В Case IH розповіли про нову лінійку тракторів Puma AFS Connect

2023-07-20 16:42:47 1555
В Case IH розповіли про нову лінійку тракторів Puma AFS Connect

Ми вже розповідали про трактор Case IH Puma 260 AFS Connect, який представили на виставці SIMA/EIMA у минулому році. Наразі Puma AFS Connect – це ціла лінійка тракторів, що містить в собі вісім моделей.

Мова йде про найбільш значущі вдосконалення з моменту появи тракторів Puma 15 років тому. Нова лінійка – це п’ять моделей Puma AFS Connect CVXDrive 185-260 і три моделі Multicontroller 185-220 з подовженою колісною базою.

Однією з найбільш помітних змін у нових тракторах Puma AFS Connect є новий дизайн кабіни. Кабіна забезпечує на 8% більше об’єму, даючи оператору більше простору для голови та ніг і додаткове місце для зберігання речей. Площа скління збільшилась на 11%, а склоочисник забезпечує до 240° охоплення. Це доповнюється інтер’єром, який має оздоблення преміум-класу в автомобільному стилі.

Ще одним з найбільш значущих оновлень є зниження внутрішнього рівня шуму до 66 децибел, що є одним із найнижчих у секторі.

В тракторах використовується новий підлокітник Multicontroller як на моделях Multicontroller (з 19-швидкісною коробкою передач PowerDrive), так і на моделях CVXDrive (з безступінчастою коробкою передач CVX). Він тепер містить більше функцій, багато з яких можна налаштувати.

Підлокітник містить циферблат, який можна використовувати за бажання як альтернативу переміщенню по новому 12-дюймовому сенсорному терміналу AFS Pro 1200. За допомогою терміналу можна налаштувати реакцію трансмісії CVX і підвіски переднього моста, а також призначити дистанційні пелюстки клапанів зі світлодіодним підсвічуванням відповідно до необхідності.

Напівактивна гідравлічна підвіска кабіни регулюється відповідно до індивідуальних уподобань та зміни рельєфу місцевості.

За допомогою терміналу AFS Pro 1200 оператори можуть налаштовувати та контролювати навігацію AccuGuide, налаштовувати сам трактор та знаряддя ISOBUS, а також налаштовувати телематику AFS Connect для запису та передачі робочих даних на онлайн-портал MyCaseIH.

Моделі Puma AFS Connect також доступні з Tractor Implement Management (TIM), який розширює зв’язок ISOBUS із сумісним обладнанням, дозволяючи знаряддю автоматично регулювати швидкість трактора та кермування відповідно до робочого навантаження.

Нові трактори Puma поєднують компактну колісну базу 2,88 м з вихідною номінальною потужністю 180-260 к.с. А максимальні показники з Power Management – становлять 224-302 к.с.

Шестициліндрові двигуни Stage V об’ємом 6,7 л FPT NEF у тракторах Puma AFS Connect виробляють максимальний крутний момент 1250 Нм при 1500 об/хв на найбільшій моделі, із збільшенням потужності на 11% у всьому діапазоні.

«AFS Connect Puma використовує те, що завжди любили тваринники та виробники просапних культур у тракторах Puma — їхню надійність, ефективність і багатоцільове використання — одночасно збільшуючи їхню потужність, комфорт і підключення до даних, щоб допомогти операторам легко вирішувати завдання на фермі», — сказав Джей Кедл, менеджер з маркетингу тракторів середнього класу Case IH.

Докладніше про техніку Case IH в Україні – читайте на сайті виробника: www.caseih.com, а також дивіться на каналі youtube.com

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР