Тайтен Машинері представляє найпотужніший агродрон XAG P100 PRO

2024-02-20 17:00:42 799
Тайтен Машинері представляє найпотужніший агродрон XAG P100 PRO

XAG P100 PRO – це сільськогосподарський дрон-обприскувач, який збудований на основі прогресуючих технологій, поєднуючи підвищену міцність із збільшеною вантажопідйомністю.

Він має унікальну, як для агродрона, змінну конструкцію модуля, що забезпечує не лише швидке перемикання між завданнями з обприскування та розкидання, але й зручність при транспортуванні та зберіганні. 

Надійне просте програмне забезпечення поєднує різноманітні способи управління агродроном, що відповідають будь-яким сценаріям сільськогосподарського виробництва. 

Сільськогосподарський агродрон XAG P100 PRO успадкував конструкцію повноцінного квадрокоптера. Він здатний нести номінальне корисне навантаження до 80 кг та летіти з максимальною швидкістю 50 км/год. Нові системи розпилення та розкидання RevoSpray і RevoCast є двома основними вантажними модулями у вигляді інтелектуального баку для рідини об’ємом 50 л та контейнера для насіння або гранул ємністю 80 л. Максимальна продуктивність з обприскування досягає 30 га/год, а розкидання - 1300 кг/год. Система розпилення Revospray оснащена потужними відцентровими роторами, які дозволяють у додатку смартфона змінювати розмір крапель від 60 до 400 мікрон, для оптимізації і налаштування залежно від культури та кліматичних умов. Потужність виливу перистальтичних насосів збільшена до 22 л/хв. - це дозволить якісно вносити засоби захисту рослин на полях та садах. Система розкидання RevoCast з інтелектуальним шнеком-дозатором збільшує максимальну швидкість розкидання до 150 кг/хв

Великі двосторонні кришки забезпечують швидке та зручне заповнення баку. XAG P100 PRO  дозволяє працювати більшими дозами, тим самим підвищуючи загальну продуктивність та внесення добрив на 60%. 

Радар виявлення перешкод також подвоїв свої характеристики. Виявлення перешкод збільшилося до 80 м і стало більш чутливим. Тепер розпізнавання оточення гарантує повну безпеку на полях будь-якої складності навіть під час роботи на максимальній швидкості. 

Елементи живлення забезпечують високу енергоефективність акумуляторів. Вони складаються з розумних батарей із високим рівнем захисту IP67, що дають можливість підвищити швидкість заряду та забезпечують більший ресурс акумуляторів. Двох комплектів акумулятора достатньо для забезпечення безперебійної роботи та економії витрат. XAG P100 Pro – лідер в області автоматизації польотів. 

Додаток XAG One володіє функціями автоматичного інтелектуального планування маршруту, в залежності від форми та розміру поля. 

Новий пульт дистанційного керування легкий, компактний, та водонепроникний. Даний пульт може створювати власну локальну високошвидкісну мережу Wi-Fi незалежно від наявності або відсутності інтернет-покриття, що дозволяє керувати приладом за допомогою пульта. 

Ще однією з ключових переваг агродрону XAG P100 PRO  є його здатність здійснювати обліт поля з метою створення детальних карт. Ця функція відкриває широкі можливості для аналізу та оптимізації сільськогосподарських процесів.

XAG P100 PRO найпотужнішний дрон для сільського господарства, який доступний на ринку України. 

Якщо ви зацікавлені у придбанні XAG P100 PRO, звертайтеся до компанії Тайтен Машинері Україна – наші фахівці нададуть вам професійну консультацію та продемонструють потужний інструмент в реальних умовах - на вашому полі. Не втрачайте можливість скористатися передовими технологіями для покращення процесів роботи вашого господарства.

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР