Case IH розширив лінійку популярних тракторів Farmall

2022-09-23 17:10:10 1400
Case IH розширив лінійку популярних тракторів Farmall

Case IH розширює модельний ряд тракторів Farmall A двома новими моделями: Case IH Farmall 90 A потужністю 90 к.с. і Case IH Farmall 100 A потужністю 100 к.с. Загалом модельний ряд Case IH Farmall включає моделі потужністю від 55 до 120 к.с.

Надійні та універсальні трактори Case IH Farmall 90 A та Case IH Farmall 100 A були розроблені для малих та середніх ферм. Вони пропонують дуже гарне співвідношення ціна-якість і можуть використовуватися для заготівлі кормів, посіву, обприскування, удобрення та легкого обробітку ґрунту. Також підходить для тваринництва.

Трактори оснащені 3,6-літровим чотирициліндровим двигуном FPT F5 . Він забезпечує дуже високий максимальний крутний момент 380 Нм на моделі Case IH Farmall 90 A та 450 Нм при 1300 об/хв на моделі Case IH Farmall 100 A. Дизельний бак вміщує 130 літрів, а AdBlue – 14,4 літра. 600-годинний інтервал технічного обслуговування, який мінімізує час простою та витрати на технічне обслуговування, є дуже вигідним.

Ще однією ключовою особливістю двигуна є високоефективна система доочищення вихлопних газів, яка не потребує обслуговування. Технологія Compact Hi-eSCR2 не вимагає заміни фільтра або механічного очищення. Система включає каталізатор окислення (DOC), сажовий фільтр (DPF) і систему селективного каталітичного відновлення (SCR), яка є дуже компактною завдяки низькій швидкості рециркуляції вихлопних газів (EGR). Ця передова технологія розташована під капотом двигуна, що дозволяє швидко та легко встановити фронтальний навантажувач і забезпечує легкий доступ до масляного та повітряного фільтрів з лівого боку трактора. Конструкція без використання зовнішніх елементів також максимально збільшує дорожній просвіт трактора, що сприяє безпроблемній роботі на просапних культурах і збиранні сіна.

Обидва трактори Case IH Farmall 90 A та Case IH Farmall 100 A використовують механічну коробку передач 12 x 12 (40 км/год) або опціональну коробку передач Powershuttle з гідравлічним приводом і чотирма передачами в кожному з трьох діапазонів. Коробка передач з передачами 20 x 20 також доступна як опція .

Повнопривідні моделі Case IH Farmall 90 A і Case IH Farmall 100 A оснащені переднім мостом класу 1.0 для важких навантажень з електрогідравлічним блокуванням диференціала. Дискові гальма забезпечують хороший гальмівний ефект. Автоматичне ввімкнення повного приводу під час гальмування також є стандартним, що додатково підвищує продуктивність, стабільність і безпеку.

Задня навіска тракторів Case IH Farmall A має вантажопідйомність 4400 кг. У той же час система Case IH Lift-O-Matic дозволяє швидко піднімати та опускати знаряддя до попередньо встановленого положення. Трактори також оснащені незалежним тришвидкісним електрогідравлічним ВВП (540 / 540E / 1000) з опцією ECO. Інші варіанти обладнання включають механічну передню зчіпку з вантажопідйомністю до 1400 кг, передній ВВП з 1000 обертами за хвилину та насос Extra Flow з високою гідравлічною швидкістю потоку 82 л/хв.

Трактори можна замовити з фронтальним навантажувачем Case IH із заводу. Ідеальним навантажувачем для нових тракторів Case IH Farmall A є Case IH L3815A. Він має просту конструкцію plug-and-play, висоту підйому до 3,8 метрів і максимальну вантажопідйомність 1922 кг, що робить його ідеальним для вантажно-розвантажувальних робіт.

Для водіїв розробили нову чотирьохстійкову кабіну з рівною підлогою. Кабіна обладнана чотирма робочими вогнями. Кондиціонер є частиною стандартного обладнання. Можна вибрати кабіну з великим люком. Всі органи управління розташовані на панелі управління з правого боку від водія. Сидіння з пневматичною підвіскою оптимізує комфорт водіння, а USB-роз’єм і тримач для телефону також є стандартними.

Стосовно постачання нових моделей в Україну (і відповідних комплектацій) наразі не повідомляється.

Докладніше про техніку Case IH в Україні – читайте на сайті виробника: www.caseih.com, а також дивіться на каналі youtube.com

Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР