BEDNAR представляє оновлений глибокорозпушувач 2021 року

2020-12-11 10:00:27 2806
BEDNAR представляє оновлений глибокорозпушувач 2021 року

BEDNAR у 2021 р. представляє кілька новинок категорій посіву та грунтообробітки, а також модифіковані моделі вже відомих агрегатів. В цьому матеріалі розповідатимемо про оновлений глибокорозпушувач TERRALAND TN.

Глибокорозпушувачі TERRALAND TN є дуже популярними продуктами серед агрегатів для обробітку ґрунту BEDNAR. Вони користуються популярністю у клієнтів завдяки високій довговічності, простій конструкції і ідеальній роботі, виконаній за один прохід.

TERRALAND TN призначені для глибокого розпушування та інтенсивного змішування рослинних залишків (що є альтернативою оранці зі значною економією витрат), відкривання ущільнених шарів ґрунту, загального відновлення ґрунтового профілю.

Глибокорозпушувачі TERRALAND TN виготовлені з надміцної сталі Alform.  Високий  кліренс рами (79/89 см) і оптимальне розташування стійок сприяє високій прохідності агрегата. Поєднання цих факторів дозволяє обробляти ґрунти на глибину до 65  см навіть у дуже складних умовах.

3-кутові робочі деталі TERRALAND TN забезпечують легкий обробіток ґрунту, а система Quick-Change – легку заміну двосторонніх долот.

Захист здійснюється за допомогою зрізного болту (моделі TN), або за допомогою гідравлічної захисної системи Auto-Reset (для моделі TN_H).

Інновацією в 2021 році стане можливість оснастити агрегати долотами ZERO-MIX, окрім стандартних доліт ACTIVE-MIX. Проста заміна доліт дозволяє перетворити універсальний глибокорозпушувач в профільний агрегат, придатний для підривання ущільнених шарів грунту і аерації профілю грунту без активного перемішування.

Негативний кут нових доліт перешкоджає вивертанню груди та пожнивних залишків на поверхню ґрунту. Стійки ZERO-MIX мають долота шириною 60 мм та можливість дооснащуватися крилами 250 мм, працювати без крил, або так званою кротовою версією.

Агрегати TERRALAND TN відтепер також можуть бути оснащені опорними колесами для кращого збереження робочої глибини в передній частині та гідравлічно регульованим боковим заслоном для кращого комфорту оператора та ще простішого налаштування. Рекомендується використовувати важкий коток CUTPACK для остаточного вирівнювання і ущільнення поверхні грунту разом з долотами ZERO-MIX.

«Глибокорозпушувачі TERRALAND користуються популярністю, але останнім часом ми побачили, що долота ACTIVE-MIX  можуть бути занадто агресивними в деяких ґрунтових умовах через посуху. Це те, що ми чуємо від багатьох фермерів. Вони хочуть обробляти грунт на великій глибині, але влітку, в дуже сухий період,  обробіток ґрунту більш складний. Тому ми розробили нові стійки ZERO-MIX, призначені для використання на TERRALAND TN. Робоча операція завершується закриттям вологи за допомогою котка CUTPACK. Стійки ZERO-MIX можна легко переналаштовувати зі стійок ACTIVE-MIX, навіть коли агрегат працює. Задні шпорові котки також можна легко замінити важким  котком Cutpack.  Агрегат можна використовувати зі стійками  ZERO-MIX і  котком Cutpack влітку  і з стійками ACTIVE-MIX і шпоровим котком в холодну пору», – описує переваги нової конструкції Ян  Беднар, бізнес-директор BEDNAR

А про інші новинки (а саме нову сівалку EFECTA CE, оновлений культиватор STRIP-MASTER EN) – читайте в наших наступних матеріалах.

Докладніше про CADDY CD читайте на офіційному сайті bednar.com

Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР