John Deere підготував абсолютно нові машини серії 6R

2021-12-31 12:40:57 1898
John Deere підготував абсолютно нові машини серії 6R

Ключовою функцією нової серії 6R є вбудована система 1-Click-Go-AutoSetup, яка дає змогу робити налаштування трактора та знаряддя швидше й легше. Оператор може зберегти 90 % часу на натисканні кнопок на дисплеї в полі, і трактор завжди буде ідеально налаштований.

Усі необхідні налаштування можна запланувати заздалегідь і керувати ними з серверу My John Deere, включно з агротехнічними даними, як-от межі поля, навігаційні лінії та карти завдань. Щойно трактор перетинає межу поля, автоматично з’являється збережений профіль і навіть тимчасові водії можуть постійно бути точними й уникати помилок.

Хоча AutoSetup спрощує життя водія, компанія John Deere також підвищила комфорт оператора. Серед інших функцій зникла приладова панель за рульовим колесом — це не тільки покращує передній огляд, а також дає змогу оператору керувати за допомогою підлокітника та консолі праворуч. Усі налаштування й індикатори містяться на дисплеї кутової стійки.

Ще одною новою функцією є електронний джойстик, який особливо корисний для роботи фронтального навантажувача. Оператор може вільно налаштовувати розташування кнопок і легко змінювати напрямок руху за допомогою кнопки механізму реверса, а спеціальна система виявлення руки заміщає попередню запобіжну засувку.

Для фронтальних навантажувачів передбачено динамічну систему виміряння маси, яка дає змогу важити під час руху без необхідності зупинятися. Окрім цього, функція повернення в положення (RTP) дає змогу розміщати фронтальний навантажувач у належне положення одним натисканням, а вирівнювання по горизонталі запобігає втратам матеріалу з ковша.

IPM (інтелектуальна система управління потужністю) набула більше інтелектуальних можливостей на новій серії 6R. Це означає, що, окрім того, що інтелектуальна система управління потужністю функціонує під час транспортування та ВВП, вона забезпечує додаткову потужність для застосування гідравлічної системи за необхідності. Чотирициліндрові моделі тепер можуть забезпечити до 20 к. с., а шестициліндрові — до 40 к. с. під час застосування гідравлічних турбін, насосів і найбільш енергоємного знаряддя, наприклад прес-підбирачів з одночасним пакуванням тюків, аплікаторів для внесення органічних добрив та сівалок.

На кінець 2022 року новий супутниковий приймач StarFire запропонує ще більший функціонал точного землеробства. Незалежно від обраного вами рівня точності сигналу корекції, фермери будуть вражені неперевершеною стабільністю сигналу, отриманого приймачем під час роботи в зонах із нечітким сигналом.

Ще варто підкреслити новий дизайн серії 6R. Капот і дзеркала добре відомі із серій більших тракторів John Deere, а систему найменувань та нумерації було адаптовано з моделей серії 7R, 8R і 9R. За найменуванням серії 6R зараз йде окрема індикація номінальної потужності двигуна.

Щоб задовольнити індивідуальні вимоги клієнтів, серію 6R було доповнено чотирма новими моделями тракторів. Головними серед них є компактна й ефективна модель 6R 185, яка забезпечує майже 234 к. с. з інтелектуальною системою управління потужністю та спеціально призначена для транспортних робіт, а також 6R 150 з чотирициліндровим двигуном і високим корисним навантаженням, яка є ідеальним універсальним засобом для змішаних господарств.

У цьому ряді також доступні додаткові варіанти трансмісії. Окрім AutoQuad Plus та IVT AutoPowr клієнти тепер можуть обрати опцію CommandQuad для чотирициліндрових моделей.

Нова модель 6R 185 призначена для фермерів і підрядників, яким потрібен компактний, універсальний та потужний 6-циліндровий трактор, який буде переважно застосовуватися для транспортування, а також зможе підтримувати високі вимоги гідравлічної потужності. Вона забезпечує максимальну потужність до 234 к. с. з інтелектуальною системою управління живленням під час транспортування, роботи ВВП та гідравлічної системи.

6R 185 — це також динамічний трактор завдяки короткій колісній базі довжиною лише 2,76 м, яка робить його більш компактним, ніж більші моделі серії 6R із колісною базою 2,8 та 2,9 м. Ця функція в поєднанні з перевіреним 6,8-літровим двигуном John Deere PowerTech PSS та високоефективною трансмісією AutoPowr дає змогу цьому трактору підтримувати особливу паливну ефективність у дорозі.

Флагманська модель 6R 250 уже встановила новий стандарт ефективності для транспортування, а компанія John Deere переконана, що модель 6R 185 стане гідним наступником у цьому класі.

Змішані господарства надають перевагу чотирициліндровим тракторам, але не готові поступатися потужністю. Маючи максимальну номінальну потужність у 165 к. с. або 177 к. с. з інтелектуальною системою управління потужністю, модель 6R 150 тепер є найбільшою чотирициліндровою моделлю в цій серії та ідеально охоплює цей сегмент тракторів. Збільшено розмір шин, зокрема пропонуються задні колеса до щонайбільше 650/65 R38. Коротка колісна база, що становить лише 2,58 м, забезпечує особливу маневреність цієї машини.

Завдяки низькій власній вазі в 6,5 тонн і загальній допустимій масі в 10,45 тонн, трактор 6R 150 забезпечує дуже високе корисне навантаження в 4 тонни. Таким чином, він пропонує продуктивність шестициліндрового трактора з перевагами чотирициліндрової машини, тобто компактні габарити й легку вагу в поєднанні з динамічною та універсальною продуктивністю.

Для підйому важчого знаряддя вантажопід'ємність задньої навіски було підвищено на 12 %. 6R 150 також пропонує більший 155-літровий гідравлічний насос, який у поєднанні з динамічною системою вимірювання маси забезпечує значні переваги продуктивності фронтального навантажувача.

Напомним, продать или найти новую или б/у технику вы можете в нашем разделе «Продажа техники».

А чтобы ничего не пропустить – подписывайтесь на наш канал в Telegram, Instagram, и Facebook! А также – на наш канал YouTube: https://www.youtube.com/user/agropravda/videos

Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР