Чим цікаві нові трактори Case IH Farmall M

2023-04-28 18:00:20 1496
Чим цікаві нові трактори Case IH Farmall M

Ми вже розповідали, що на ринок України вийшла новинка – трактор Farmall M 110, який у повній мірі задовольнить попит маленьких та середніх господарств. Тепер розкажемо трохи докладніше.

Нагадаємо, трактор оснащений 3,9-літровим турбованим двигуном з інтеркулером потужністю до 110 кінських сил, що має крутний момент 430 Нм та рівень викидів Tier III. До цього – поліпшена система охолодження з віскомуфтою, що дозволяє економити пальне взимку та запобігти перегріву в умовах спеки.

Двигун працює з трансмісією ActiveDrive 4 (Semi-Powershift) – це напівавтоматична трансмісія з плавним перемиканням передач. Перемикання швидкостей в кожному діапазоні не потребує задіяння муфти зчеплення, віддаючи перевагу натомість легкій та простій зміні передач за допомогою кнопок, що забезпечує максимальний комфорт завдяки надзвичайно плавному перемиканню. Трансмісія ActiveDrive 4 з опційним ходозменшувачем має 32 передачі вперед і 32 назад і охоплює широкий діапазон швидкостей, від 0,28 км/год до 40 км/год.

Допоміжне обладнання: система Power Shuttle з електрогідравлічним перемиканням напрямку руху, налаштування чутливості системи Power Shuttle, автоматичний повний привід, автоматичне блокування диференціала та кнопки для легкого перемикання передач, тощо.

Зазначимо, система Power Shuttle дає змогу перемикатися між рухом вперед і назад без натискання на педаль зчеплення під час поворотів на кінцях гону або там, де маневрування обмежене. Гідравлічна система перемикання напрямку руху Power Shuttle ергономічно розташована під кермовим колесом і підвищує комфорт, водночас забезпечуючи економію часу та пального. Налаштування чутливості системи Power Shuttle – це додаткова функція, що дає змогу оператору регулювати швидкість зміни напрямку руху вперед-назад (повільно або швидко) залежно від умов роботи та типу використовуваного навісного знаряддя.

Важливою перевагою в роботі стане потужна електромеханічна гідросистема продуктивністю 65 л/хв. Електронне управління навіскою з вантажопідйомністю 5400 кг, три пари гідровиходів, органи управління навіскою на крилах трактора, а також опційна гідравлічна верхня тяга — ось лише деякі з  високотехнологічних особливостей Farmall M.

Встановлена в стандартній комплектації електронна система управління навіскою полегшує керування важким сільськогосподарським обладнанням, дозволяючи йому працювати на заданій глибині з високою точністю. Farmall M  дозволяє налаштовувати параметри навіски відповідно до всіх ваших потреб, гарантуючи неперевершену продуктивність за будь-яких умов.

Простора кабіна з регульованою пневмопідвіскою сидіння, кліматичною установкою та аудіосистемою в стандартній комплектації у поєднанні з електрогідравлічним важелем перемикання напрямку руху Power Shuttle та високою ергономікою органів управління дозволяє оператору працювати ефективніше та зменшує рівень втоми.

Електромеханічна муфта валу відбору потужності має три різні швидкості (540, 540E та 1000 об/хв), що дозволяє агрегатувати з сільськогосподарським приладдям та будь-яким агрегатом вітчизняного чи іноземного виробництва для заготівлі щепи для опалення.

Крім того, під час роботи можна відстежувати швидкість обертання ВВП за допомогою цифрового індикатора на моніторі в режимі реального часу. Автоматичний ВВП (Auto PTO) дає змогу вмикати та вимикати ВВП на попередньо заданій висоті навіски. Ця система в поєднанні з автоматичним повним приводом і блокуванням диференціала забезпечує легке маневрування на кінцях гону.

Нагадаємо, новий 110-сильний трактор Farmall M вже присутній в мережі дилерів CASE IH в Україні.

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР