Case IH Quadtrac AFS Connect став найпотужнішим у світі серійним трактором

2023-09-04 13:50:47 1457
Case IH Quadtrac AFS Connect став найпотужнішим у світі серійним трактором

Оптимальні робочі швидкості, підвищена продуктивність та ефективність роботи – це все новий Case IH Quadtrac 715.

Потенційні переваги в галузі економічності, ефективності та екологічності, які полягають у тому, щоб дати можливість одному оператору робити більше за допомогою однієї машини, зумовили розробку нового трактора у верхньому сегменті модельного ряду Case IH – Quadtrac 715 AFS Connect потужністю 778 к.с./572 кВт (пікова).

Він став найпотужнішим в світі серійним трактором та поєднує в собі чимало конструктивних особливостей Quadtrac, перевірених майже трьома десятиліттями, із повністю інноваційними рішеннями та ключовими вдосконаленнями порівняно з іншими моделями нещодавно випущеної лінійки оновлених тракторів 525 - 645 Quadtrac AFS Connect і 475 - 525 Steiger AFS Connect.

«Принцип розробки Quadtrac 715 полягає не просто у збільшенні потужності», – каже Франц Йозеф Зільбер, менеджер з маркетингу продукції Case IH в сегменті високопотужних і повноприводних тракторів. «Ми прагнули створити машину, що відповідатиме вимогам найбільших фермерських господарств нашого регіону, яка працюватиме зі знаряддями на оптимальній швидкості, забезпечуючи найвищу продуктивність і даючи змогу виконувати операції в оптимальний час, навіть за найскладніших умов роботи, щоб максимально використовувати короткі погодні вікна. Ми також хотіли забезпечити захист ґрунту за рахунок більшої площі контакту та меншої кількості проходів, що також означає більшу ефективність обробки і мінімальну колійність полів».

Повна потужність завдяки чотирьом гусеницям

Нова модель 715, доступна тільки в гусеничному форматі Quadtrac, оснащується першим у тракторному сегменті найсучаснішим двигуном FPT Cursor 16L TST. Його робочий об’єм на 23% більший, ніж у Cursor 13L TST моделі Quadtrac 645, що забезпечує пікову потужність 778 к.с. при 1900 об/хв і піковий крутний момент 3255 Нм вже при низьких обертах 1400 об/хв. Високий крутний момент забезпечується двоступеневою системою турбонаддування з проміжним охолодженням, що гарантує швидкий відгук на навантаження у важких умовах. Зупинки для дозаправлення скорочено завдяки встановленню ширших сідельних баків на задній рамі, що вміщають загалом 1968 л дизельного палива, що на 11% більше, ніж у Quadtrac 645.

Двигун працює з новітньою 16-ступінчастою трансмісією Case IH PowerDrive з системою автоматичного управління продуктивністю (APM). Вона була вперше представлена на нещодавно запущеній у виробництво лінійці Quadtrac AFS Connect і вирізняється вдосконаленими основними компонентами конструкції.

Модернізовані гусеничні рушії

Нові гусениці, призначені для роботи у важких умовах, суттєво відрізняються від гусениць інших моделей Quadtrac. Довжину гусениць збільшено на 305 мм, що забезпечує більший контакт із ґрунтом, покращує передачу потужності, підвищує тягове зусилля та зменшує ущільнення. Діаметр привідного колеса становить 1008 мм порівняно з 910 мм на попередній моделі, при цьому на привідному колесі встановлено не чотири, а п'ять зачепів, що дає змогу витримувати вищий крутний момент і максимально збільшити термін служби гусениці.

Новий вигляд задля досягнення нового рівня продуктивності

Зовні новий Quadtrac 715 відрізняється від своїх побратимів новим дизайном капота. Капот, який можна підняти на 31% вище (34o проти 26o) для поліпшення доступу до обслуговування, відкривається і закривається за допомогою електроприводу, керованого перемикачем в замкненому на ключ ящику поруч зі сходами кабіни. Крім того, трактор вирізняється новим дизайном органів освітлення: нові світлодіодні дорожні та робочі фари мають потужність 25420 люмен, що на 11% більше, ніж в попередній версії. Їх доповнюють нові робочі фари, що встановлюються зверху на кабіну. Ці фари пропонуються в трьох комплектаціях, при цьому топова комплектація забезпечує додаткову потужність освітлення 45600 люмен з охопленням 360 градусів.

Здатність впоратися з найбільшими знаряддями

Тягово-зчіпний пристрій категорії 5 повністю відповідає вантажопідйомності нового трактора, а опціональна триточкова навіска категорії 4, котра нещодавно з’явилася на інших нових моделях Quadtrac, здатна піднімати вагу до 10092 кг і від самого початку розроблялася з урахуванням можливостей Quadtrac 715. Існує можливість встановлення до восьми дистанційних клапанів, які живляться від двопоточного гідронасоса SmartTorque продуктивністю 216 л/хв або 428 л/хв (опціонально).

Вдосконалення кабіни, покликані полегшити робочі дні

Безпечний та зручний доступ до кабіни забезпечується поворотними сходами драбинного типу, а комфортне пересування гарантується чотирьохточковою підвіскою кабіни. Новий дизайн органів освітлення забезпечує сучасний зовнішній вигляд і більш високу яскравість освітлення, а серед інших практичних новинок варто згадати поручні навколо даху для безпечного очищення вікон та новий передній склоочисник зі збільшеною загальною площею очищення.

Всередині з’явилися нові місця для зберігання речей, а нова обшивка салону оснащена новою світлодіодною підсвіткою і покращує звучання динаміків вдосконаленої аудіосистеми. Вбудована в верхню обшивку і передню праву стійку рейкова система забезпечує зручне кріплення монітора. За необхідності на неї можна встановити другий термінал AFS Pro 1200 для керування системами автоматизованого кермового управління AFS AccuGuide та розвороту на кінцях гону AccuTurn Pro, керування навісним обладнанням ISOBUS, автонавігації тощо. Технологія AFS Connect дає змогу реєструвати дані про машину та агрономічні показники, включно з двосторонньою передачею даних між трактором та онлайн-порталом myCaseIH, а також забезпечує можливість віддаленого моніторингу/підтримки машини власниками та, за наявності відповідного дозволу, дилерами.

Перший європейський публічний показ Quadtrac 715 відбудеться на виставці Agritechnica в листопаді 2023 року в Ганновері, Німеччина.

Докладніше про техніку Case IH в Україні – читайте на сайті виробника: www.caseih.com, а також дивіться на каналі youtube.com

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР