1

Тема: Пошук репетитора з англійської мови для дитини

Всім привіт! Мій син навчається в 5 класі, і я помітив що він зовсім погано знає англійську мову, в мене через зайнятість на роботі, немає часу з ним займатися. Вихід бачу тільки в пошуку репетитора. Порадьте дійсно достойну людину, що дає уроки онлайн.

2

Re: Пошук репетитора з англійської мови для дитини

Школа не має змогу дати ті знання з англійської мови, що потрібно. Тому я вже близько року користуюсь послугами репетитора для своєї доньки. Можу дати координати сайту, де ти зможеш ознайомитися з послугами та цінами.

3

Раніше син добре тягнув даний предмет, але трохи розслабився, і тепер не може догнати програму. Ти звичайно залишай мені посилання на сайт репетитора. Я подивлюсь чи мене все влаштовує. Завчасно вдячний!

4

На сайті репетитора Юлії Миколаївни, детально описано які послуги вона надає. Вона навчає діток дошкільнят, молодші та середні класи. Навчання можливе в трьох форматах: індивідуальне, групове чи офлайн.

Я обирала для своєї доньки саме індивідуальні заняття, оскільки саме в такому форматі вона засвоює знання найкраще. Ще що з позитивного, перший урок проходить абсолютно безплатно, це дає змогу побачити як саме працює даний репетитор.

5

В онлайн-школі JustSmart хороші репетитори. Впевнена, що вашій дитині тут допоможуть. Можете спробувати безкоштовно. Курси є також з інших предметів, не лише англійської. Вони допоможуть дітям цікаво та легко опанувати основи, а також дадуть розвиток логічного і творчого мислення, підвищити увагу та пам'ять.