1

Тема: снігоприбиральна машина

Добрий день всім! У чоловіка газонокосарка є, правда не пам'ятаю яка. А чи можете мені підказати де купити снігоприбиральну машину чи техніку не знаю як це зветься. Ми з чоловіком вже заморились шукати, а треба прибирати сніг, бо дуже засніжило. А коли почне танути це буде просто катастрофа. Порадьте де можна придбати мощний та не дуже дороги снігоприбирач.

2 Востаннє редагувалося Маринка (14-12-2023 12:04)

Re: снігоприбиральна машина

Дуже буду вдячна

3 Востаннє редагувалося ВаСька (14-12-2023 22:29)

Re: снігоприбиральна машина

Привіт, ми ще восени купили снігоприбиральну машину, скажімо так, готувались заздалегідь. Зараз працюю з нею, машина все робить вправно, легка у керуванні, не потрібно докладати багато зусиль, а тільки керувати. Великі колеса з зимовим протекторами забезпечують легку маневреність і простоту в використані за будь-якої погоди, навіть в сильну ожеледицю. Жінка теж пробувала керувати) їй навіть сподобалось, але ж це не жіноче діло). Купували від виробника Sequoia недорогі снігоприбиральні машини тут можна обрати за оборотами та комплектацією. Гарантію також надається. Раджу звернутись до них.
https://sequoia.ua/wp-content/uploads/2022/10/1-13-e1672930048880.png

4

Re: снігоприбиральна машина

Вот это круто, не машешь лопатой.

5

Re: снігоприбиральна машина

Техніка дуже потрібна, повністю з вами згодна. Тільки не зрозуміло, де для неї тяговий аккумулятор замовити в Одесі https://e-ctr.com.ua/ua/energosnabzheni … govue-akb/ Зараз якраз сезон, а у нас стоїть поламана без діла у гаражі. Може хтось із вас в курсі?