BEDNAR продовжує представляти новинки 2021 року

2020-12-15 12:40:48 1581
BEDNAR продовжує представляти новинки 2021 року

Нагадаємо, BEDNAR у 2021 р. представляє кілька новинок категорій посіву та грунтообробітку, а також модифіковані моделі вже відомих агрегатів. В цьому матеріалі розповідатимемо про оновлений культиватор STRIP-MASTER EN.

Смуговий обробіток грунту останнім часом в Європі використовується все більше і більше.

Технологія Strip-Till найкраще підходить для вирощування кукурудзи, ріпаку, соняшнику, сої, а також цукрових буряків, та є сьогодні величезним трендом у сфері обробітку ґрунту.

До переваг смугового обробітку ґрунту можна віднести більш швидке прогрівання оброблених смуг ґрунту, їх аерації, зниження ерозії, кращого водопоглинання в порівнянні з прямим посівом і зниженням вимог до тягового зусилля трактора. До найбільших переваг цієї технології також відносяться зниження ерозії ґрунту і покращення біорізноманіття ґрунту.

BEDNAR пропонує рішення для цієї технології у вигляді агрегата STRIP-MASTER EN –тепер з гідравлічним захистом!

Культиватор STRIP-MASTER EN можна використовувати для створення смуг на глибині  до 25 сантиметрів.

Потужні робочі секції STRIP MASTER розташовані на індивідуальних паралелограмах, що важливо для ідеального копіювання рельєфу поля.

Робоча ширина STRIP-MASTER EN – 6 м, транспортна – 3 м, кількість секцій – 8-12.

Для кращої роботи, довговічності агрегата, а також більшого комфорту оператора, культиватори тепер також оснащені окремим гідравлічним захистом кожної робочої секції.

Ще одним важливим удосконаленням агрегата стала можливість зміни міжряддя від 45 до 75 см. Менше міжряддя забезпечує високу прохідність рослинних решток завдяки офсетному розташуванню робочих органів.

Виробник рекомендує агрегувати STRIP-MASTER EN з бункерами FERTI-BOX FB_F, FERTI-CART FC, COMBO SYSTEM CS, щоб вносити добрива на два рівні. Також можливе застосування комплекту для рідких добрив.

Для роботи з агрегатом потрібен трактор потужністю 240-280 к.с.

«Ми пропонуємо новий дизайн агрегата STRIP-MASTER EN на сезон 2021 року. Даний агрегат був представлений на ринку два роки тому, та мав робочі блоки американського виробника Yetter. Це був агрегат з механічним захистом робочих секцій, без можливості зміни міжряддя. Технології strip-till поступово знаходять широкий спектр застосування при встановленні різних варіантів міжрядь, а також в складних умовах роботи, де вони допомагають знизити ризик ерозії на додаток до багатьох інших переваг. Тому нам потрібно було переробити робочий візок, а також каркас агрегата. Нові функції включають гідравлічний захист робочої секції, а рама агрегата тепер дозволяє  змінювати міжряддя, відповідаючи різним технологіям посіву. Сучасний, удосконалений агрегат для обробітку на глибину до 25 см приєднується до серії таких успішних агрегатів в нашому технологічному портфелі strip-till, як TERRASTRIP ZN, які обробляють грунт на глибині до 45 см. Агрегати STRIP-MASTER EN можуть бути оснащені комплектом для внесення мінеральних і рідких добрив, включаючи розподільчий грибок. Вони модифіковані для встановлення систем внесення всіх типів добрив – мінеральних і рідких, та дозволяють вносити добрива на два рівні», – розповідає про інновації STRIP-MASTER EN Ян Беднар, бізнес-директор BEDNAR.

Докладніше про STRIP-MASTER EN читайте на офіційному сайті bednar.com

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР