New Holland відзначив ювілей заводу спеціальним випуском трактора

2024-04-10 12:40:53 792
Завод New Holland відзначив ювілей спеціальним випуском трактора

Британський завод Basildon New Holland відзначив шість десятиліть виробництва спеціальним випуском трактора – Celebration Edition T7.300.

Завод у Базілдоні був побудований на новому місці на початку 1960-х років компанією Ford, чий бізнес із виробництва тракторів і сільськогосподарського обладнання пізніше придбав Fiat.

Роботи розпочалися 2 квітня 1960 року та були завершені 29 лютого 1964 року. Відкриття фабрики з характерною 38-метровою (125 футів) «цибулевою» водонапірною баштою та 414 528 кв.м площею 40 га, збіглося із запуском виготовленої там серії тракторів Ford 6X потужністю 37-65 к.с.

Наприкінці 1991 року відбувся запуск повністю нової серії Ford 40, який пізніше буде продаватися під новим брендом, коли того року Fiat придбав бізнес сільськогосподарського обладнання Ford New Holland і прийняв New Holland як свій бренд на майбутнє.

Згодом завод виробляв лінійки тракторів New Holland TS, TM, T6000 і T7000, а сьогодні випускає моделі T6 і T7 потужністю 125-300 к.с.

У 2012 році в Базілдоні було відкрито новий центр для відвідувачів, і того ж року заводу було присвоєно статус бронзового виробництва світового класу, що підкреслює якість його процесів.

Сьогодні трактор сходить із конвеєра Basildon кожні п’ять хвилин із понад 10 000 різних специфікацій, що гарантує покупцям у всьому світі (85% продукції йде на експорт) отримати саме той трактор, який їм потрібен.

Щоб відзначити 60-річчя заводу в Базілдоні, New Holland представив святкову версію трактора T7.300. Графіка, що прикрашає його, відзначає епоху заснування фабрики Basildon, черпаючи натхнення з 1960-х років, коли було так багато стрибків вперед у технологічному прогресі. Художні образи ювілейного видання натхненні кольорами та візерунками Лондона «свінгових 60-х» з психоделічними формами, що характеризуються яскравими та плавними кольорами синього, жовтого, темно-бордового та рожевого навколо характерного яскравого логотипу New Holland.

Трактор, який буде виготовлено лише один, представлений на святкуванні 60-річчя Basildon 9 квітня, а потім демонструватиметься на виставках протягом 2024 року.

«Ми пишаємося святкуванням 60-річчя нашого заводу в Базілдоні, який добре представляє еволюцію бренду New Holland від виробника сільськогосподарської техніки до компанії, яка розробляє складне програмне забезпечення для сільського господарства, зміцнюючи лідерство бренду на глобальному рівні. Сьогодні Basildon є центром інновацій, де ми виробляємо трактори, які експортуються по всьому світу, і Центром передового досвіду для альтернативних видів палива, де виробляється наш трактор T6.180 Methane Power», — говорить Карло Ламбро , президент бренду New Holland. «Як єдиний серійний виробник тракторів у Великій Британії, ми також дуже пишаємося нашою робочою силою тут, з її навичками, та відданістю справі. Це знакова подія для всієї компанії та для всіх, хто працює чи працював на заводі». 

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР