1

Тема: Автоцивілка

Хей, друзі! Тут таке питання виникло: за що конкретно страхова заплатить, якщо щось станеться з моєю автоцивілкою? Якщо чесно, я в цьому дуже зелений.

2

Re: Автоцивілка

yaroslavs написав:

Хей, друзі! Тут таке питання виникло: за що конкретно страхова заплатить, якщо щось станеться з моєю автоцивілкою? Якщо чесно, я в цьому дуже зелений.

Привіт! А ось і я, якщо чесно, теж маю купу питань про страховку авто. Так от, знаєте, недавно виникло таке дивне питання: якщо щось станеться з моєю автоцивілкою, за що конкретно страхова допоможе виплатити?
Я намагалася розібратися сама, але здається, що намагаючись розгадати це всілякими ковзаними термінами, я сама себе заплутала. Можливо, краще порадитися зі своїм агентом, але теж не впевнена, наскільки він кмітливий в цьому питанні.
Знайшла одну цікаву статтю: "За що страхова компанія заплатить по полісу автоцивілки, а за що — ні?" де розписано за що точно страхова компанія заплатить по полісу автострахування, а за що, як кажуть, "ні." Вона розбирає купу важливих моментів. Якщо хтось з вас розбирається в цих справах краще, то, будь ласка, поділіться своїми знаннями!

3

Так, це все добре, але багато ще залежить від строхової...

4

Треба дійсно дивитись на умови конкретної страхової компанії. Якщо потрібна  Автоцивілка онлайн, купити плануєте, перш за все порівняйте, які є страхові та е вигідно оформити. Треба порівнювати та обирати краще для себе. Зараз вибір великий та й процедура оформлення дуже проста.