CNH Industrial отримав престижну нагороду за трактори

2021-02-08 17:14:38 3953
CNH Industrial отримав престижну нагороду за трактори

CNH Industrial, материнська компанія Case IH і STEYR, здобула нагороду «Найкраща міжнародна компанія» в головному бізнес-конкурсі Австрії.

CNH Industrial Österreich GmbH, материнська компанія Case IH і STEYR, була названа «Кращою міжнародною компанією 2020 року» в конкурсі провідних компаній Австрії. Трактори Case IH і STEYR виробляються на заводі м. Санкт-Валентин в Нижній Австрії.

Конкурс, що вважається найважливішим бізнес-конкурсом країни, організовують компанія PricewaterhouseCoopers (PwC), австрійська щоденна газета Die Presse і постачальник фінансових даних Kreditschutzverband von 1870 (KSV).

В категорії «Міжнародні компанії» беруть участь підприємства з міжнародною структурою, бізнес-моделлю і ланцюжком цінності/структурою клієнтів. Вони повинні виробляти товари або послуги, що мають значення для глобального ринку (при цьому експорт повинен становити значну частку виробництва), а також мати закордонні підрозділи. Завод виробляє близько 10 000 тракторів на рік для клієнтів з Європи, Африки, Близького Сходу, Азійського та Тихоокеанського регіонів.

Коментуючи цей новий здобуток, Ханнес Вегербауер, директор заводу в Санкт-Валентині, зазначив: «Отримати титул найкращої міжнародної компанії Австрії – велика честь для нас, адже він зайвий раз підкреслює статус наших тракторів, – «Зроблено в Австрії з якістю» – який наші клієнти дуже цінують і поважають. Це допомогло нам надалі розширити ринки, на які ми сьогодні експортуємо вироблені в Санкт-Валентині трактори, і тепер наші ринки збуту включають Японію, Корею та Узбекистан.

«Ця нагорода має особливу цінність в той рік, який приніс безпрецедентні і виняткові проблеми для всіх співробітників нашої компанії, партнерів з виробничо-збутового ланцюжка і дилерів. Нам надзвичайно приємно, адже всі працювали дуже важко, щоб мінімізувати вплив пандемії на виробництво і продажі та, найголовніше, зберегти здоров’я та безпеку наших співробітників.

«Санкт-Валентин, який має довгу історію застосування інноваційних сільськогосподарських технологій та передових методів раціонального виробництва, процвітає завдяки бездоганній роботі, досвіду та ентузіазму своїх 600 співробітників, значна частина з яких аграріями-консультантами. Це гарантує найвищий рівень орієнтації на клієнтів і є основною причиною того, що завод забезпечує незмінно високу якість, якої вимагають аграрії.

 
Case IH — це вибір професіоналів. Це бренд, який вже понад 175 років ефективно застосовує набутий досвід та знання в сільськогосподарській промисловості. Величезний асортимент тракторів, комбайнів та прес-підбирачів і всесвітня мережа професійних дилерів гарантують споживачам неперевершений рівень обслуговування та продуктивність, яка відповідає вимогам ХХІ століття. Більш детальну інформацію щодо товарів та послуг компанії Case IH можна знайти на сайті www.caseih.com.

З моменту відкриття в 1947 році завод випустив близько 600 000 тракторів і має бездоганну репутацію в CNH Industrial. Завод координує отримання 12000 деталей від більш ніж 400 постачальників по всьому світу, і за допомогою цих компонентів виробляє на своїх легко адаптованих складальних лініях 24 лінійки продукції, що включають 98 моделей з 4857 варіантами комплектації. Серед інших, тут виробляються Case IH Optum CVXDrive, Puma Series, Maxxum Series і Luxxum, а також STEYR Terrus CVT, CVT, Impuls CVT, Profi Series та Multi.

Детальніше про техніку Case IH читайте на сайті виробника: www.caseih.com

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР