1

Тема: Як привести у порядок шкіру навколо очей?

Доброго дня. Порадьте косметичні засоби чи процедури, щоб привести у порядок шкіру навколо очей. Хочу, щоб зменшилися темні кола, поменшали мімічні зморшки, та зникла набряклість під очима.

2

Re: Як привести у порядок шкіру навколо очей?

Привіт! Для догляду за шкірою навколо очей є досить ефективні народні засоби. Наприклад, можна використовувати олію шипшини, яка має властивості зволоження та заспокоєння шкіри, а також допомагає зменшити темні кола. Також добре допомагає масаж обличчя з ложкою з металевим диском, замороженою в холодильнику. Це допомагає зменшити набряклість та покращити мікроциркуляцію крові.

3

Re: Як привести у порядок шкіру навколо очей?

Дякую за поради! Олія шипшини є досить натуральною та безпечною для використання. А масаж ложкою з металевим диском звучить цікаво, обов'язково спробую цей метод. Але хотілося би знати, може є більш ефективні косметичні засоби для цього?

4 Востаннє редагувалося yaroslavs (29-02-2024 02:06)

Re: Як привести у порядок шкіру навколо очей?

Я думаю, варто спробувати не тільки народні засоби, але й доказові косметичні препарати. Наприклад, є така досить непогана відновлююча сироватка з колагеном і шовком для контуру очей https://ua.pielcosmetics.com/catalog/pr … krug-glaz/  Її можна використовувати для усіх типів шкіри. Вона є косметикою унісесек - тобіто й для чоловіків, й для жінок.
Я її вам раджу, тому що саме така у мене зараз стоїть на столі. Й  хочу сказати, що вона дійсно допомагає. Тобто, якщо використовувати її постійно, то шкіра біля очей розгладжується, зникають зморшки, темні кола стають менш помітні, набряклість зменшується.

https://i.postimg.cc/dt892r2c/29-02-2024-010506.jpg