Чим цікаві трактори Valtra нової серії

2024-02-08 13:08:45 1293
Чим цікаві трактори Valtra нової серії

Влітку минулого року в Україні з’явилась новинка – трактори Valtra нової серії G.

Трактора Valtra серії G – це чотири моделі G105, G115, G125 та G135 потужністю від 105 до 135 к.с. відповідно. Це багатофункціональні багатоцільові машини для повсякденних потреб, у якій поєднані компактні розміри і легка, маневрена конструкція.

Трактори G-серії створені з нуля, як і новий 4-циліндровий двигун AGCO Power. Компактний двигун об'ємом 4,4 л з невеликими габаритами забезпечує чудову оглядовість оператору за рахунок низького капота. Система очищення двигуна нейтралізує вихлопні гази відповідно до стандартів Stage V.

Нова 6-діапазонна трансмісія Powershift (24+24R, а з опційним ходозменшувачем 48+48R) надає оператору можливість легко задати необхідну швидкість роботи.

Автоматика Valtra включає такі функції, як автоматичне перемикання з AUTO1, а режим AUTO2 дає оператору свободу вибору діапазонів перемикання. У всіх моделях серії G є навіть функція допомоги при початку руху на схилі Hill Hold і, крім того, найповніша комплектація Versu – оснащена багатофункціональним джойстиком, який керує по принципу безступінчастої трансмісії.

Всі моделі серії G мають вбудоване гальмо для паркування і функцію AutoTraction для плавного ходу.

Трактор оснащений удосконаленою задньою навіскою та ефективною робочою гідравлікою з відкритим центром у комплектації HiTech. У комплектації Active та Versu встановлена система із закритим центром. Висока продуктивність гідравлічного насоса (100 або 110 л/хв) забезпечує швидкість, простоту використання та ефективність керування агрегатом.

Загальна площа скління становить 5,7 квадратних метрів, що забезпечує відмінну оглядовість у всіх напрямках. Трактор забезпечує простий і безпечний вхід і вихід в кабіну, а широкі сходи – самоочищаються.

Управління навісним обладнанням забезпечується за допомогою гідравліки та ISOBUS.

Функції точного землеробства Valtra вже інтегровані в моделі комплектації Versu та Active.

Докладніше дивіться на відео:


Компанія «Агробудівельний альянс «Астра» є одним з найбільших постачальників і сервісних операторів сільськогосподарської техніки в Україні. Основні напрямки діяльності компанії — це продаж нової та вживаної сільгосптехніки техніки; гарантійний сервіс та продаж запасних частин.

«Астра» пропонує своїм клієнтам широкий асортимент техніки для виконання практично всіх видів сільськогосподарських робіт: Fendt, Valtra, Manitou, Berthoud і Horsch, Framest, Bogballe, Valley, Trimble, Oros. Компанія постачає замовникам найширший спектр оригінальних запасних частин для підтримки всіх моделей сільськогосподарської техніки всесвітньо відомих виробників. Ключову позицію в діяльності компанії посідає сервісне обслуговування сільгосптехніки, що розповсюджується на майже всю територію України і забезпечує швидке реагування на запити від аграріїв.

Компанія «Астра» вже 25 років працює на аграрному ринку України та забезпечує сільгоспвиробників якісною сільгосптехнікою, інноваційними агротехнологіями та незмінно високим рівнем сервісу.

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР