Оливи для сучасної техніки – думки та рекомендації Агро Експертів

2022-11-23 16:14:26 26105
Оливи для сучасної техніки – думки та рекомендації Агро Експертів

В умовах сьогодення та за напруженого ринкового середовища відносно незначні статті витрат аграрних господарств можуть потребувати особливої уваги.

Нинішній час вимагає сміливих рішень вибору та рішучості, на що Opet разом з партнерами пропонує роками зарекомендовані програми підвищення ефективності аграрних підприємств.

Не можна недооцінювати значимість мастильних матеріалів для сучасної агротехніки, вартість яких становить лише мізерну долю, проте напряму впливає на надійність та продуктивність у сезон робіт. Здійснюючи перше заповнення на конвеєрах Case та New Holland, підприємство Opet Fuchs випускає оригінальні мастильні матеріали та технічні рідини для ряду брендів та надає відповідні продукти для сервісного обслуговування. Для особистого запевнення у якості та витривалості олив Opet провідні галузеві OEM-партнери на ринку України проводять випробування у аграрній техніці та надають рекомендації.

Перший в Україні офіційний дистриб'ютор сільськогосподарської техніки Case IH, компанія «НФМ АГРО», успішно зарекомендував себе у ролі надійного партнера з максимально високим рівнем довіри клієнтів. Беззаперечно це є результатом сумлінної праці усієї команди та рекомендацій лише якісних і перевірених продуктів та сервісу, на що покладається надійність техніки, яка разом з якістю її обслуговування безпосередньо впливають на весь робочий процес аграрного підприємства.

Для повного переконання та безсумнівності у надійності мастильних матеріалів торговельної марки Opet команди «НФМ АГРО» та впевненому подальшому наданню широкому колу споживачів, були проведені польові випробування у власному парку компанії − тракторах Case IH Magnum 340, Case IH Magnum 370, Case IH STX 500 та комбайні New Holland 9060. Вибір моделей очевидний: Case 340 Magnum є одним з найпопулярніших серед українських аграріїв, а Case STX 500 – найпотужніший представник для надважких умов експлуатації.

З абсолютною упевненістю моторна олива Opet Fullpro HT CI-4 15W-40 без жодних зауважень пройшла випробування на протязі стандартного міжсервісного інтервалу. Проте головна мета – це показати на практиці, що контрольоване виявлення оптимальних інтервалів заміни продуктів Opet за допомогою сервісу Fullcheck LAB дає змогу суттєво збільшити кількість робочих мотогодин техніки, а також зменшити витрати на її обслуговування. І це дійсно працює та приносить результати. Навіть більше – завдяки комплексному аналізу зразків у лабораторії Opet Fuchs було виявлено випадок забруднення оливи паливом. На основі визначених параметрів оливи були підготовлені та надані рекомендації для сервісної служби компанії «НФМ АГРО», які дозволять попередити можливі несправності двигуна у майбутньому.

Денис Савельєв, генеральний директор компанії ТОВ «НФМ АГРО»:

«Довготривалі відносини з клієнтами в нашій роботі завжди є головним пріоритетом. Саме тому ми дуже ретельно та прискіпливо відносимось до будь-якого нового продукту, який ми заводимо до нашого асортименту. Це стосується як техніки, так і матеріалів, які потрібні для її обслуговування. І рекомендувати ми можемо лише таку продукцію, яку ми перевірили та без будь-яких сумнівів використовуємо у своїй техніці. Цим правилам на 100% відповідають мастильні матеріали торговельної марки Opet, тому що вони показали відмінні результати під час польових випробувань. Окрім цього, завдяки сервісу Fullcheck, що надається кваліфікованими спеціалістами від Opet, є можливість заощадити власні кошти, а також кошти наших клієнтів як на сервісне обслуговування, так і на позаплановий ремонт».

Це є одним з яскравих прикладів загальноприйнятої практики у бізнесі мастильних матеріалів – випробування олив певного бренду перед тим як використовувати його в усьому парку техніки. Аграрні партнери Opet також проводять польові випробування на власній техніці, додатково до підтверджених фактів заповнення на складальних конвеєрах продуктами бренду сучасних моделей аграрних машин. При цьому головною метою зі сторони виробника є доведення на практиці завдяки сервісу Fullcheck можливостей контрольованих визначень безпечних інтервалів заміни моторної оливи Opet, що дає змогу суттєво збільшити кількість робочих мотогодин техніки та зменшити витрати на її обслуговування і позаплановий ремонт.

Коментує Сергій Теут, заступник директора з торгівлі запчастинами компанії ТОВ «ПОЛЕТЕХНІКА» - офіційний дилер New Holland:

«Ми віддані нашій справі та хочемо бути впевненими, що наші клієнти отримують лише першокласні товари і сервіс. Більше 20 років ми випробовуємо техніку та технології на ділянках власного підприємства Агрофірми «Батьківщина». З травня 2020 року майже весь парк нашої техніки – трактори, комбайни та іншу імпортну с/г техніку New Holland та Case IH – ми перевели на технічне обслуговування з використанням продукції Opet: моторних і трансмісійних олив, гідротрансмісійних, гідравлічних та охолоджувальних рідин відмінної якості, що підтверджується тривалою надійною роботою нашої техніки та техніки наших клієнтів».

Невід’ємною частиною у ланці діяльності аграріїв є забезпечення перевезень та поставок, безперебійність яких також є можливою завдяки використанню якісних мастильних матеріалів та рідин − доповнює далі пряма мова.

Сергій Андрієвський, генеральний директор компанії ТОВ «Автокомпоненти АВТЕК»:

«Наша компанія займається оливами Opet вже чотири роки. Перші перемовини почалися ще у 2017 році, а перша продукція надійшла до складів на початку 2018-го.

Представники нашої компанії були на заводі в Туреччині — там реально все дуже круто!

Ми є імпортером Ford Truck, а оливи Opet йдуть на вантажівки Ford у першу заливку. Відповідно, ми вирішили працювати з цим брендом, оскільки продукти мають допуски Ford, а також хорошу лінійку з допусками MAN, Volvo, DAF та ін. Це відповідає нашій стратегії роботи у вантажній тематиці.

Ми розпочали просування олив Opet через нашу власну торгову мережу СТО, які окрім гарантійного та післягарантійного ремонту автомобілів Ford, займаються ремонтом автомобілів МАЗ, встановленням комунального обладнання з гідравлічними системами. Там ми також використовуємо продукти Opet. Крім того, Opet є виробником олив першої заливки для сільгосптехніки New Holland та Cаse. Нас це теж цікавить, оскільки ми працюємо і в напрямку сільгосптематики — є дилерами деяких з брендів с\г техніки, а клієнти часто перетинаються — як кінцеві, так і торговельні організації.»

Використання якісних мастильних матеріалів та своєчасна їх заміна дозволяють підвищити ефективність та строк служби техніки, що, в свою чергу, зменшує затрати на її утримання та собівартість кінцевої продукції. На озброєнні інженерної служби Opet окрім ряду рекомендацій клієнтів та багатого досвіду також є ще ряд додаткових аргументів та інструментів для найвибагливіших споживачів і підприємств. Звертайтеся до представників Opet та отримуйте спеціалізовані пропозиції.

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР