Тема: Автоцивілка
Хей, друзі! Тут таке питання виникло: за що конкретно страхова заплатить, якщо щось станеться з моєю автоцивілкою? Якщо чесно, я в цьому дуже зелений.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Автоцивілка
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Хей, друзі! Тут таке питання виникло: за що конкретно страхова заплатить, якщо щось станеться з моєю автоцивілкою? Якщо чесно, я в цьому дуже зелений.
Привіт! А ось і я, якщо чесно, теж маю купу питань про страховку авто. Так от, знаєте, недавно виникло таке дивне питання: якщо щось станеться з моєю автоцивілкою, за що конкретно страхова допоможе виплатити?
Я намагалася розібратися сама, але здається, що намагаючись розгадати це всілякими ковзаними термінами, я сама себе заплутала. Можливо, краще порадитися зі своїм агентом, але теж не впевнена, наскільки він кмітливий в цьому питанні.
Знайшла одну цікаву статтю: "За що страхова компанія заплатить по полісу автоцивілки, а за що — ні?" де розписано за що точно страхова компанія заплатить по полісу автострахування, а за що, як кажуть, "ні." Вона розбирає купу важливих моментів. Якщо хтось з вас розбирається в цих справах краще, то, будь ласка, поділіться своїми знаннями!
Так, це все добре, але багато ще залежить від строхової...
Треба дійсно дивитись на умови конкретної страхової компанії. Якщо потрібна Автоцивілка онлайн, купити плануєте, перш за все порівняйте, які є страхові та е вигідно оформити. Треба порівнювати та обирати краще для себе. Зараз вибір великий та й процедура оформлення дуже проста.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Агро Правда Форум » Агробизнес в Украине » Автоцивілка