Інноваційна техніка Digital Field: глибокорозпушувач Bednar

2020-11-13 18:28:40 1794
Інноваційна техніка Digital Field: глибокорозпушувач Bednar

AgroPravda.com вже розповідала про експеримент щодо підвищення ефективності на полях Digital Field. Тепер продовжуємо розповідати про техніку, за допомогою якої вдалося цього домогтися.

Як ми вже розповідали, на полігоні аграрних інновацій Digital Field навесні були закладені посіви соняшнику і кукурудзи, і за допомогою сучасної техніки і технологій проводили роботи таким чином, щоб максимально оптимізувати витрати і отримати високу врожайність.

Що з цього вийшло до осені-2020 року - читайте в нашому матеріалі. А ми продовжуємо розповідати про техніку, яка застосовувалась на полях.

Як повідомляє AgroPravda.com, в рамках презентації Digital Field, яка відбулась в Київській області, офіційний дилер Bednar FMT, компанія AMAKO, демонструвала Terraland TN 4000M7R у комплекті з Ferti-Сart FC3500 та Mulcher MZ4500.

Більш детально розповімо про Bednar Terraland TN4000M7R з Ferti-Сart FC3500.

Основним призначенням глибокорозпушувача Terraland є виконання низьковитратної швидкої і якісної обробки грунту з можливістю використання для наступних операцій: глибоке розпушування та інтенсивне змішування рослинних залишків (альтернатива оранці зі значною економією витрат), розробка ущільнених шарів грунту (краще поглинання вологи і вентиляція грунту), загальне відновлення грунтового профілю.

Глибокорозпушувач Terraland TN забезпечує інтенсивний обробіток ґрунту на глибину 65 см, маючи раму 79/89 см. Глибокорозпушувач має 2 ряди зубів, задній шиповидний каток. Для захисту використовується зрізний болт, або гідравлічна захисна система auto-reset.

Унікальна конструкція зубів дає можливість працювати агрегату на всіх видах ґрунтів з мінімальним використанням потужності.

Робоча стійка має три різні робочі кути, завдяки чому руйнується нижня частина ущільненого грунту, і також відбувається перемішування ґрунту з рослинними залишками.

Загалом, модельний ряд глибокорозпушувача включає як навісні агрегати Terraland TN, шириною захвату 3 і 4 метри, з максимальною робочою глибиною 55 або 65 см, в залежності від моделі, так і причіпні агрегати Terraland TO, шириною захвату 4, 5, або 6 метрів, з максимальною робочою глибиною 55 см. тобто модельна лінійка сконструйована таким чином, щоб підібрати глибокорозпушувач для тракторів потужністю від 180 к.с. до 600 к.с.

Моделі Terraland TN_PROFI – це класичний глибокорозпушувач Terraland TN, доповнений 2 рядами Cutter дисків з ефектом самоочищення.

Разом з глибокою обробкою грунту компанія Bednar FMT дає можливість працювати з технологією профільного внесення сухих добрив. Дана операція стимулює швидкий і більш потужний ріст кореневої системи, допомагає вирішити поточні проблеми з вологою. Глубокорозпушувачі Terraland TN можуть бути оснащені бункером Ferti-Сart і при цьому одночасно з глибоким розпушуванням будуть вноситися добрива безпосередньо в профіль ґрунту.

На полях Digital Field глибокорозпушувач об’єднаний з бункером для добрив Bednar Ferti-Cart FC 3500. Бункер працює під тиском, і призначений в першу чергу для безпосереднього внесення в грунт твердих добрив.

Ferti-Cart виготовлений із пластику, а його форма дозволяє вносити і добрива не найкращої якості.

Об’єм бункера становить 3500 л. Загальна вага – 2800 кг (без навантаження – 1200 кг).

Результат демонстраційного проходу комбінації Bednar Terraland TN4000M7R + Ferti-Сart FC3500 на Digital Field дивіться нижче:

Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР