1

Тема: Інтимні товари

Фаллоімітатор - https://amurchik.ua/ua/catalog/dlya-nee/falloimitatori/ це секс-іграшка, що імітує чоловічий статевий орган та використовується для сексуального задоволення. Існує кілька видів фаллоімітаторів, включаючи класичні однотонні моделі, моделі з реалістичною текстурою та формою, вібруючі фаллоімітатори, двосторонні фаллоімітатори та багато інших.

2

Re: Інтимні товари

У меня знакомый открыл вот такой магазин на котом можно купить и найти информацию про теплый пол вот https://in-heat.kiev.ua/statti-ua/yak-v … u-pidlogu/ . На сайте вы сможете узнать много разной информации как правильно подбирать теплый пол под плитку.

3

Re: Інтимні товари

Які критерії визначення якісного секс-шопу в інтернеті? Я ціную анонімність та безпеку.

4

Re: Інтимні товари

Недавно відкрив для себе інтернет-магазин TALLA, і це просто космічно! Понад 30 000 товарів для дорослих https://talla.ua/ua/  серед яких можна знайти все, що тільки завгодно. Забувайте про  рутини і відкривайте для себе нові можливості разом із високоякісними інтимними товарами. Замовлення приходять швидко і в абсолютно невидимій упаковці. З TALLA кожен момент стає неймовірно особливим і запам'ятовується!