T6.180 Methane Power, але зі збільшеною потужністю – 270 к.с. Максимальний крутний момент двигуна становить 1160 Нм.

З показником 1265 літрів (219 кг) T7.270 CNG містить на 178% більше пального, ніж T6.180 Methane Power (455 літрів/79 кг). Результатом трактор, крім потужності, отримав ще й можливість працювати набагато більше годин між зупинками для заправки, що підвищує його продуктивність.

Оскільки метан є більш чистим паливом, система селективного каталітичного відновлення (SCR) не потрібна, що звільняє місце для зберігання палива. Крім того, T7.270 Methane Power CNG можна використовувати з усім метаном і біометаном, отриманими з гною.

Новий T7.270 Methane Power CNG також оснащений безступінчастою трансмісією CVT, що забезпечує більш плавне водіння та ефективніше споживання палива. Варіатор CVT робить цей трактор придатним для роботи з причепами вагою понад 18 т.

Хоча T7.270 Methane Power CNG подібний до дизельного двигуна T7.270, він відрізняється кількома аспектами. Нові опори кабіни та акумулятор перенесені на ліву сторону, щоб звільнити місце для більшого бензобака. Сама кабіна Horizon Ultra, відзначена нагородами, є найтихішою в галузі з рівнем внутрішнього шуму лише 66 децибел. Horizon Ultra пропонує на 8% більше внутрішнього об’єму.

Як і інші моделі T7, T7.270 Methane Power CNG використовує рішення New Holland PLM Intelligence , які інтегрують цифрові технології, щоб забезпечити двосторонню передачу даних машини і поля між трактором і онлайн-порталом MyPLMConnect, що дозволяє власникам і менеджерам контролювати машини, а дилери – з дозволу – надавати дистанційну підтримку.

Новий T7.270 Methane Power CNG, представлений на стенді New Holland на Agritechnica 2023, також має колір New Holland Clean Blue, представлений на CNH Industrial Tech Day 2022.

Перші серійні трактори T7.270 Methane Power CNG проходили випробування влітку 2023 року, а придбати їх можна буде в другій половині 2024 року.

На виставці Agritechnica-2023 відбулась прем’єра нового флагмана лінійки тракторів Т7 Heavy Duty.

Новий флагман тракторів Т7 Heavy Duty, модель T7.340 HD має двигун потужністю 340 к.с. і оснащення інтелектуальною системою керування PLM Intelligence.

T7.340 HD оснащено двигуном FPT Industrial ECOBlue HI-eSCR 2 Stage V NEF, розширюючи охоплення HD у сегмент високої потужності. Завдяки оновленій головці блоку циліндрів, поршням і охолодженню, максимальний крутний момент двигуна становить 1353 Нм, і він виробляє максимальну потужність 340 к.с. за будь-яких умов. Паливний бак об’ємом 630 літрів у T7.340 HD забезпечує більше часу між заправками.

Безступінчаста коробка передач AutoCommand отримала переваги від оновленої трансмісії, включаючи гідроагрегат більшої потужності та нові шестерні, а також задній диференціал більшої потужності. Результатом є поєднання високої потужності та маневреності трактора середнього розміру, а також підвищене співвідношення потужності до ваги.

Задній зчіпний пристрій має вантажопідйомність 11 058 кг, додатковий передній зчіпний пристрій – 6 016 кг. Є до п’яти задніх дистанційних клапанів і до трьох передніх дистанційних клапанів, і усі вони оснащені гідравлічною системою закритого контуру продуктивністю 165 або додатково 220 л/хв.

Швидкість заднього приводу ВВП становить 540, 540E, 1000 і 1000E об/хв, щоб відповідати ряду додатків, а передній ВВП забезпечує 1000 і 1000E.

Серед технологій PLM Intelligence – інтегрована система керування великим прямокутним прес-підбирачем, яка підвищує комфорт оператора, оптимізуючи взаємодію між трактором і додатком. Передбачаючи хід стиснення прес-підбирача, система підтримує стабільнішу швидкість двигуна та ВВП і зменшує споживання пального до 12% під час циклу пресування.

У T7.340 HD інтегроване керування обладнанням, що дозволяє передавати інформацію до підключеного сумісного обладнання та від нього для підвищення продуктивності, забезпечуючи певний контроль над трактором, наприклад, автоматично змінюючи швидкість руху відносно щільності валка під час пресування.

Як і в інших тракторах T7 HD, оператор може регулювати ключові елементи управління для максимального комфорту за допомогою підлокітника SideWinder Ultra, стандартного сенсорного терміналу IntelliView 12, сумісного з ISOBUS, і додаткового другого екрана IntelliView 12.

Інші функції комфорту в кабіні включають покращену звукоізоляцію, зниження рівня шуму до 66 дБА, а також більше місця для зберігання та опцію дисплея даних трактора CentreView, який відображає важливу інформацію на лінії очей водія в центрі керма.

Підвіска кабіни Active Comfort Ride підвищує комфорт і продуктивність у полі та на дорозі, тоді як покращений клімат-контроль покращує атмосферу кабіни, а пакет світлодіодного освітлення на 360° полегшує роботу вночі.

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР