Представлено нове покоління тракторів Fendt 700

2022-09-01 16:00:57 1786
Представлено нове покоління тракторів Fendt 700

З сьомим поколінням серії Fendt 700 Vario компанія Fendt представляє цілковито нову розробку та розширює діапазон потужності до 300 к.с. для універсального застосування.

Новий двигун, опційна ширина колії 60 дюймів, FendtONE onboard та offboard, а також нове покоління фронтального навантажувача Fendt Cargo характеризують цю серію як універсальну для світового ринку. Вперше 700-а модель доступна зі швидкістю до 60 км/год. Технічні інновації потужних тракторів, такі як VarioDrive або інноваційна концепція охолодження, гарантують якісно нову маневровість у цьому класі. Fendt 700 Vario знову встановлює нові стандарти.

З моменту презентації в 1998 році серія Fendt 700 Vario здобула численні нагороди і з тих пір є бестселером компанії Fendt. Клієнти по всьому світу довіряють тракторам – як в рільництві, так і на пасовищах, на вулицях чи при використанні фронтальних навантажувачів. Моделі попередніх 700-х поколінь використовуються середніми та великими фермерськими підприємствами, а також підрядними компаніями в Європі, Північній Америці, Південній Африці, а також в Австралії та Новій Зеландії.

Висока тягова потужність при економному споживанні палива

Створений для задоволення глобальних вимог, Fendt 700 Vario розроблявся з акцентом на низьке співвідношення потужності та ваги, широкий діапазон потужності, гнучкість та дбайливе поводження з ресурсами і навколишнім середовищем. 6-циліндровий двигун AGCO Power об’ємом 7,5 л був цілковито адаптований до спектру потужності. Нейтралізація відпрацьованих газів здійснюється за допомогою дизельного каталізатора окислення (DOC), дизельного сажового фільтра (DPF) та селективного каталітичного відновлення (SCR) без рециркуляції відпрацьованих газів. Він відповідає необхідним стандартам викидів в усіх регіонах світу. В Європі це стандарт викидів Євро-5. Крім того, у двигуні встановлені гідрокомпенсатори, що не потребують обслуговування. Одноступінчата трансмісія Fendt VarioDrive складається з двигуна та адаптованої коробки передач Vario.

Система розумного керування повним приводом є однією з переваг Fendt VarioDrive. Трансмісія виключає необхідність ручного перемикання під час перемикання між полем і дорогою. Вона приводить у рух передній та задній мости у разі потреби та динамічно розподіляє потужність. У польових умовах доступне повне зчеплення з дорогою та уникнення перекосів під час руху по дорозі або на поворотах. Завдяки так званому ефекту Pull-in Turn машина ніби втягується в поворот. Результат: вкрай малий радіус повороту з повним зчепленням і меншим ущільненням ґрунту.

Встановлює нові стандарти у співвідношенні потужності та маси, маневровості та захисту ґрунту

Завдяки співвідношенню потужності та маси, що становить лише 30,5 кг на к.с. та компактним зовнішнім розмірам Fendt 728 Vario є надзвичайно маневровим і чинить мінімальний тиск на ґрунт. Залежно від сфери застосування, серія може гнучко баластуватися на передню частину, на задні колеса, а також на задню частину кузова. Допустима загальна маса до 15 т дозволяє використовувати його як важкий трактор-тягач.

Ексклюзивна концепція вентиляції та охолодження Concentric Air System (CAS) знайома за моделлю Fendt 1000 Vario і була послідовно розроблена для низьких обертів двигуна, компактного дизайну та економії палива. Вона приводиться в рух власним гідравлічним мотором і тому не залежить від частоти обертання двигуна. Система керується гнучко та відповідно до потреб, працює тихо та ефективно.

Компактна система охолодження забезпечує унікальну маневровість і поєднує її з особливою ефективністю. Інноваційна технологія високопродуктивного вентилятора нагнітає більш прохолодне повітря в систему охолодження. В результаті потрібна менша кількість обертів вентилятора та до 40 % менше потужності приводу порівняно з традиційними системами вентиляції та охолодження. Ця енергія згодом стає доступною для повного зчеплення на полі або на дорозі. Діаметр лише 56 см забезпечує витончену та зручну конструкцію капота. Це дозволяє збільшити кут повороту коліс до 52 градусів.

Оптимальний тиск у шинах зменшує ковзання та тиск на ґрунт. Повністю інтегрована система контролю тиску в шинах Fendt VarioGrip збільшує площу контакту з ґрунтом та підвищує тягову потужність до восьми відсотків. Під час руху по дорозі тиск повітря підвищується, а отже, знижується опір коченню, так що можна заощадити ще два відсотки палива* (*Університет прикладних наук Південної Вестфалії, Agrarwirtschaft Soest 2014). За допомогою терміналу водій може зручно контролювати тиск у шинах завдяки двопровідній системі контролю тиску в шинах. За бажанням Заводська система Fendt VarioGrip може використовуватися як для фланцевих, так і для поворотних осей, із здвоєними шинами для Row-Crop, а також з обтяжувачами для коліс.

Висока варіативність для глобальних вимог

Для Fendt 700 Vario доступні численні варіанти шин. Моделі Fendt 726 і 728 Vario серійного зразка оснащені великогабаритними ґрунтозахисними шинами розміром 650/85R38 (діаметр 2050 мм). Для середніх фермерських господарств клієнти можуть обрати, серед іншого, комплект шин розміром 650/65R42 (діаметр 1950 мм) для задніх шин. Моделі Fendt 720, 722 і 724 Vario серійного зразка оснащені шинами цього розміру.

Ширина колії 60 дюймів (Row-Crop) поширена в Північній Америці, Австралії та Південній Африці. Row-Crop використовується переважно для обробки просапних культур. Вперше для всіх моделей серії Fendt 700 Vario пропонується 60-дюймова версія (Row-Crop) . Для заводської моделі Row-Crop доступні як одинарні, так і здвоєні шини.

Безпека навіть при транспортуванні важкого вантажу

Опційна максимальна швидкість до 60 км/год за частоти оборотів усього 1450 об/хв, комплексна концепція шасі та безпеки, а також численні варіанти задньої підвіски роблять Fendt 700 Vario справжнім універсалом. Концепція безпеки включає в себе двоконтурний гальмівний пристрій, рульовий механізм Fendt Reaction, систему гальмування та уповільнення, а також систему стабілізації Fendt (FSC). На швидкості понад 25 км/год FSC зменшує крен кузова та мінімізує поперечні коливання. Це підвищує безпеку при русі на поворотах, а також зручність водіння.

Вперше для Fendt 700 Vario як опція доступна нова система гальмування причепа. Система гальмування причепа забезпечує натяг тяги навіть на горбистій місцевості, а, отже, безпечне водіння. Датчик вимірює крутний момент тяги причепа через коробку передач. Якщо трактор розпізнає під час руху під гору, що причіп занадто сильно штовхає, то спрацює пневматичне гальмо причепа. Система гальмування причепа буде доступна з кінця 2023 року.

Індивідуальне керування з FendtONE

У новому поколінні Fendt 700 Vario керування трактором та навісним обладнанням здійснюється легко та індивідуально за допомогою багатофункціонального джойстика та опційного джойстика 3L в FendtONE onboard. Fendt 700 Vario серійного зразка оснащений 10-дюймовою цифровою панеллю приладів та 12-дюймовим терміналом на підлокітнику. Ще один 12-дюймовий термінал за бажанням доступний в обшивці стелі кабіни.

Розумні функції, такі як система навігації Fendt Guide, автоматичне управління секціями Fendt Section Control (SC) або застосування системи змінної норми внесення FENDT (VRC) відображаються за потреби на індивідуально призначених віконцях на терміналі.

Додатковими функціями Smart Farming, серед іншого, є:

  • Fendt Contour Assistant
  • Fendt Section Control (SC)
  • Автоматична система керування поворотною смугою Fendt TI Headland
  • Автоматична система розвороту Fendt TI Turn Assistant
  • Можливість підключення до пакету телеметрії Fendt Connect

Більш детальну інформацію про FendtONE onboard та offboard ви знайдете у нашому прес-релізі про FendtONE.

Безпека та зручність роботи продумані до дрібниць

Надійна кабіна Fendt VisioPlus була вкотре оптимізована з точки зору безпеки та зручності. Вперше заводська система фільтрації повітря в кабіні може бути за бажанням переобладнана до категорії захисту 4 згідно зі стандартом ЄС EN15695. Система захисту категорії 4 захищає водія від пилу, рідких пестицидів та їх випарів. Таким чином, Fendt 700 Vario відповідає всім вимогам до застосування засобів захисту рослин. У своїй базовій комплектації вона відповідає всім стандартам кабіни з категорією захисту 2. Система фільтрації буде доступна з кінця 2023 року.

Оптимальний огляд має вирішальне значення для високоточної роботи. Суцільне панорамне вітрове скло з кутом огляду 77 градусів забезпечує оптимальний огляд фронтального навантажувача, особливо при роботах на висоті. Бічний склоочисник з правого боку зберігає лобове скло чистим навіть за мінливих погодних умов. Дві опційні камери спереду та ззаду полегшують маневрові роботи, забезпечують прямий огляд навісного обладнання та підвищують зручність роботи. Дві опційні робочі фари на капоті забезпечують оптимальне освітлення. Світлодіодні задні ліхтарі та динамічний сигнал повороту додатково підвищують безпеку під час дорожнього руху.

Тривалий робочий день за мінливих погодних умов висуває високі вимоги до водія. Завдяки покращеним характеристикам системи кондиціонування повітря в кабіні зберігається приємна температура навіть під час роботи за повного навантаження. Крім того, напої та їжу тепер можна як охолодити (0-16 ° C), так і нагріти (45-65 ° C) в боксі для охолодження та підігріву.

Водійське сидіння нового покоління

Вперше для Fendt 700 Vario доступні шість різних комплектацій сидінь. Як опція пропонується нове сидіння преміум-класу з інтуїтивно зрозумілим керуванням через термінал. Воно має численні ергономічні функції та функції комфорту. Водій регулює висоту і положення сидіння, а також кут нахилу спинки за допомогою електроприводу на боковій стороні сидіння. Змінні водії можуть створювати персоналізовані профілі сидіння і активувати їх одним натиском на відповідну кнопку.

До функцій комфорту належать, зокрема:

  • багатоступеневий клімат-контроль сидіння
  • багатоступеневий підігрів сидіння
  • 4-позиційна ортопедична поперекова підтримка
  • регульовані бічні підпірки
  • функції масажу
  • функція пам'яті для різних користувачів

Вище, сильніше, більше – нові моделі Fendt Cargo та Fendt Cargo Profi 6.100

Нове покоління фронтальних навантажувачів Fendt розширює існуючий модельний ряд у секторі вантажно-розвантажувальних робіт. Модель Fendt Cargo Profi 6.100 була повністю удосконалена для класу потужності Fendt 700 Vario. Завдяки максимальній вантажопідйомності 4.070 даН та опційній функції незалежного від положення зважування Fendt Cargo 6.100 ефективно переміщує навіть габаритні вантажі на висоту до 4,85 м. Fendt Cargo Profi 6.100 буде доступний з кінця 2023 року.

Новий мультизчеплювач зменшує втрати тиску, має функцію автоматичного відкривання та захищає від забруднення при відключенні. Автоматичний дисплей на терміналі інформує про інтервали технічного обслуговування. Обидві функції збільшують тривалість експлуатації. Fendt 700 Vario оснащений окремими клапанами для фронтального навантажувача. Це означає, що всі клапани доступні в будь-який час як ззаду, так і спереду.

Фронтальний навантажувач особливо ефективно керується за допомогою опційного джойстика 3L. При роботі з частими змінами напрямку руху, наприклад, під час завантажувальних робіт, стає очевидною перевага вбудованої кнопки зворотного руху. Поєднання Fendt Cargo 6.100 та джойстика 3L дозволяє одночасно виконувати три функції під час роботи з силосним захватним ковшем. Третя функція керується за допомогою пальцевого джойстика на джойстику 3L. Таким чином, силосний захватний ківш можна підняти, нахилити та відкрити одночасно.

Потужна високопродуктивна гідравліка

Пропускна здатність до 220 л, модульна конструкція, яка дозволяє використовувати стандартні або ефективні герметичні гідравлічні муфти FFC, а також до п'яти з'єднань ззаду, до двох спереду та до трьох з'єднань в центрі характеризують високопродуктивну гідравлічну систему Fendt 700 Vario.

Нова функція зняття навантаження для заднього підйомника пропорційно переносить вагу навісного обладнання на задню.

Сервісне обслуговування Fendt до 8 років

Для Fendt 700 Vario сьомого покоління доступні спеціальні пакети сервісного обслуговування Fendt Care. Вони пропонують комплексну гарантію від виробника до восьми років або 8000 робочих годин для всього транспортного засобу та оригінального навісного обладнання Fendt. Це забезпечує повний контроль витрат та надійність планування.

Fendt 700 Vario можна замовити з серпня 2022 року. Поставки перших машин розпочнуться у першому кварталі 2023 року. Серія Fendt 700 Vario шостого покоління залишається доступною в шести моделях – від Fendt 714 до Fendt 724 Vario.

Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР